BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 to bi trebalo da bude kao ono "jashime"? poz Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 to bi trebalo da bude kao ono "jashime"? poz na taj zonfa, ali trebalo je videti. ladno riba odvali u 3 popodne. slowdiver, sure thing, dude, ti znas da ja volim dankanove sonikalije i da mi se antimatter kao slowdive mili. Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 da,da.. i antimatter i slowdive su prepuni soničnih bogatstava.. Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 (edited) i metalreviews je otišao u kurac. gledam i ne verujem šta su recenzirali.. a + da je novi shape of despair dobio 60.. debili Edited February 7, 2005 by KRANG Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 konvertovano u njihove ocene, ja sam dao 70. posteno. Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 pa znaš šta, to ne da nije pošteno.. evo opet tvojih nebuloza ( ): prvo kažeš da su slumber vrh pravca i daš im 100 (po njihovom), a onda daš 70 SoD koji su takođe vrh svog pravca.. burazere, od ovog bolje nema. i ovo zaslužuje 90+ u svakom slučaju.. Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 (edited) I agree to disagree... novi SoD meni biti lecka dosadan i vise mi se dojmi prethodni, koji ima i bolju atmosferu i bolje melodije in my point of view... sta je posteno, a sta ne, zadrzavam za sebe, kao i to sta je vrh pravca, a sta ne mada, s obzirom Pera zastupa teoriju kako je SoD post pravca, a s cim se ja delimicno slazem, vrh tog pravca, kao novo osnovanog, ovaj album nikako ne moze biti jer je, za sada, i jedini edit: slumber, po njihovim ocenama, 92-93, ali mora se dati neka shestaja kod nas i spreciti da PoS pobedi http://www.songsohia.com/tour.html Edited February 7, 2005 by Kent Quote
Agarth Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Pa i jeste post- pravca, ako mislite na funeral doom. Suviše melodično i suviše dreamy za funeral, taj poslednji album... meni inače bolji od prethodnih... Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 tačno tako.. jeste post. i oni su "predvodnici, ne sledbenici" .. jebi ga, zalsužuju mnogo više od jebenih 60.. nervira me što albume recenziraju likovi koji ne vole taj pravac.. kao kad bi danilu dali da piše recenzije slayera.. ili meni nekog nwoahm benda... ko ovo ne razume ne treba ni da se petlja.. Quote
ajsha69 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 (edited) Ma funeral je samo ako je Funeral for a Friend.... ... (btw, kad skupim neku konkretniju kintu, farbam se u crno i pochinjem da se oblachim kao screamo core-ovac... to je do jaaaja, te u skladu sa mnom ... ) EDIT: Agarath-e.... ... Edited February 7, 2005 by ajsha69 Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 THE MAGNOLIA ELECTRIC CO. summer 2005 european tour dates 5/29 - Brighton, UK - Hanbury Ballroom 5/30 - Nottingham, UK - Rescue Rooms 5/31 - Glasgow, UK - Stereo 6/01 - Manchester, UK - The Roadhouse 6/02 - London, UK - Bush Hall 6/12 - Valence, France - Oasis Rock Cafe 6/20 - Beldgrade, Serbia - Dom Omladine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 6/21 - Zagreb, Croatia - Kset 6/22 - Wien, Vienna - Szene 6/23 - M?nchen, Germany - Zerwick 6/24 - Frankfurt, Germany - Kunstverein 6/26 - Stuttgart, Germany - Schocken 6/28 - Br?ssels, Belgium - Ancienne Belgique 6/30 - Dresden, Germany - Star Club 7/01 - Berlin, Germany - Roter Salon 7/02 - Hannover, Germany - Cafe Glocksee 7/03 - Hamburg, Germany - Knust 7/05 - Malm?, Sweden - Accelerator Festival 7/06 - G?teborg, Sweden - Accelerator Festival 7/07 - Stockholm, Sweden - Accelerator Festiva 7/09 - Egersund, Norway - Egersund Folk Festival odlično!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
solicitor Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ako se budes farbao, obrati se KRANG - u ... mislim da on ima vezu u nekoj farbari Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 nervira me što albume recenziraju likovi koji ne vole taj pravac.. sad sam video da je isti lik radio za AOD i dobro ga ocenio, tako da nije da bas ne slusa.... recenzija ovog novog je u globalu dobra, sto je bitnije od jebene ocene, koja je, doduse, mogla biti visa... Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ma funeral je samo ako je Funeral for a Friend.... ... sis, you're speaking the best emo you can get Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 Ako se budes farbao, obrati se KRANG - u ... mislim da on ima vezu u nekoj farbari ajsha69 Pol - ženski .. verujem da je tako.. soli, izvini se devojci. kent: da, recenzija je prilično dobra, i album je nahvalio, i onda mu da 60.. retard. jedan od najboljih albuma pravca ikad.. koji je toliko dobar da prevazilazi i sam pravac. Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 nije retard, i ja cesto nahvalim album kome dodelim 3-3.5, a mogu da popljujem chetvorku... ima tu i te kako logike, ako lechka razmislis... najbitnije je da je recenzija "fair", a ocena, kao potpuno subjektivan stav, je manje bitna. on je tim cinom istakao da je album objektivno dobar, rekao apsolutno sve sto je bitno, cak i vise od toga, a ocenom je istakao da mu ne lezi. potpuni respect! Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 i AOD je dobio 79.. AAAAAAAAA!!! eno ga OOT dao komentar na MR forumu: "album is much better than this review... 90 out of 100" haha.. tako je!! Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 sad sam i ja dao moj polu-pismeni komentar, na istom forumu. Quote
Buddha Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 6/20 - Beldgrade, Serbia - Dom Omladine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupicu Cimeru mnogo Kleenexa Quote
KRANG Posted February 7, 2005 Author Report Posted February 7, 2005 hahah nego, zanima me koliko će biti interesovanje ovde za taj koncert.. tj. koliko ljudi slušaju ovo? Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 mnogo. nisu svi metalci k'o ti i baba s metalreviews. poz Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 evo sam sada nabavio woven hand novi, pa cu mu dati spin. uskoro sud. br, pretpostavljam da ga znas vec? Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 jeah, i volim ga. blush + ctb - kapiram da mi je wh mnooogo bolji bend od 16 hp. 16hp kad pogledas album za albumom sve cudniji mishmash a woven hand svaki gadniji i gadniji. u stvari, svaka cast edwardsu sto on uopste ima materijala za toliko kul stvari. poz Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 meni podjednako draga oba, mada ne bih se slozio da se 16 razvodnjava, pa folklore je najbolji, majku mu! chekiraj stars, mnogo fin kanadski indie rock bend. Quote
Recommended Posts