Apeiron Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 novi butterfly effect ljudi... Drugi deo filma? Quote
Out Of Time Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 (edited) sad gledo spot za powder blue od elbowa... i da nisam pijan plakao bih... sad sam pustio fugative motel.... sk8er parla sa djanom... ubijam vreme... Edited July 7, 2006 by Out Of Time Quote
KRANG Posted July 7, 2006 Author Report Posted July 7, 2006 a ja se sad vratio iz novog sada, i metnuo da se skida [ADVANCE] Early Day Miners - Offshore [2006/Secretly Canadian/mp3/320] bio je dobar vatromet.. i sreo sam mnogo poznatioh ljudi. čak i onu ribu što je išla na isis sa nama onda. Quote
marcoman Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 http://bad-good.org/facts.php e, a vi sa mega internetom overite forum na sajtu i posvetite par dana download-a nekim filmovima, ima pravih bisera Quote
Vitamin K Experience Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Hahha mislim da ću narednih mesec dana da provedem na tom forumu. Jebote, ima i Rambo crtani Quote
KRANG Posted July 7, 2006 Author Report Posted July 7, 2006 ona brkata? da.. ima smešnije brkove od bodyremovera. hej! nije htela da mi se javi pa kapiram je pročitala neki od mojih ranijih komentara o njoj.. -- kako ste vi prošli za karte? ja ću verovatno i na zadnji dan.. ---------- novi butterfly effect ljudi... do jaja.. sad ću da skinem.. "imago" - tako se zove album. onaj prošli je baš bio cool. narezao mi vanja neko sranje "lingua", slična mjuza, isto nije loše. mada su vrlo retki momenti kad mogu da slušam i to i BE. Quote
BodyRemover Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 kako ste vi prošli za karte? isto kao i ti... samo sto cemo verovatno kupiti karte od hustlera koji se motaju po bekelijima Quote
Kent Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Pozdrav, drugari! Dzelena i ja se dogegasmo nekako iz Berlina sa grupom Novosadjana koji su bili na SP-u i Ibici, a bez kojih svakako ne bismo uleteli u sugavi voz iz Peste za NS prepun znojavih i ogavnih Engleza i Shkota koji putuju na Exit. Moji kratki utisci sa Roskildea... Najbolji koncert ubedljivo Sigur Ros, tesko je opisati recima taj dozivljaj, cak su izveli i pravi marsh na Sæglópur. Untitled #8 je zatvorio cert, nadao sam se da ce biti tako, i na kraju, kad je krenula ona apokalipsa, su mi krenule suze kao pizdi, a da nisam ni bio svestan, tek mi Jelena rece kad se sve zavrsilo i kad mi ugledala smezurano lice Ide ona bakljada, a Jonsijevi krici odzvanjaju svuda oko mene i u meni... Neverovatno, voleo bih da ih svako barem jedanput vidi... Death Cab For Cutie su razvlalili nocni koncert, Arctic Monkeys dnevni... Hiljade veselih Engleza i pljuvanje Kristijana Ronalda za vreme pesme The Sun Goes Down, savrsena rock svirka. Kashmir su bili ocekivano vrhunski (isti termin kao Mew prosle godine - 2 izjutra drugog dana), Trivium opaka svirka (nesto losija pevanja), Opeth dosadni kao komarci, Burst fini, Tool ocekivano odlicni (iako jedini nisu dozvolili nikakvo snimanje), Under Byen graciozni (nocna svirka sa gomilom hipnotisanih Danaca, a oni izveli kompletan gudacki orkestar na binu), HIM ocaj nad svim ocajima, Roger Waters svirao sve stvari, super je zvucalo, narocito Comfortably Numb sa onom solazetinom na kraju. Franz Ferdinand i Kaiser Chiefs sasvim kul svirke. To su moji glavni utisci, ima ih jos dosta, ali otom potom... Vidimo se na Exitu, dolazimo poslednjeg dana... Quote
KRANG Posted July 7, 2006 Author Report Posted July 7, 2006 uštedećete 100 dinara po cenu zajebavanja sa nekim debilima.. mene su startovali neki prljavi bosanci, i rekli da će da me ubace za 1000 dinara jer kao "imaju nekog jarana na ulazu". probaj sa njima.. prepoznaćeš ih jer smrde na kilometar. ------- @marcoman: ja ne vidim linkove za download na tom sajtu.. samo recenzije i po neki klip.. mogu li se skidati celi filmovi? Quote
Kent Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Stvarno, burazere, bez zezanja Eh, da, zaboravih -----> Editors, sjajna atmosfera, jednostavni, ali delotvorni. Super su. Quote
Baal Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 (edited) @marcoman: ja ne vidim linkove za download na tom sajtu.. samo recenzije i po neki klip.. mogu li se skidati celi filmovi? Uđi na forum genije. Edited July 7, 2006 by BaalBehrit Quote
KRANG Posted July 7, 2006 Author Report Posted July 7, 2006 (edited) jebi ga, to su sve emule/šta već linkovi. sranje. ne skida mi se 700 mb tako. -- btw metal stage na exitu je totalno raspadanje. kad god sam prošao pored, morao sam da zapušim uši koliko me je nervirala ta muzika. bolji su bili i oni govnjivi demo turniri 202 gde je point zero svirao. eh, i novi butterfly effect je njesra, sorry piter Edited July 7, 2006 by KRANG Quote
coil.worm Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 btw metal stage na exitu je totalno raspadanje. kad god sam prošao pored, morao sam da zapušim uši koliko me je nervirala ta muzika. Znaci, izbegavati u svakom slucaju Dobio sam kartu za subotu, ne znam ni sta bi gledao Quote
Out Of Time Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 krang ne kenjaj be je vrh prosto... skinuo sam gomilu dobrote zaista.... mota jebe, nema.... al shto skinu neke japance.... par bendova... ima nekoliko gomila dobrih bendova koji jebu kevu majstorima bem tyi francusku taststuru... Quote
Hamsun Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 The Mars Volta - Amputechture http://rapidshare.de/files/25147876/amput.zip http://rapidshare.de/files/25148701/echture.zip Quote
Kent Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 krang ne kenjaj be je vrh prosto... akroz super album, bre! Quote
Out Of Time Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 pazte... najbolji pejzaz pariza uuuuu, Sidzo! Quote
Kent Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Sinoc smo Markone, Box i Krang slistili komplet Jevera koje sam teskom mukom dovukao iz Berlina... Ajoj, kakvog piva! Quote
Out Of Time Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 (edited) e ako ste izuli ovoliko.... ovo shto pishe 6 to je 6 za dz... fudbal bonus... inache, paket ima 32 komata... gospode, de li sam ostavio pasosh? Edited July 8, 2006 by Out Of Time Quote
Kent Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Nije bas, ali s obzirom da sam dovukao toliku kolicinu od preko 2000 km-a, duplo je vise Quote
Out Of Time Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 ja je gledam kako spava, lepa je boli glava... Quote
Apeiron Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Šiptari se kote, jebem te živote... Ako ćemo već o kvltovima. Quote
Sinstrel Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Lazo... watch & learn! http://video.myexit.org/muhaHQ.wmv ili http://video.myexit.org/muha.mp3 Quote
Recommended Posts