KRANG Posted April 12, 2006 Author Report Posted April 12, 2006 i meni je najlakše da pošalješ meni. Quote
azal Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ima Scott Walker neki novi album, "The Drift" Quote
heroinchic Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ne seeeri.. oz-biljno. i, kaki je? Quote
BodyRemover Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 vruch. sinoc mi je po prvi put u zivotu palo na pamet pitanje "odakle oliveru mandicu ideje"? sta je on mogao slusati tad, pocetkom osamdesetih recimo pa mu mjuza zvuci kako zvuci? neka klasicna mjuza sigurno, kraftwerk, david bowie mi isto pada na pamet, kasni bitlsi i pink flojd mozda? cini mi se da je on najzanimljiviji lik koji je pravio mjuzu tih godina. Quote
heroinchic Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 nije. boris novkovic je. slusao covek novi romantizam i spandau ballet P.S. ozbiljno sam pitao za onog Skota! Quote
BodyRemover Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ja ozbiljno kazem da je vruch album, nabavi. Quote
heroinchic Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 pokusacu.. nije bas tako lako kad imades samo dial-up Quote
Kent Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ima davno scott taj album... nego, baal, kad posaljes krangu to, ti mu sibni i mew - live in roskilde pride Quote
Out Of Time Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 i paulson i juturnu i kaddisfly... poodavno imam i kadd ponajbolji... od paulsona sam ochekivao vishe ali mi na kraju ispade mlak... circa me iritira... glas i to... i krang si skinuo switchblade? i si skinuo jagu no zivo shto je bilo? Quote
Baal Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 nego, baal, kad posaljes krangu to, ti mu sibni i mew - live in roskilde pride Naravno, to sam planirao uz još nekoliko iznenađenja. Quote
Kent Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 oot, nisam ni sumjao da imas, vec samo da bi to ikada doneo. baal, thanks, dude. Quote
KRANG Posted April 12, 2006 Author Report Posted April 12, 2006 (edited) nikad se ne zahvaljuj unapred, a posebno ne njemu. ---- šta je to switchblade? ima neki s/t album iz 2006 sa dve ogromne pesme od po 40mb. jel to? Edited April 12, 2006 by KRANG Quote
Baal Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 (edited) Kent: No problemo KRANG si slušao A Whisper In The Noise - As The Bluebird Sings (2006, Transdreamer, LAME APS)? Vredi li skidanja? -- EDIT: nikad se ne zahvaljuj unapred, a posebno ne njemu. K'o što ti posla meni onaj cd sa post-rockom.. Ako ne pošaljem cd, u BG-u sam oko 25. aprila pa će da se vidimo paceri. --- Jebeni upravni postupak. Učim ga ceo dan i ništa ne ulazi u glavu. Edited April 12, 2006 by BaalBehrit Quote
KRANG Posted April 12, 2006 Author Report Posted April 12, 2006 kako cveta ova scena.. review: http://www.decoymusic.com/index.php?conten...195&oldreview=0 RIYL: Pelican Dysrhythmia 65 Days of Static Fucking Champs Oxes i na kraju link za download: http://www.megaupload.com/?d=R0412D1H Quote
KRANG Posted April 12, 2006 Author Report Posted April 12, 2006 (edited) KRANG si slušao A Whisper In The Noise - As The Bluebird Sings (2006, Transdreamer, LAME APS)? Vredi li skidanja? čuj.. "vredi li skidanja?" naravno da vredi. kao da odvajaš od usta da kupiš album pa pitaš da li vredi. skini i Through the Ides of March, njihov prošli.. ja ih obožavam od kad sam čuo onaj split sa if tousands.. -------------- oho.. Six Organs of Admittance - The Sun Awakens [2006/Drag City] advance! Edited April 12, 2006 by KRANG Quote
Baal Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Prošli si mi ti recnuo još otkad. Ma pitam za to da li je vredno skidanja zato što mi je net nešto sjeban, jedva radi. A mrzi me da se penjem na krov da vidim šta je sa antenom. Quote
BodyRemover Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ima neki s/t album iz 2006 sa dve ogromne pesme od po 40mb. jel to? gde si ovo video?!?!?! Quote
fiction Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Imam ja Swtichblade, ako ne nadjes link, poslacu ti na mail ili dignut negdje(nesto) Quote
KRANG Posted April 12, 2006 Author Report Posted April 12, 2006 Zach Hill (orthrelm) and Mick Barr (Hella)- Shred Earthship [2006/5RC] "For myself, it's definitely the best playing I've ever captured on record on my instrument. That record tops any level of playing I've ever done on a record, physically and spiritually." -- Zach Hill, on recording with Mick Barr for Shred Earthship. Incredible musicians Mick Barr from Octis/Orthrelm and Zach Hill from Hella/Team Sleep teamed up to record Shred Earthship over several magicial days in Sacramento, CA. The result: Mike Patton is jealous. Witness the combined forces of these weirdo tour monsters this spring. Quote
Kent Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 The result: Mike Patton is jealous. najlame recenica 2006. Quote
BodyRemover Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 mozda se peton jebe s jednim od tih likova i sad mu frka sto su proveli nedelju zajedno. Quote
BodyRemover Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 kako cveta ova scena.. review: http://www.decoymusic.com/index.php?conten...195&oldreview=0 RIYL: Pelican Dysrhythmia 65 Days of Static Fucking Champs Oxes i na kraju link za download: http://www.megaupload.com/?d=R0412D1H e, taman sam mislio da smorim kako su ispromasivali bendove s kojima treba uporediti medjutim disritmia, oxes i tfc su tu 65dos i pelican ne vidim uopste u ovome, vise su u fazonu andromede, zero hour ili cak pork tri. eo sedmu pesmu slusam i nije dosadno uopste, valja bas. posle 20 sekundi sam se malo smorio i mislio da izgasim ali sam prebrodio to i sad je kul hvala krenki! Quote
KRANG Posted April 12, 2006 Author Report Posted April 12, 2006 (edited) nije to nikakvo poređenje.. to je samo recommended if you like.. jeste da ne liči na pelican (slažem se), ali bi verovatno pelican fanovi uživali u albumu.. e, i kakav je prvi album autumn projecta? jel ovaj zadnji (fable) u stvari rerecorded prvi? a drugi se zove: the autumn project -- la luna de negra?? evo linka: http://www.megaupload.com/?d=7AXTH08O pogledajte samo ovo (1mb) mogu i oni sa dialupom OMFG!!!! kakva glupa kuja (mora da su joj stavili nešto u kokain) Edited April 12, 2006 by KRANG Quote
BodyRemover Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 to ne moze da se gleda :'( nisam slusao taj album... switchblade, molim vas dajte mi switchblade Quote
KRANG Posted April 12, 2006 Author Report Posted April 12, 2006 (edited) kako ne može? edit: ako ne može, idi na http://www.kobajagrande.com/ odmah je na prvoj strani ja sam sw. našao na dc++ Edited April 12, 2006 by KRANG Quote
Recommended Posts