Inuria Malkava Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 ' date='4. 7. 2006, 13:59'] Ahahahaahhaaaahhhaaaa!!!!!! Ne mogu da prestanem da gledam u ovo!!! (kao ni u onog Pavla iz kafe i "Gospodara prstenova", ali...) Quote
KRANG Posted July 5, 2006 Author Report Posted July 5, 2006 ne znam da li ima negde, ali sad ću da vam dignem [ADVANCE] Mouth Of The Architect - The Ties That Blind [2006/Translation Loss/MP3/192] Featuring Mastodon's Brent Hinds on the track "At Arms Length" pa ono.. ko ima neki net neka uživa, ko nema nek ode kod nekog ko ima.. @marcoman: ja sam juče na ispitu prosuo red bull po papirima.. na svaki ispit nosim hranu i piće i nerviram sve živo u sali sa kesama koje šukaju. haha Quote
Out Of Time Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 ima Mouth Of The Architect - The Ties That Blind NA Soulseeku.... zajebah se juche pa da vam kazem da se i vi ne zajebete : Luvr ne radi utorkom! idem danas ponovo... juche sam se napeshachio kao kreten al sam naso Bumbblebees za 2evra bre! i tiger lou prvi za 3 i jeff buckley dvd za 9... ima josh svakojakih gluposti za male pare... od 2 do 7 evra... jebem ti ovaj net ovde... naunio sam burazu komp za 5, 6 sati... pichi i preko 200kb/sek u nekim trenucima... dok sam ovo iskucao i popio flashu pivdzora skinuo se Mouth Of The Architect... Quote
KRANG Posted July 5, 2006 Author Report Posted July 5, 2006 (edited) 2evra bre pa ok. ni ne vredi više. mnogo je dobar ovaj MotA! kakve divote ima, neverovatno.. pojačao sam toliko da se cela zgrada divi njihovom novom albumu. edit. au.. obrnuo mi se jednom, i šta da kažem osim: album godine. Edited July 5, 2006 by KRANG Quote
marcoman Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 (edited) krang >>> isti si moj ortak koga ceo faks prepoznaje po bonžitama od kojih se ne odvaja na ispitima red bull vidim vama tamo dopustaju i drogu da unosite na ispit btw, znam da vas boli kurac u dupe ali odlozio sam ga za 15. jul Edited July 5, 2006 by marcoman Quote
Guest حسين Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Četvrta pesma na albumu otkida ! Krang uploaduj za ljude. Ja imam ovaj ADSL, a tu je upload veoma slab. Gledam ove pederske EXIT kampere kako mi mile po kraju...Prolazim pored Jugodent prodavnice iz koje izlazi lik sa MELVINS majcom i stavlja u ranac set od dvadeset igala...Nemačka ? Propala zemlja. Quote
KRANG Posted July 5, 2006 Author Report Posted July 5, 2006 uploadovaću do ponoći svakako, nikom se valjda toliko ne žuri. btw, i ja imam adsl. 512/128 zato i čekam neki idle time pa da krenem sa uploadom.. a nemam vremena jer uvek naletim na neko gej sranje koje bih da skinem. evo, npr, pogledaj šta sad skidam. Q COVERED - BEST OF 86/06 14 classic tracks covered by 14 essential artists included with Q magazine June 2006 001 FRANZ FERDINAND - what are you waiting for? 002 SUGABABES - i bet you look good on the dancefloor 003 THE FLAMING LIPS - can’t get you out of my head 004 CORINNE BAILEY RAE - venus as a boy 005 ELBOW - august and september 006 RICHARD HAWLEY - some candy talking 007 EDITORS - orange crush 008 DELAYS -the sun always shines on TV 009 JACK JOHNSON - the 3 r’s (the magic number) 010 PAUL ANKA - wonderwall 011 JAMIE CULLUM - lover, you should’ve come over 012 NICK CAVE - disco 2000 013 THE MAGIC NUMBERS - there is a light that never goes out 014 TRAVIS - ...baby one more time Quote
Buddha Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Prolazim pored Jugodent prodavnice iz koje izlazi lik sa MELVINS majcom i stavlja u ranac set od dvadeset igala... Quote
