Frankenchrist Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Izvinjavam se Evil Spiritu sto sam copy/paste-ovao vest sa Blabbermoutha pre njega. Quote
azal Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 ima sam ja vesti o prog kvltovima poput och vostok i prototype ali nisa hteo evil spirta da izbedacim. pijan sam. Quote
marcoman Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 http://stinger.deltayu.com/mp3/kamenorezac.mp3 kamenorezac iz kragujevca Quote
Angele Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 ima sam ja vesti o prog kvltovima poput och vostok i prototype ali nisa hteo evil spirta da izbedacim. pijan sam. ahahahaha na kraju si se samo ti napio! Quote
Out Of Time Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 hahaha. btw jel neko slusao Coprofago - Unorthodox Creative Criteria (2005)? ovo bre isuvise lici na meshuggu, posebno pevac. i bre, taj Coprofago smo ja i cimer mi slushali joshte u Mirochkoj brale... to sam ja dao curchiji a on maxi a maxa tebi a ti njemu a on babi a baba za repu a repa za mudo a mudo u usta... Laki care, sit sam se nasmejao lud si u pozitivnom smislu... jesi boske al si dobar chovek... kao ratluk... Quote
Out Of Time Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Vidimo se Slobo... Bio si lik... Quote
Angele Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 e ja sad dodjoh s faksa, neshto svi euforichni. Danas su svi neshto pomrli, il su to dezinformacije? Quote
Angele Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 ukljuchujutji okupljanje na chelu s chedom jovanovitjem danas... inache, primetila sam da ovih dana sklapam rechenice vrhunski. Quote
Buddha Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Vidimo se Slobo... Bio si lik... da mu otvorimo temu? zamisli kako bi vrh bilo da se sad pojavi neki bend koji se zove Slobo RIP Quote
BodyRemover Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 valjda ce vucela sad na celo spsa Quote
Kent Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 koje ce sad teorije zavere da krenu... srecom, pa sam apsolvirao 24 na vreme Quote
BodyRemover Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 (edited) paznja: ovo nije zvanicna RIP Sloba tema, zaobidljite ako ste (zbog toga) prvi put na temi. hvala. Edited March 11, 2006 by BodyRemover Quote
Kent Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 to sam hteo i ja da kazem. nego, da se proslavi, Keln 1 high stakes! Quote
KRANG Posted March 11, 2006 Author Report Posted March 11, 2006 zanima me gde će biti sahrana. i koliko će ljudi doći. biće to zanimljiv dan. inače, sve u svemu, jebe mi se. trebalo je ovde da bude osuđen, ne tamo. Quote
Kent Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 veto na pominjanje tog imena ovde! elem, francuski post-rock sastav drey gostuje na akademiji 2. aprila zajedno sa pancevackim pacerima jewy sabatay... http://monsite.wanadoo.fr/dreyband/ www.dreyband.tk poskidajte nesto ovde, pa da vidimo da l' lici na nesto... prica se da su dobri... Quote
jack rose Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 ti bese ono imas neki problem sa alvarezom,a ,vokal rulz Quote
Kent Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 ne znam coveka i nemam nista protiv njega. otkud ta konstantacija? ti kao da cekas iz prikrajka kad ces uleteti sa odgovorom Quote
jack rose Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 sta cem,osetljiv na uporabu izraza paceri mislim da he sve objasnjeno u signaturku slusam novi bird show,uskoro ce mali kranky update. (navukao sam se na yndi haldu u sunno busu ) Quote
Kent Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 i? kakvi su ovi drey? vi sto imate brze nete... Quote
jack rose Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 (edited) spominje se neka no-wave drey faza,tortured impro-noise (zvuci oke,mda soulseek results:none,recentno pop detours? ),kuriozitet radili soundtrack za dovzenkovu zemlju,should we expect smtg epic again ) edit: earwig/under my skin i'm laughing pomeraj na deljenje lekcija svim umisljenim dream-pop herojima Edited March 11, 2006 by jack rose Quote
Recommended Posts