BodyRemover Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Hristos se rodi braco metanci! cale mi se nesto sjebao, dobio izliv krvi na mozak i morao je na operaciju, jos traje pa sedim kuci sad ovako za rani bozic umesto da senlucim napolju i jedem prasice... Quote
Baal Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 (edited) Vaistinu se Hristos rodi! Jebo te život. Imao je i moj deda taj izliv krvi pre jedno 2 godine.. Edited January 6, 2007 by Sentient Quote
BodyRemover Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) i kako mu je bilo posle? ok je prosla operacija ali ima neka velika ostecenja na mozgu izgleda i u komi je, male sanse ima da prezivi. kaze doktor da ako uspe moze da bude tako u komi dugo vremena i da nema pojma kakve ce posledice imati kad izidje iz nje.. jebiga.. bas je imao teska vremena sa svim tim srcanim bolestima i jos mu se ovo govno desi ali i dalje... dok je ziv ja se samo najboljem nadam. (smaram sa ovim ali jebiga, svako ima nesto da napise - ja sam imao ovo ) Edited January 7, 2007 by BodyRemover Quote
Vlaja Buraz Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Ne daj se, Rođače. Isus je sa nama večeras. Quote
Baal Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 i kako mu je bilo posle? ok je prosla operacija ali ima neka velika ostecenja na mozgu izgleda i u komi je, male sanse ima da prezivi. kaze doktor da ako uspe moze da bude tako u komi dugo vremena i da nema pojma kakve ce posledice imati kad izidje iz nje.. jebiga.. bas je imao teska vremena sa svim tim srcanim bolestima i jos mu se ovo govno desi ali i dalje... dok je ziv ja se samo najboljem nadam. (smaram sa ovim ali jebiga, svako ima nesto da napise - ja sam imao ovo ) Moj deda je isto bio u nekoj vrsti kome (sad nisam ja stručan za to da objašnjavam) i imao je neki izliv krvi pa su ga vodili na skener, ali nije imao operaciju i nekako se izvuk'o. Njemu je to inače bilo od alkohola, pošto je šljokao kao lud. Mada, i ako su mu doktori zabranili da pije alkohol posle toga što mu se dešavalo on i dalje delje. Budala. Quote
أصحاب Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 i ako su mu doktori zabranili da pije alkohol posle toga što mu se dešavalo on i dalje delje. Budala. Tvoj deda je veća avangarda nego svi mi ovde. Quote
Baal Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 I to dere rakiju - čist metil-alkohol. Quote
KRANG Posted January 7, 2007 Author Report Posted January 7, 2007 nominuj ga za darvinovu nagradu. @br: jebiga.. Quote
Hamsun Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 http://www.ulqini.com/music/index.html Quote
Killing Floor Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 @br - jebes ga brate zajeban je zivot...nadaj se najboljem!!! Quote
The Watchtower Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 (edited) Car_Bomb-Centralia-Promo-CD-2007-QTXMp3 Car Bomb detonate a vicious blast of wildly technical and progressive modern metal on their Relapse debut Centralia. The Long Island, NY quartet's attack is relentless and suffocating: vicious jazz-inspired blasts shift into mechanistic, canyon-wide grooves. Schizophrenic, whisper-to-a-scream vocals seem to spiral out of control, only to snap back lock-step into the churning assault. A cold and unrelenting monster of an album, Centralia is a disorienting, exhaustive statement of intent and embodies the very essence of 21st century musical extremity and dexterity. Mors_Principium_Est_-_Liberation__Termination-Promo-2007-CMG :rockdevil: Novembers Doom - The Novella Reservoir (2007) :rockdevil: Edited January 10, 2007 by The Watchtower Quote
marcoman Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 (edited) Gle stvarno se pojavio novembers doom. Neka kaze neko ko je slusao na sta lici da, umalo da zaboravim Jelena "preslišala" Morezmo! 7:5 i 6:0 Edited January 10, 2007 by marcoman Quote
KRANG Posted January 10, 2007 Author Report Posted January 10, 2007 evo i ovo danas na oinku Psyopus - Our Puzzling Encounters Considered (Promo) [2007/MP3/APS (VBR)/(scene)](New) Kaiser Chiefs - Ruby (Promo CDS) [2007/MP3/V2 (VBR)/(scene)](New) Quote
KRANG Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 evo danas još nečega: The Good, The Bad & The Queen - The Good, The Bad & The Queen [2007/MP3/192](New) mali info: ..Blur frontman Damon Albarn's new album and new project... ..The Clash's bassist Paul Simonon.. ..former The Verve guitarist Simon Tong.. ..and Afrobeat pioneer and Africa 70 drummer Tony Allen.. ..album was produced by Danger Mouse.. http://www.myspace.com/thegoodthebadandthequeen kul je Quote
marcoman Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 (edited) Joj, eno ga i bloc party za koji tvrde da nije transkod. Album ce poprimiti totalno drugi smisao ako je to tacno. Cekam V0, bice veceras navodno. Jeste videli iphone, majko moja sta je ono Edited January 11, 2007 by marcoman Quote
süpergeek Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Apple iPhone. Da li će ikada stići u zemlju Сербију? Quote
Haralampije Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Jeste videli iphone, majko moja sta je ono kao telefon je neočekivano slab Quote
BodyRemover Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 (edited) zasto? sta uopste znaci "telefon" kada se radi o iphonu? pricanje i smsanje? dok objave specifikacije za evropsko trziste ce proci jos vremena, nema sanse da su toliko glupi da previde kolko je 3g u evropi postao bitan... Edited January 11, 2007 by BodyRemover Quote
marcoman Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Koliko je uopste osetljiv taj displej, vidi kako su blizu ove slicice jedna drugoj, mislim sta da rade ljudi sa velikim prstima Quote
Recommended Posts