Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 a od sunburned hand of the man me glava boli, ali mi prija neverovatno. utonuo sam previse u eksperimentalu, nekada se zabrinem. prokleti da su kranky, macori i ostali eskalatori sumornih drone tjunova. Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 samo ime kaze: folklore. svakome svoje, ja se ne lozim na kopache zlata. dobar album, ne kazem da ne valja. samo ne bih imao nista protiv da su turnuli vishe neke elektronike po svachemu. i na vokal i na akustare. bas bi bio ubitachan filing. kao sablja i zvezdani serifi!!! poz Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 stars... video sam gomilu dobrih recenzija ali opet nisam uzeo. koliko je novi talas pop-roka bio dobar za omladinu i televiziju toliko je bio los za macore sto prate muzikante preko interneta. cim vidis "stars" zna se na sta pomislis i jednostavno preskocis recenziju. tuzno ali istinito :'( poz Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 ja bih ih mozda i preskocio da ne videh da su iz kanade... a canada indie mi je srednje ime mislim da imaju veze sa broken social scene, a to je vec dovoljan razlog da se zbave. Quote
Out Of Time Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 svaki album 16 Horsepower-a je drugachiji i jedino shto ih spaja je ime benda i po jedna strejt country stvar... zadnji je folklore zbog tekstova... najbolji ipak s south jer je istinski soutern gothic country album... one n only... on je sama istina i tachka! woven je "post" verzja stvari sa razlichitim uticajima u odnosu na uticaje 16hp... jednom sam mixao proshli Woven sa a capela verzijom nashih narodnih (ne folk nego ono AKUD stajl) pesama u izvodjenju Jelene Tomashevic (sace bude na evroviziji)... prva stvar sa Blush-a plus "Jare moje" jebe majku... zvuchi kao neka emo sablast neo folk stvar... ko mi pljune po Eugen-u umrece najgorom smrcu!!! by the way Radman shutira trojke na all staru Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 cujem da zeljko pise pesmu... otkud sada para?? eugen ili kozelek? Quote
ajsha69 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 sis, you're speaking the best emo you can get No, jesi chuo Thrice? Sigurna sam..., apsolutno sigurna, da bi se tebi svideli... i po svirci, i po vokalu i po melodichnosti!!... (lik k'o da pishe gitaru za tebe... )... Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 naravno, vrlo ih gotivim... mada ne k'o f4af, al' tu negde... Quote
BodyRemover Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 bolj thrice, ozbiljno. ja kad hocu nekome da kazem da je glup sto voli emo uvek ko budala neka spominjem funeral for a friend. valjda su mi oni bas kao neko olicenje fegetizma u muzici. poz Quote
Out Of Time Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 kozelek je tek peti... 1. molina 2. edwards 3. eitzel 4. oldham 4. kozelek nema para i dalje, al zeljashim ne da peva ponovo da ne bi bilo golub... vido je kod georgieva na gigu... njih dvojica tito i draza pa udri... capio je zeljo samo tako dok se ovaj opijao viskijem... by the way, pesma ce da bude svper... 3x URA za evroviziju Quote
ajsha69 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 I knew it.. Meni, though, srce mnogo vishe leze na razmagnetisani Glass Jaw!!... Volim kad se hrpa boja nervoznim pokretom razmazu jedne po drugima, a pri tom nisi siguran da l' ti se plache, smeje, gleda u zid ili pije bela kafa.... a sve curi... na sve strane.. Quote
Out Of Time Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 najprvi je kompot shto mi keva poslala danaske!!! Quote
ajsha69 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Prethodna bi za Kenta.... I da .... ja oduvek znam da je OOT anonimous... Quote
Out Of Time Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 naj strejt emo album: Moments In Grace - Moonlight Survived (jes lechka gej, ali ko od nas nije, zapravo?) !Glassjaw! Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 1. molina 2. edwards 3. eitzel 4. oldham 4. kozelek respect! mark holis? Quote
Kent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 BR, nabavio sam neki bend sa Supersilentove etikete, zove se Food. Imas neki info? Quote
Out Of Time Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 electro pop neki pa onda jedan polu i jedan ceo vrh low fi album ne mi dovoljno da ga udenem u dzek sa ovima shto sachinishe djuture preko 40 izdanja... pre bi smog-a udenuo ili alsdair roberts-a ili sam prekop-a ili kristofera astrom-a ili tako nekog... Quote
ajsha69 Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 GlassJaw - Everything You Ever Wanted To Know About Silence..... huh... volem da dubim na glavu uz nj'... + skupljam usta i mislim o svoj muzici koju hocu da radim pothitno... i mislim kad i gde... (ove ne znachi da je taj album neshto extra dobar, no eto...) Quote
Kent Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 ili richard bucknera ili iron and winea koga cemo da nadjemo juce... nego, kad smo kod eitzela, imas amc novi? Quote
BodyRemover Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 take it as a man... take it in the arsehole. poz Quote
Kent Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 btw, nisam znao da si toliki postovalac prekopovog rada, imam ja sve the sea and the cakeove, ako treba... Quote
Out Of Time Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 nisam poshtovalac samo mi se svidja... debeo je :-) imam novi.. juche ga skidoh... imam iron n wine by the way... a bucknera sam ispao konj shto ga ne udenuh... Quote
BodyRemover Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 BR, nabavio sam neki bend sa Supersilentove etikete, zove se Food. Imas neki info? ne. imam zadnja dva albuma koja (cini mi se) i jedino mogu da se nabave medju internetom. svi sa etikete dele clanove medjusobno, i svi su norvezani. opet je to skoro tradicional tog fazona... kada neka kuca postane merilo nekako ti i svi ljudi koji izdaju naliche. free jazz/elektronika. a sve na kuci bukvalno mozes da svrtas u drone. snimicu ti nekad, imam bar po nesto od bukvalno svih sto su izdali za rg. poz Quote
Kent Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 kEwL supersilent mi se bas dojmio, pa sam krenuo da jurim neke druge sa etikete, ali, kad imas vec, najpametnije mi da stanem Quote
Recommended Posts