KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 Ne, već sam proveo sa jednog devojkom naaajbolji dan u životu, ceo dan mi je bio ispunjen a ja taman mislio da te zovem "bačje".. sad ništa.. treba to da zaslužiš prvo.. razočarao si. Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 ja nikad nisam proveo najbolji dan u zivotu ali je bio dobar onaj kad sam gledao suzana mancic private. prekjuce valjda. poz Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 e? i valja li? čujem da je snimak krš: kao sniman tv kamerom iz ruke pa to pretvarano u divX.. tako neko sranje? Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 sniman kamerom s tv ekrana na kom ide snimak pusten s vhs-a. slika mnogo losa, zvuka prakticno da nema (osim sto se cuje neko lupanje vrata, pustanje slavine, koraci. efekti nastali u sobi gde je stvar "montirana" a ne na mestu zlocina). film nije nesto star. suzana podebela i dlakava kao medved. nije divx rip. vcd je. a sam predmet nema revolucije. neko mi je usput dobacio da je energicnija od severine. ma kakvi, nema govora. muz je jedan ruzan covek s maljavom guzicom. maljava guzica. zipa, kad neko ima lepo maljavu guzicu to je ok. ono, kad se to odrzava fino, stavlja balzam, regenerator, ceslja... on ima one sitne kovrdze koje te teraju da povracas. i ima mnogo ruzan kurac. zena je prikazala neko ok pusenje. ok pusi dakle. jebanja ima ali je dosadno jer se nista ne vidi osim njegove plinare rogobatne. hebem ga. nije da ne vredi pogledati, private je private, ali je cak i paris hilton priv u svom svome amaterizmu bolji od ovog. keva sinoc: ko ih je to snimao? ja: severina. poz Quote
fiction Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 http://www.metal-rules.com/polls/bestof2004.htm Nigde Isisa.. od mog top ten mozda sam tri vidio u top 35 njihovih...slaba lista Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 (edited) najgluplja lista koju sam do sada video.. exodus? aahahaha smešno.. -- BR: znači tako stoje stvari.. pogledaću, ako mi neko pozajmi disk. nema šanse da bacam pare na to. a taj njen muž .. uh.. video sam sliku danas u kuriru. neverovatno koliko je ružan lik. ja sam već unapred razočaran tim snimkom Edited February 7, 2005 by KRANG Quote
Out Of Time Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 1. SYL 2. Extol 3. Crowbar 4. Primordial 5. Scar Symmetry Suzana Manchic: "Meni se ipak Crowbar najvishe dopada, mada..." Quote
Buddha Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 evo za kentishu jedan neotkriveni dragulj, kapiram da ce da mu se svidi. 2 pesme, nece ti trebati dugo da skines: breaklose.free.fr/sound/breaklose%20-%20an%20empty%20seat.mp3 ps bass svira duncan petterson Quote
Out Of Time Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 da si ti meni ziv i zdrav... imam to od iskona... josh kad su pratili dannya i mossa na antimatter prvoj turi pre par godina... duncan svira samo na albumu koji treba da se pojavi uskoro Quote
Buddha Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 sajt benda je inace www.breaklose.com pevanje lici na pineapple thief Quote
Out Of Time Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 ima tema sinovac na deathu ali neshto mi veli da jesh gona Quote
Buddha Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 link za drugu pesmu simpaticnog naziva Don't You Dare Applaud breaklose.free.fr/sound/breaklose%20-%20dont%20you%20dare%20applaud.mp3 pozz Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 1. SYL 2. Extol 3. Crowbar 4. Primordial 5. Scar Symmetry hehe meni za sada: 1.rapture 2.m.beloveth 3.dark tranquillity 4.syl 5.scar symmetry -- BR: 5. je melodeath.. odličan Quote
Buddha Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 @Zimmer's Hole: ma znam, dopisujem se sa pevachOm Quote
Out Of Time Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 link za drugu pesmu simpaticnog naziva Don't You Dare Applaud breaklose.free.fr/sound/breaklose%20-%20dont%20you%20dare%20applaud.mp3 pozz skino sam ovu 5. april 2003, 6:18:33 meni i nije neshto... bice valjano kad porastu... ne bi se valjda duncan zanosio sa budaljashtinama potencijalnim... ce vidimo Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 nisi čuo ništa da valja? ebi ga Quote
Buddha Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 ovo je masterovano pred album valjda.. zvuci malo bolje.. meni zvuci totalno ok, verov. zato sto se dopisujem sa likom i znam da je ok a i ne bi dunc svirao u svakoj budalastini i svakog ko ga zamoli ili prati na turneji i sl. Quote
Buddha Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 nisi čuo ništa da valja? ebi ga presipanje iz hasha u shit i obrnuto.. sve popushish na kraju kako god da okrenesh Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 (edited) jebote, ovo je bilo upućeno diveru.. mnogo se ubacujete hahha enslaved beše izašao 05 ili 04? EDIT: šta ja ovo pišem? nisam normalan.. ni sam sebe ne razumem. Edited February 7, 2005 by KRANG Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 04 enslaved. nije da nista ne valja... imate novi will oldham koji je sasvim pristojno do jaja dobar u odnosu na prosli. crowbar je do jaja. syl nisam slusao, ni primordial, ni mourning beloveth, ni rapture od tiju sto pominjete pa ni ne znam. pesma-dve su ono sto sam cuo s ovih albuma i to jer ste vi purgeri vikali da su do jaja poz Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 moja lista za 05. kao danilova. okolo "bacaje" diskusije, pre par godina radi dobra riba na televiziji neki shou program, salje lik pismo u kome hvali nju i emisiju i na kraju stoji pozdrav od Bachaje, a ona ce "Hvala, Bachaja!" Quote
Buddha Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 @kent: breaklose? svidece ti se don't you dare applaud 99% Quote
Recommended Posts