azal Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 haha znao sam da ce za tu hjevi metal himnu da snimi spot Quote
KRANG Posted March 17, 2006 Author Report Posted March 17, 2006 haha definitivno najbolji metal spot u istoriji. genijalno... ..on so many levels.. šteta što je mali prozor u kome se gleda. jedva čekam dobru verziju. Quote
BodyRemover Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 hahahahahahaa kakao je do jaja!!! Quote
Baal Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 odakle ti koma krang? ja sinoc ne nadje na slsk Ima na kerrazyju. Quote
KRANG Posted March 17, 2006 Author Report Posted March 17, 2006 ja sam skinuo sa dc++ jer je ta verzija sa kerrazija nešto slabo išla.. Quote
Baal Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Btw. Black Heart Procession - The Spell, ulazi u moju top 5 listu za ovu godinu (za sada). Quote
KRANG Posted March 17, 2006 Author Report Posted March 17, 2006 hah i ja gledao isto. samo na ovoj nemačkoj verziji yahoo-a ima. opak spot. Quote
BodyRemover Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 bio je pre neki program kojim se sacuvava streming video. samo sam zaboravio kako se zvao. mozda je dobra slika od ovog "300K" iz padajuceg menija. program? Quote
KRANG Posted March 17, 2006 Author Report Posted March 17, 2006 CocSoft Stream Down se zove (jedan od tih programa, koji ja koristim). ali što bi čuvao ovu sranje verziju? Quote
Buddha Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 jel neko cuio za hrvatski bend Zeus Faber? postoji sansa da dodju i kod nas. evo dva linka: www.myspace.com/zeusfaber www.zeusfabermusic.net tek treba da skinem koju pesmu pa da vcidim sta je. pise da su im uticaji Tool, NIN i Deftones. mozda valja. Quote
KRANG Posted March 17, 2006 Author Report Posted March 17, 2006 loš nu metal (kao da postoji dobar) gledao sam i darkshines spot sada. bilja ipak ostaje glavna kragujevačka video senzacija. imam temperaturu.... Quote
Buddha Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 los? nije nu metal, vokali su u fazonu pevanja, a ne dranja ili hip-nazovi-hopa + refren je tool worship, a ne limp bizkit Quote
KRANG Posted March 17, 2006 Author Report Posted March 17, 2006 ja samo znam da me od toga glava boli jače nego pre par minuta. a i tada je bolelo.... neka dođu.. možda su cool uživo. Quote
Buddha Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 (edited) skinite ovo odlicno je atina_trejd Edited March 18, 2006 by slowdiver Quote
Baal Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Ihsahn - The Adversary Jebem ti život kakav album. Nastavlja tamo gde je stao Prometheus. Za fanove novijeg Emperora. Imate album na kerrazy-torrents.net da skinete. Quote
KRANG Posted March 18, 2006 Author Report Posted March 18, 2006 stvarno je toliko dobar, ili ti nemaš pojma? ono što sam slušao od semplova je bilo dobro.. a ta verzija sa kerrazy je sklopljena u nekom programu od onog 99track promosa. neću to da skidam. Quote
Baal Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Znam da je sklapana sa 99 track promosa, ali ipak samo se ponegde, retko, čuju prekidi. Btw. izaš'o je dvd Mastodona pod imenom Mastodon-The_Workhorse_Chronicles-DVD-2006-hXc Quote
KRANG Posted March 18, 2006 Author Report Posted March 18, 2006 (edited) super je ovaj novi unearthly trance. za relapse izašlo. našao sam neki retardirani review, pa ću da vam ga postujem, jer bolje je i to nego da ja objašnjavam na šta liči i kako je dobar. evo: Review: Man I thought I enjoyed these guys before they signed to Relapse... well now I like them even more. This album is fucking amazing, a true dark doom masterpiece of epic proportions. This album definetly was made by stoners for stoners. It isn't all slow doom though, they have many other metal elements scattered amonst the album, some super fast parts, a few solos... just an all around solid innovative effort. This is more of a journey than it is an album. There are different atmospheres set by the deep tuning, different tempos, appropriate vocals, this album is like getting hit in the face with satan. Sonically crushing and abrasive in an almost soothing bass laden way. The main thing that is hard to believe is that they're from Long Island, definetly not known as a haven for such music. But this proves there are diamonds in the rough everywhere. Thank you guys for making an amazing CD, in a day which I hated almost everything I have listened to. If anyone out there enjoys ISIS, Pellican, SUNN0))) or the such, then you would love this band. Edited March 18, 2006 by KRANG Quote
Baal Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Koja je stoka ovaj narod.. Sad gledam BK i ne mogu da verujem. Malopre me zvala sestra i rekla mi je da se zamalo nije pobila sa nekom babom koja ju je napala na ulici tokom ovog sranja sa Slobom. Quote
BodyRemover Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 bla. mob rules baal, kad si u masi ne mozes se zaliti na sranja, svuda je tako a ne samo ovde. Quote
Angele Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 ne znam dal' nekoga interesuje, ali za jedno dve nedelje tju na akademiji drzhati predavanje o dzhonu zornu i ako bude otvorenog tipa mogu ovde da stavim tachan datum i vreme.... mislim, inache na muz. akademiju. A gotovo sam sigurna da je otvorenog tipa, ne vidim zashto ne bi bilo. Quote
Odelo Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Novi Unearthly Trance? Misliš na In The Red ili se pojavio još noviji? Dobar je album, a recenzija je glupa, prosto zbog poređenja sa Isisom s kojim nemaju veze... Quote
KRANG Posted March 18, 2006 Author Report Posted March 18, 2006 (edited) da mislim na in the red ne bih rekao "novi". trident se zove jebeš ga, sada sve porede sa isis. ali ima više uticaja te nove škole, blagi hint post muzike i ta sranja. (a u isto vreme je totalno retro) ne mogu baš da objasnim. super album. Edited March 18, 2006 by KRANG Quote
Recommended Posts