tanker Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 e da li je slusao neko BATTLE OF MICE? ove dve stvari sto se mogu naci otkidaju..osjecam da ce album biti predobar....a ova "Sleep and Dream" je jebena...evo ga tekst... In a tiny little cave A dog is sleeping on his back Iron chains around his leg But he's purring loud enough to snap I see blood around his snout A smile that's bigger than his mouth They come to hurt him every day To stomp him back into a crouch They will never quite cut through Cause he's got a little piece of you The time gets longer every day But he sits there smiling in his cave They will never quite cut through we've have a little piece of you And all the spite you ever spate betrays your monument to fate Fall asleep and dream. Salt in your skin That leaves a small scar It sits there in time A red shiny star Salt in your skin That leaves a small scar It sits there murdering time A red shiny star Shadow sweet in your bones Helps to know what you said The hand on your skin Brings a war to your face Fall asleep and dream now Windows are made in your sighs The piece you had hid to hide The cave walls high in your mind Fall asleep and dream now Your heart is ready to die Your jaws open wide Windows are made in your mind. Quote
tanker Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 elodea je zavrsila snimanje albuma.zvuci jako dobro...pa ako nekog interesuje ima jedna stvar kod mene na myspace stranici album treba izaci pocetkom maja u LP verziji. www.myspace.com/samaritansplace Quote
Baal Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 ukljuchujutji okupljanje na chelu s chedom jovanovitjem danas... Da, jebeni kreteni su uništili ceo sajam poslovnih administratora na kome sam učestvovao zato što su prikačili ozvučenje tačno ispred našeg štanda. I onaj Lečić debil, jedno 15 puta zaredom je rekao "tik-tak" kao u fazonu da vreme prolazi. Sve u svemu debili. A Sloba je promenio identitet i otišao u Rusiju da živi. Quote
marcoman Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Lečić na chelu s chedom jovanovitjem Sloba Quote
Angele Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 chedu volem al nazad na temu, shta god ona bila... Quote
Kent Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 (edited) ^ slazem se sa obe konstantacije. batalite politiku barem na ovoj temi.... plz... edit: eto, europesma/europjesma je bas divna jedna tema Edited March 11, 2006 by Kent Quote
fiction Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 House of Low Culture-Submarine Immersion Techniques je pogodna tema...Aaron Turner droney gitare.Dobar album Quote
Odelo Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 edit: eto, europesma/europjesma je bas divna jedna tema Apsolutno. Ana Bekuta je bila zakon. Današnji gothic metal itekako ima šta da nauči iz toga. Quote
Buddha Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 (edited) ajoj, prestrasne le mantre sinoc! cetiri becks-a, pa tri ture two fingers-a, pa jos jedan becks.. i gotovo edit: i neke nebulous poruke sa apeironom (prestarim) i ajshom kojih se ni ne secam.. samo mi stizu neki pregadni replajevi jutros Edited March 12, 2006 by slowdiver Quote
Buddha Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 btw jel neko slusao Seemless? to je novi bend prvog pevaca iz killswitch. mnogo je dobro, mjuza vuce na soundgarden totalno Quote
Buddha Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 elodea je zavrsila snimanje albuma.zvuci jako dobro...pa ako nekog interesuje ima jedna stvar kod mene na myspace stranici album treba izaci pocetkom maja u LP verziji. www.myspace.com/samaritansplace dobra je pesma, samo, momci su malo brzi za moj ukus gitare su toliko glasne da sam pomislio da bubnja uopste nema Quote
Buddha Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Night Watchman: Do dogs have lips? Mike Patton: Lips? Yeah! Of course they do. If they have gums they’ve got to have lips, right? N: Makes sense to me. It’s a debate around here. M: Sounds like you guys have a lot of time on your hands. Why don’t you go out and buy a dog? Both: (laugh) N: There’s still an argument. Even if you point them out to people, they’ll say it’s something, just not lips. M: They’re lips! Trust me, I know. I’ve kissed many dogs. Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Moze li neko da mi objasni sta je Avantguarde Metal, posto sam glupi thrasher? Quote
Fiery Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Niko ne moze da ti objasni sta je Matrix. Ovaj, Avantguarde Metal. Quote
Buddha Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Moze li neko da mi objasni sta je Avantguarde Metal, posto sam glupi thrasher? ukratko: na podforumu avantguarde metal su uglavnom 1) bendovi koji nisu mogli da nadju svoje mesto na ostalim podforumima 2) bendovi koji su prosirili zanr metala, kao sto su Strapping Young Lad, Meshuggah, Opeth, Isis itd. Quote
Out Of Time Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 btw jel neko slusao Seemless? to je novi bend prvog pevaca iz killswitch. mnogo je dobro, mjuza vuce na soundgarden totalno iii bre brale... Quote
quiet Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Niko ne moze da ti objasni sta je Matrix. Ovaj, Avantguarde Metal. you have to see it for yorself. Quote
Out Of Time Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 According to MTV, Between The Buried And Me will release an album of cover songs in June. The effort will be called "The Anatomy Of" and will consist of the following tracks: Pantera - "Cemetery Gates" Sepultura - "Territory" Soundgarden - "The Day I Tried to Live" Mötley Crüe - "Kickstart My Heart" Pink Floyd - "Us and Them" Queen - "Bicycle Race" Metallica - "Blackened" Faith No More - "Malpractice" Doors - "People Are Strange" Depeche Mode - "Little 15" Smashing Pumpkins - "Geek U.S.A." Blind Melon - "Change" Quote
KRANG Posted March 13, 2006 Author Report Posted March 13, 2006 stvarno čudno izdanje. moglo bi biti baš cool. Quote
Angele Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 According to MTV, Between The Buried And Me will release an album of cover songs in June. The effort will be called "The Anatomy Of" and will consist of the following tracks: Pantera - "Cemetery Gates" Sepultura - "Territory" Soundgarden - "The Day I Tried to Live" Mötley Crüe - "Kickstart My Heart" Pink Floyd - "Us and Them" Queen - "Bicycle Race" Metallica - "Blackened" Faith No More - "Malpractice" Doors - "People Are Strange" Depeche Mode - "Little 15" Smashing Pumpkins - "Geek U.S.A." Blind Melon - "Change" gospode Quote
Guest حسين Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 1) bendovi koji nisu mogli da nadju svoje mesto na ostalim podforumima Pa i meni se čini da je ovaj deo foruma proizašao iz nemogućnosti klasifikacije nekih bendova. Što je žalosno jer je onda naziv "Avantguarde" više nego pretenciozan. A termin "Metal" u imenu je neadekvatan jer se ovde više govori o indie/post-rock bendovima nego li o metal bendovima. "E da, otkrio sam novi bend. Super su kada ih poslušaš 2000 puta." Quote
Buddha Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Pa i meni se čini da je ovaj deo foruma proizašao iz nemogućnosti klasifikacije nekih bendova. Što je žalosno jer je onda naziv "Avantguarde" više nego pretenciozan. pa vec smo dosta raspravljali o tome ovde, naime, 'avantgarde' se kao termin u metalu javio sredinom '97-98. da bi se tada opisali bendovi koji su imali neki neo-classical pristup muzici (kao Therion sa albumom Theli), da bi se tim terminom kasnije oslovljavali bendovi kao sto su bili Arcturus (kada se pojavio La Masquerade) i Solefald (Neonism). danas taj termin zvuci dosta smesno, ali je u neku ruku zamena za 'Other Metal' ili 'Left-field Metal' ili whatever. Quote
Recommended Posts