KRANG Posted May 3, 2006 Author Report Posted May 3, 2006 imam ja.. valjda ima i vanja, ako sam mu narezao, a mislim da jesam. - opet smo udarna vest na cnn. baš mi je nedostajalo to. Quote
marcoman Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Bicemo opet pre 21. maja ali u drugoj konotaciji, osecam da je sve tempirano bas pred taj trenutak btw, sad skontam da sam zaboravio da obrisem tv pink sa tv-a kad sam uklanjao cnn i jos neke gadosti Quote
Angele Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 AHAHAHAHA sad upalih TV i chujem vest i Gornjeg Milanovca - klinci, 3. razred osnovne, uvezli valjak u shkolu.. Quote
Out Of Time Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 jebote koja frka bila u futsalu... nisam ni sanjao da ce marbo da pobedi kosku tek posle penala... strashno! 10:9 posle penala Quote
KRANG Posted May 3, 2006 Author Report Posted May 3, 2006 www.myspace.com/kenomafightyou ovi likovi imaju split sa MoTA overite ih Quote
Out Of Time Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 josh jedna glupost epskih proporcija na decoymusic.com-u! http://www.decoymusic.com/index.php?conten...431&oldreview=0 Quote
Kent Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 haha sve sto si pozitivno ocenio za bv su ispljuvali Quote
Out Of Time Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 sve sve, jesam bitanga, ali te dve recenzije smrde kao cisterna proliva... krang, jel imash Skeletonbreath - Louise? Quote
KRANG Posted May 3, 2006 Author Report Posted May 3, 2006 njet. -- šta se cimaš toliko za te njihove recenzije? koga boli kurac..? tamo ima par likova koji su do jaja, i milion džibera koji seru.. Quote
Out Of Time Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 imaj onda... ma ne cimam se nego kako napishem recenziju tako oni napishu potpunu suprotnost... a i krivo mi ako ljudi ne overe some by sea, at least... shto dobar rum kasato kad se oladi u ledari... bolji je od ladnog bureka svakako.. Quote
Kent Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Tiger Lou - The Loyal je definitivno najbolji spot koji sam gledao prosle godine. Ko god da je rezirao spot (moguce da je i sam Rasmus) je tako genijalno osetio pesmu i tekst... Rasum malo podseca na Cedu Jovanovica Quote
Vlaja Buraz Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 haha sve sto si pozitivno ocenio za bv su ispljuvali ZNAO SAM DA SE JEDINO NA LAZARA MOGU OSLONITI! Quote
KRANG Posted May 4, 2006 Author Report Posted May 4, 2006 gledao prosle godine kako? gledao si ga retroaktivno? ali da je odličan, jeste Quote
Kent Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 kako? gledao si ga retroaktivno? ali da je odličan, jeste iz prosle, pajseru Quote
KRANG Posted May 4, 2006 Author Report Posted May 4, 2006 Track Listing ------------- 1. PAINcave (Behold...the Arctopus) (5:18) 2. Pithot 1 (Orthrelm) (3:35) ----------- dovoljno. super split. MotA split je bolji.. i njihova pesma, a posebno 2 pesme onog drugog benda, koji defintivno mnogo obećava. a kad smo kod splitova, izlazi sad red sparowes/grails Quote
Out Of Time Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Tuča Saveljića i Lazovića? Na pretposlednjoj utakmica Partizana u ovoj sezoni na Vračaru nije bilo Niše Saveljića i Danka Lazovića. Kako prenose beogradski mediji, razlog izostanja dva igrača sa ovog meča nije bila želja Jirgena Rebera da isproba neke druge igrače već tuča dva fudbalera na treningu i kasnije u restoranu SC Teleoptik u Zemunu. Sukob je nastao prilikom jednog oštrijeg starta na treningu, nastavljen je za vreme ručka u SC. Kako prenosi „Sport“, odmah je održan sastanak najiskusnijih igrača tima na kome je dogovoreno da „zbog mira u kući“ sve ostane unutar zidina „Zemunela“. Medjutim, priča je procurela u javnost, za sada bez reakcija iz Humske. VANJA LEMAJU TI BURAZA Quote
Vlaja Buraz Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 OOOOO, VANJA, NISI NAM TO SPOMINJAO!!! Quote
Grobodan Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 To celebrate the launch of Peaceville Records' new web site, Italy's NOVEMBRE have a new single — featuring previously unreleased tracks — available for immediate download exclusively from the web site. Entitled "Memoria Stoica", the single contains the following track listing: 01. Memoria Stoica 02. Materia 03. Nostalgiaplatz (acoustic) (exclusive) 04. Flower (acoustic) (exclusive) Quote
Out Of Time Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 gospode, novi ENVY za cirka 25 dana! Insomniac Doze! jebem ti oca... We feel that this new album is one step closer to our ideal music. It will be released off of our label Sonzai Rec in Japan, Temporary Residence Ltd. (!!!) in America, and Rock Action in Europe. Quote
Recommended Posts