Jump to content

Recommended Posts

Posted

koliki pajser treba da budes, pa da ostavis novcanik i mob u kolima!? verovatno isto toliki da bi tvrdio kako je siddharta govno. icon_smile.gif

mogao si i rezervne kljuceve od auta da ostavis u novcaniku.

Posted

popravka stakla me u glas servisu izašla 6.600 din.

platio sam 6660 da bi bio pun doživljaj.

---

u stanici, svi panduri hvataju neku debelu sisatu pandurku koja izgleda kao bivša kurva.

naći će oni kurac. kao 90% nalaze i vraćaju stvari.

na kraju su me isterali napolje jer sam bio "drzak".

jebem ti dan. no.gif

Posted
Kako ne? Ja imam tu stvar? Doduse u tagu pise Album: Remixes icon_confused.gif

pesma death of a dead day je bila demo, na albumu to je pesma part of the friction

Posted

masis poentu deb, nije poenta u 200 evra. mozes se iscimati nekako snimiti album, ali sta posle? nije poenta da ti izdavac kaze "evo, ja cu da ti ucinim, tako sto cu da ti izdam album" icon_smile.gif

lepo je wikluh pricao juce, moze se ici i na self-released varijantu kao bg sindikat, ali ti imas problem sa prodavcima i distribucijom, mreza je ta koja ne valja. sokoj ne placa tantijeme, mamut i ips kradu i slicno.

taj deo na sajtu je samo odsecak, ali dosta se pametnih stvari reklo juce. pojavice se uskoro audio snimak ceo na sajtu, valjalo bi skinuti. wikluh je mao neke do jaja momente sa prozivanjem mtv adrije i dejana cukica icon_smile.gif

jedina greska je bila sto je trebalo staviti par izvodjaca, par kriticara i par izdavaca na istu tribinu, ovako se nista nije postiglo. 6 izvodjaca (brka iz jarbola, neb iz kkn, nikola iz blokauta, relja iz belgrejdjardsaunsdsistema, vikler i neki klinac iz demo benda repetitor) pricali su istu pricu. bilo je i mene (pitanje iz publike), kapiram da ce to biti u audio snimku tom.

Posted

budo places kao da imas nesto s time. rokenrol zivi na internetu i tako ce ostati dok centri mocu ne odluce suprotno.

razvojem interneta u srbiji semo dobiti i aktivniju scenu.

izdavac nece da ti izda nesto ako ne moze da proda. ne mozes otici na neku televiziju i plakati sto nece da puste snimak sa tvoje svirke, za to se daje lova.

Posted

centri moci

pedersko-jevrejski lobi?

danilo, pređi u judaizam i deklariši se kao homo, i imaćeš album za mesec dana.

Posted

haha znam, razmisljao sam o tome.. sta mislis, kako je Sigur Ros inace uspeo? icon_smile.gif

internet je mozda razvijen u beogradu, ali ne i u srbiji. koliki procenat ljudi u srbiji ima kompujter uopste?

radio beograd se do jaja slusa u srbiji, to nisam znao do juce.

ali, greska radija je sto oni misle da bendovi treba njih da zovu, umesto da se oni trude da saznaju ko su ti novi svezi bendovi i jure njih da bi popunili svoj program.

a to sto ne postoji nijedan menadzer u zemlji, to je druga prica. (rispekt za maxa butchera sto se nesto cima tho)

normalno da imam nesto sa time, cim predstavljam rok bend koji nema kako da se afirmise.

Posted

zanima me misljenje ostalih:

bendovi koje je b92 nemilosrdno gurao u poslednje vreme, autopark i euforija. dva ispodprosecna benda su kako neki kazu "uspela".

koliko ljudi njima dolazi na svirke, jesu sposobni da napune neki klub koji nije u beogradu, jel imaju posle svega novca da snime bolji spot?

meni se cini da nista od ovoga gore nije potvrdno, a.k.a. jalova promocija.

a posto su standardi svakako niski verujem da ni bolji novi (mlad) bend ne bi srecnije prosao.