azal Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 zvao mario iz nightrage-a. Out of Cimer nije hteo da ga pita gde je Luigi. picka. kad ga pera pitao za najveci blam u zivotu...krenuo da prica nesto emotivno, kako mu je bio tezak zivot, i da je svasta preziveo...itd. i rekao da kad je pevao clean na nekom albumu, izdavacka kuca mu je rekla da mu je glas previse romantican. greekemo. Quote
SGNL>05 Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Aj sad malo da razdrmamo temu.. Vashi najveci blamovi? Quote
KRANG Posted February 4, 2005 Author Report Posted February 4, 2005 (edited) zvao mario iz nightrage-a. Out of Cimer nije hteo da ga pita gde je Luigi. picka. kad ga pera pitao za najveci blam u zivotu...krenuo da prica nesto emotivno, kako mu je bio tezak zivot, i da je svasta preziveo...itd. i rekao da kad je pevao clean na nekom albumu, izdavacka kuca mu je rekla da mu je glas previse romantican. greekemo. aahahhaaaaaa.. "život mi je težak" koji debil -- Aj sad malo da razdrmamo temu.. Vashi najveci blamovi? moj najveći blam je bio to što sam morao da stojim pored tebe kad nisi umeo da poništiš kartu -- ej ljudi, jel vidite vi koliko ovaj novi rapture razvaljuje???????? do pre par sati sam mislio da je mourning beloveth najbolji album u 05, ali sad se već predomišljam.. pa ovde ima novembre momenata, stare a čak i NOVE katatonije, starog i novog tiamata.. clean vokala.... a ja bogami čujem i nešto isis-a na drugoj pesmi.. sad bih umro srećan Edited February 4, 2005 by KRANG Quote
Out Of Time Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 (edited) boli me gvozden... RADNICKI Kragujevac - BUDUCNOST Podgorica 3:2 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Edited February 4, 2005 by Out Of Time Quote
Out Of Time Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 moj najveći blam je bio to što sam morao da stojim pored tebe kad nisi umeo da poništiš kartu TVOJ NAJVECI BLAM JE TVOJA FRIZURKA! Morash prestati da dozvoljavash curi da te farba... I nemoj da se ubijesh zvog Rapture-a... Ko ce posle klincu da kuca karte za bus? Quote
SGNL>05 Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Haha jebite se Polizhete mi chmarni kolutic. ili josh bolje Ponishtite mi kartu. poz -- p.s. krang, jel si uzeo uzorak boje sa praznog dvd diska od solija, da zna devojka u koju boju treba da te farba? Quote
__Lajna__ Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 you took too much man, too much2much! Quote
Out Of Time Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 pobro dragi... ovaj Blueprint Extol-ov je tako dobar da bi ga zagrlio... mnogo mi prija... ama, nisam ziv kako mi lego vecheras... Burst, Opeth, Oceansize, pa chak i jebeni Envy! top of the pops! fala kome god kuj ga skide... Quote
BodyRemover Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 evo jos dve pesme s taj novi extol da downloadujem pa cu na diskmen da stavim povodom sankanja. ima jedna pesma gde ima neke lauri(the rasmus) skidacine na pjevanju :ljubavni smajli: poz Quote
Kent Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 opak je extol, cenim da su imali oot-a u razmatranju dok su sklapali album... svetski, a njegov Quote
KRANG Posted February 5, 2005 Author Report Posted February 5, 2005 nisam pošteno ni preslušao extol.. ubijam se od rapture-a i mourning beloveth-a.. e, i ovaj sleepinigodslie je odličan.. trebalo bi neko da otvori temu!! Quote
SGNL>05 Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Baal is back in Banja Više ne moram da poništavam karte Šta je koj qrac Sleepingodslie? Quote
KRANG Posted February 5, 2005 Author Report Posted February 5, 2005 već si pobegao? a 80e? hahaha a to.. pitaj kenta, nemam ja pojma.. neki metal rege Quote
SGNL>05 Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 već si pobegao? a 80e? hahaha a to.. pitaj kenta, nemam ja pojma.. neki metal rege 80e. Jebiggah. Morao sam zbog jedne osobe da palim. Biće vremena na leto za jedno tr00 avantguarde okupljanje. -- Metal reggae, wtf? Quote
KRANG Posted February 5, 2005 Author Report Posted February 5, 2005 (edited) Metal reggae, wtf? pa da.. neki nu.. u stvari i nije.. nemam pojma. fino sviraju, a pevač peva nešto slično kao eyesburn. zanimljivo i originalno, ali not my cup of tea. germanski bend. skini pa vidi. "Sleepingodslie - Phlegma" se zove album Edited February 5, 2005 by KRANG Quote
SGNL>05 Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Porcupine_Tree-Shallow-(Promo_CDS)-2005-ESC KRAAAANG Quote
BodyRemover Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 hebiga ss i, sta ima u bandzi? poz Quote
KRANG Posted February 5, 2005 Author Report Posted February 5, 2005 znam.. slušao sam već kod OOT-a.. on skinuo.. nije loše.. i to je neki radijski krš snimak. Quote
Kent Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Charalambides-Joy Shapes komotno uz rame Panopticonu po sonicnom bogatstvu. Top 5 2004. Quote
KRANG Posted February 5, 2005 Author Report Posted February 5, 2005 "sonično bogatstvo" izraze koje ti sklapaš, nigde ne mogu čuti Quote
Kent Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 istina je, cuce se. BR, pada li se na Stuttgart ovih dana? Quote
BodyRemover Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 noper. dobar je album, no sam siguran da ce te proci to "top5". poz Quote
Kent Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 nope ce proci, i nije neka godina. slusaj ti malo to... ummm... christina carter Quote
Recommended Posts