Jump to content

tema za pedere i dukatlije (random)

KRANG

Recommended Posts

BV: Sta ti uopste slusas danas, jer, po mom misljenju, Enslaved danas stoji skroz izvan ostatka scene, ja ne bih mogao da navedem nijedan bend kao blizu referencu…

Ivar Bjørnson (Enslaved): Ovih dana, a i uvek, slusam Pink Floyd, King Crimson, Yes i Genesis, a od novih stvari po ceo dan vrtim novu Cult Of Luna-u, Somewhere Along The Highway, koja je fantasticna! Mislim da su bendovi poput Isis-a i Cult Of Luna-e bukvalno spasili metal, jer su se pojavili u vreme krize i svezim idejama i vizijom ga preporodili. Njihova muzika je tako ostra i energicna, ali je najzanimljivija ta tehnika dinamike koju su razvili, stvar koja te momentalno inspirise na nacin koji je ranije retko ko radio. Imas tihe delove i one kada ti prete, a kada se ta pretnja konacno ostvari sve deluje tako jebeno mocno i ispunjavajuce. To je umetnost u metalu, ja nemam drugog nacina da to opisem, ali svako bi to trebalo da cuje.

BV: Nas casopis duze vreme promovise takve bendove, i bas Isis i Cult Of Luna-u kao predvodnike, ali mnogi jos uvek odbijaju da prihvate kvalitet koji poseduju i shvate njihov znacaj uopste.

Ivar Bjørnson (Enslaved): Mozda je forma koju su uveli malo cudnija za tradicionalne metalce, ali doci ce do opsteg prihvatanja uskoro, u to sam siguran, jer su oni “the next big thing” i nema govora raspravljati o tome, osim ako je neko gluv ili potpuno muzicki nepismen, a sa takvima me je, u principu, i briga da se ubedjujem.

BV: Sta ti uopste slusas danas, jer, po mom misljenju, Enslaved danas stoji skroz izvan ostatka scene, ja ne bih mogao da navedem nijedan bend kao blizu referencu…

Ivar Bjørnson (Enslaved): Ovih dana, a i uvek, slusam Pink Floyd, King Crimson, Yes i Genesis, a od novih stvari po ceo dan vrtim novu Cult Of Luna-u, Somewhere Along The Highway, koja je fantasticna! Mislim da su bendovi poput Isis-a i Cult Of Luna-e bukvalno spasili metal, jer su se pojavili u vreme krize i svezim idejama i vizijom ga preporodili. Njihova muzika je tako ostra i energicna, ali je najzanimljivija ta tehnika dinamike koju su razvili, stvar koja te momentalno inspirise na nacin koji je ranije retko ko radio. Imas tihe delove i one kada ti prete, a kada se ta pretnja konacno ostvari sve deluje tako jebeno mocno i ispunjavajuce. To je umetnost u metalu, ja nemam drugog nacina da to opisem, ali svako bi to trebalo da cuje.

BV: Nas casopis duze vreme promovise takve bendove, i bas Isis i Cult Of Luna-u kao predvodnike, ali mnogi jos uvek odbijaju da prihvate kvalitet koji poseduju i shvate njihov znacaj uopste.

Ivar Bjørnson (Enslaved): Mozda je forma koju su uveli malo cudnija za tradicionalne metalce, ali doci ce do opsteg prihvatanja uskoro, u to sam siguran, jer su oni “the next big thing” i nema govora raspravljati o tome, osim ako je neko gluv ili potpuno muzicki nepismen, a sa takvima me je, u principu, i briga da se ubedjujem.

ocekivano od njega, ali opet cudno.. bice super bv

još da vidim i garmov intervju.. e, da: pero, svinjo, moraš mi dati audio garma da preslušam.

@soli: fala za tip, sad skinuo.. hm.. to je lik iz sleep/high on fire radio.. ne može da bude loše.

vi se ovde zajebavae dok vlada razdor među metalcima

http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...0entry1104427

Znaci mnogo me pogadja kad vidim pankere kako su oni slozni, video sam milion primera 2 coveka

koja se ne znaju u nevolji se udruzuju, kako bi pobedili zajedno...

@kent: našao sam theta naught! oba albuma mi postavio neki lik na IT.

onaj iz 2003 i iz 2004

---

a ovaj unearthly trance... evo ti stylus magazine recke: http://www.stylusmagazine.com/review.php?ID=3898

ajde bre dacho prevodi samo tebe chekam...

ti se dojmi neshto shto srezasmo?

ko ce bre samnom u kahfanu? o5 zadnja dva dana soliram i muka mi od jednog debelog lika shto ko ja tamo solira... smrdi na dom penzionera i nece da ide kuci nikako a uvek sedne na promaju i miris putuje, putuje, putuje... i ne zeli da ode

theta n valja valja!

@krang: ma skidam taj bend, ne treba mi recenzija.. cucu i sam. ako se ne skine veceras do kraja, ili lik zapali, cisto da znam, da mogu da uzmem od tebe.

@cimer: saturnus je kul.. madder m isto ok..

room with a view mi bolji od novembre-a brale!

onaj te' mi se dopao, ali moracu jos da ga slusam jerbo mi deluje jednolicno.. onaj irepress ima totalno kul momente sa onim "neuobicejenim" instrumentima

chang ffos mi je vrh

opus dai i textures mi se nisu nesto doimali

i tako..

ali to sto imamo i perica i ja je nemasterirana verzija. ovo sto su digli na myspace je finalna verzija, malo je bolje.

debeli, onaj modeselektor ti nisam dizao na yousendit jer je pesma 15 mega, a taj lik ju je meni poslao preko nekog beta yousendit koji dozvoljava preko 10MB.. da ne bih izgubio sat vremena zivota izivljavajuci se sa tim, lakse mi je da ti to narezem i posaljem.

skinuo sam onaj Upland, nije lose. nadji ih na myspace (imam ih medj frendove) pa preslusaj, dopasce ti se verovatno.

imam i dva albuma onog 1-Speed Bike, kapiram da je to u tvom fazonu totalno icon_smile.gif