Jump to content

Recommended Posts

Posted

a???

ozbiljno, ovo nije ni duhovito.. samo dobijam još jaču želju da napustim ovu zemlju.

a još ne nađoh ništa zanimljivo da skidam jutros, pa skidam Asobi Seksu - Citrus..

Posted (edited)

verovatno nije ni trebalo da bude duhovito (lejm izgovor dolazi biggrin.gif) jerbo sam bio bas treshten i dosao na net da proverim mail u pet ujutro.

hvala na paznji i izvini krandze icon_smile.gif

Edited by BodyRemover
Posted

ma nisam ni mislio na to što si ti rekao, nego na ovakve pesme.. (da se ovo ne pretvori u copy paste temu narodnjačkih textova, a onda ode sve u kurac)

ovaj asobi seksu je sranje, iako ima perfect 5 kao ocenu na IT, a hipsteri se utrkuju ko će više da ga nahvali.

Posted

The Dark Third je u rangu Everyone Into Position-a! Brale, kakva albumcina... Sta bih dao da vidim tu svirku, jbt. A i PRR cica izgleda kao Janet Jackson...

user posted image

Posted

slažem se.. meni sgurno u top3 godine u ovom trenutku.

sramota koliko malo ljudi znaju za njih.. npr na oink-u ima ukupno 34 downloada, a oceansize album u svom ko zna kom repostu preko 400. a nigde ga nisam ni video, osim tamo.

seriously, what the fuck? icon_smile.gif

Posted

Polako... Posle turneje sa Mew-om i Oceansize-om ce sve doci na svoje mesto. Seriosuly, jako dobar album. Viseglasja su vrhunska...

Posted

jebiga, i'm slo dick kad su te komercijale u pitanju icon_smile.gif

pesma je malo predictable na prvih par slusanja, ali ima par detalja koji su vrh.. uglavnom bubanj, i onih par prog brzalica

Posted

e da vidis, bubanj

ne mogu cudu da se nacudim

donedavno sam kukao kako cje na albumu biti puno vristanja i metal bubnjanja i sad mi je krivo sto u vicarious nema nimalo vristanja(nema dovoljno agresivnosti i dinamike, meni su vokali u toj pjesmi prilicno letdown, a i cudno su smiksani), ali jebitacnim bubnjevima se nevidjeno radujem

produkcija bas gitare nikad bolja

ton gitare mi se ne svidja ali ok je

uvod pjesme me blago nervira

a rif u sredini mi onako poglup, kad su vecj rijesili da skidaju mesugu i toliko o tome pricali, trebali su icji do kraja

inace pjesma klasik

Posted (edited)

nema.

ima baš ova ista m4a verzija.. i ovaj mackle5 lik visi na oink i IT i prebacuje sranja na kerrazy. car.

m4a tj.. mp4 je tu negde sa mp3 po kvalitetu, a s obzirom da je ovo 192kbps, nema potrebe da se skida i mp3 verzija.. isti qrac

ali nemojte biti debili da prebacujete to u mp3. neki čak režu audio sa mp4 pa onda ripuju to u mp3.

zvuči kao govno..

jedva čekam da preslušam ovo.. ide polako..

Edited by KRANG