KRANG Posted July 5, 2006 Author Report Posted July 5, 2006 http://www.fun-zone.org/users/crnja/KRANG/...20That%20Blind/ ovo je folder u koji sam stavio da curi MOTA. upload ide polako, i ne skidajte poslednju pesmu ukoliko nisu svih 6 tamo jer ćete skinuti nekompletan fajl. prvu ne skidajte dok se u folderu ne pojavi i druga itd.. znači ako su tamo 1., 2., i treća, ne skidajte treću. a ako je tamo i šesta, proverite da li ima 17.6 MB jer je tolika, i ne skidajte ako je manja jer je nekompletan fajl.. (šta da radim kad ste glupi pa moram da objašnjavam) btw, sutra ću na exit pa ako ima neko ko će biti tamo, nek se javi. Quote
KRANG Posted July 5, 2006 Author Report Posted July 5, 2006 ja nemam pojma o novom sadu. bio sam tamo možda 2 puta. tako da, ako te nazovem sutra, znači da sam se izgubio. @حسين: gde je pametno parkirati? -- gotove su prve 2 m.o.t.a. pesme. mnogo dobar album. Quote
KRANG Posted July 5, 2006 Author Report Posted July 5, 2006 što volim ovaj itsatrap.com kad ubodu neki danski radiohead wannabe bend, a ispadne do jaja.. http://www.itsatrap.com/playlist/attrap-just_a_word_away.mp3 Quote
Out Of Time Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 gospode kako je faith no more najbolji bend svih vremena... zapio sam se kao bizgov i sad odgledah sve spotove koje su ikada nasnimili.... aj neko da turi link da ih skinem sve sada odmah sada.... Quote
Out Of Time Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 by the way, shanzelize je zakrchen gomilom crnaca koji oce da se raduju kao da su stvarno francuzi... koliki su im nosevi to naprosto nije normalno... zamalo kola da parkiram u desnu nozdrvu jednog od njih... nisam video belca cirka 23 minuta... Quote
KRANG Posted July 5, 2006 Author Report Posted July 5, 2006 (edited) prosto da ti bude drago što smo ovako bedna zemlja i što nikad nećemo u EU jel da? počela mars volta da curi na net, već 3 pesme.. ne da mi to znači nešto, ali su sranje. bili i ostali. Edited July 5, 2006 by KRANG Quote
Guest حسين Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 @KRANG : Parkiraj kola u ulicama koje izlaze na novosadski kej. Primetićeš da svaka zgrada ima dvorište u koje se možeš uvući. Tamo je idealno jer se ne naplaćuje parking a sva rulja parkira po ulicama. @OOT : FNM nije najbolji bend ali je "King For a Day, Fool for a Lifetime" možda najbolji album. Quote
BodyRemover Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 ' date='4. 7. 2006, 00:02'] ARCTIC MONKEYS - whatever people say I am http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...A2D914E37D48EF7 Quote
azal Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 bicemo ja i ovaj debeli gej iznad mene na exitu sutra. Quote
Hamsun Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...A2D914E37D48EF7 Hvala puno! have a good time @ Exit Quote
azal Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 kranze ako ides sutra aj da se dogovorimo da idemo zajedno Quote
Out Of Time Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 C:\Documents and Settings\BOKACO SK-8-ER\Bureau\mjuza\john zorn (patton, dunn, baron) - moonchild (2006) skroz valja... da te zaboli skapl bez da meshash vino pivo i mleko recimo... Quote
KRANG Posted July 6, 2006 Author Report Posted July 6, 2006 taj tvoj brat neki skejter? @azal: matori, idem danas.. ne sutra. Quote
Hamsun Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 (edited) All Shall Perish - The Price Of Existence http://s11.funkyfiles.com/music/All_Shall_...CD-2006-QTXMp3/ Edited July 6, 2006 by [kinetic] Quote
Out Of Time Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 novi butterfly effect ljudi... buraz jeste skater by the way.... Quote
Recommended Posts