Jump to content

Recommended Posts

Posted

a od sunburned hand of the man me glava boli, ali mi prija neverovatno. utonuo sam previse u eksperimentalu, nekada se zabrinem. prokleti da su kranky, macori i ostali eskalatori sumornih drone tjunova. mad.gif

Posted

samo ime kaze: folklore.

svakome svoje, ja se ne lozim na kopache zlata. dobar album, ne kazem da ne valja. samo ne bih imao nista protiv da su turnuli vishe neke elektronike po svachemu. i na vokal i na akustare. bas bi bio ubitachan filing.

kao sablja i zvezdani serifi!!!

poz

Posted

stars... video sam gomilu dobrih recenzija ali opet nisam uzeo.

koliko je novi talas pop-roka bio dobar za omladinu i televiziju toliko je bio los za macore sto prate muzikante preko interneta.

cim vidis "stars" zna se na sta pomislis i jednostavno preskocis recenziju.

tuzno ali istinito :'(

poz

Posted

ja bih ih mozda i preskocio da ne videh da su iz kanade... a canada indie mi je srednje ime icon_biggrin.gif mislim da imaju veze sa broken social scene, a to je vec dovoljan razlog da se zbave.

Posted

svaki album 16 Horsepower-a je drugachiji i jedino shto ih spaja je ime benda i po jedna strejt country stvar...

zadnji je folklore zbog tekstova...

najbolji ipak s south jer je istinski soutern gothic country album... one n only...

on je sama istina i tachka!

woven je "post" verzja stvari sa razlichitim uticajima u odnosu na uticaje 16hp... jednom sam mixao proshli Woven sa a capela verzijom nashih narodnih (ne folk nego ono AKUD stajl) pesama u izvodjenju Jelene Tomashevic (sace bude na evroviziji)... prva stvar sa Blush-a plus "Jare moje" jebe majku... zvuchi kao neka emo sablast neo folk stvar...

ko mi pljune po Eugen-u umrece najgorom smrcu!!!

by the way Radman shutira trojke na all staru

Posted
sis, you're speaking icon_da.gif

the best emo you can get icon_rockdevil.gif

orangelistening.gif

No, jesi chuo Thrice? Sigurna sam..., apsolutno sigurna, da bi se tebi svideli... i po svirci, i po vokalu i po melodichnosti!!... (lik k'o da pishe gitaru za tebe... icon_cool.gif )...

Posted

bolj thrice, ozbiljno.

ja kad hocu nekome da kazem da je glup sto voli emo uvek ko budala neka spominjem funeral for a friend. valjda su mi oni bas kao neko olicenje fegetizma u muzici.

poz

Posted

kozelek je tek peti...

1. molina

2. edwards

3. eitzel

4. oldham

4. kozelek

nema para i dalje, al zeljashim ne da peva ponovo da ne bi bilo golub...

vido je kod georgieva na gigu...

njih dvojica tito i draza pa udri...

capio je zeljo samo tako dok se ovaj opijao viskijem...

by the way, pesma ce da bude svper...

3x URA za evroviziju

Posted

I knew it.. icon_cool.gif

Meni, though, srce mnogo vishe leze na razmagnetisani Glass Jaw!!... Volim kad se hrpa boja nervoznim pokretom razmazu jedne po drugima, a pri tom nisi siguran da l' ti se plache, smeje, gleda u zid ili pije bela kafa.... a sve curi... na sve strane.. huh.gif

Posted

electro pop neki pa onda jedan polu i jedan ceo vrh low fi album ne mi dovoljno da ga udenem u dzek sa ovima shto sachinishe djuture preko 40 izdanja...

pre bi smog-a udenuo ili alsdair roberts-a ili sam prekop-a ili kristofera astrom-a ili tako nekog...

Posted

GlassJaw - Everything You Ever Wanted To Know About Silence..... huh... volem da dubim na glavu uz nj'... + skupljam usta i mislim o svoj muzici koju hocu da radim pothitno... i mislim kad i gde... (ove ne znachi da je taj album neshto extra dobar, no eto...)

Posted
BR, nabavio sam neki bend sa Supersilentove etikete, zove se Food.

Imas neki info?

ne.

imam zadnja dva albuma koja (cini mi se) i jedino mogu da se nabave medju internetom.

svi sa etikete dele clanove medjusobno, i svi su norvezani.

opet je to skoro tradicional tog fazona... kada neka kuca postane merilo nekako ti i svi ljudi koji izdaju naliche.

free jazz/elektronika. a sve na kuci bukvalno mozes da svrtas u drone.

snimicu ti nekad, imam bar po nesto od bukvalno svih sto su izdali za rg.

poz