hand banana Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 gledam neke sziget najave, sve neka sranja.. i definitivno ove godine neću ići. pazi kad su killers najbolje što će tamo biti. a čitam i da je za exit u engleskoj valjda za 2 dana prodato 3000 kompleta. br, ti si neki insajder, kurac, kazuj jel se sprema nešto kul? Quote
Kent Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 amy winehouse http://www.roskilde-festival.dk/object.php...000c&code=1 sve je bolje... pelican, cult of luna & mastodon + ... Quote
Baal Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 (edited) Buddha is like Jesus, except where Jesus was all about striking kids blind for beating him in races, Buddha was all about chilling out and curing people of their douchebaggery. Also, unlike Jesus, Buddha didn't die a virgin, not by a long shot. Asian people and hippies worship him, but technically he's not a god. Edited April 1, 2007 by BaalBehrit Quote
azal Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 glup sam ispao sto sam ovoliko spavao na Gojiru. dobri su. Quote
Haralampije Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 http://images.heaven666.org/images/nice-2-meet-u.jpg Quote
darthmoog Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Jel ima neko od vas drugi final...final - 2 taj mi jedini fali a nigde ne mogu da ga nadjem (sem na oinku a ratio mi je katastrofa)... Quote
fiction Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 imam hackovan utorrent koji ne prijavljuje download a mnozi upload sa 10.Ako nekom treba nek javi... Quote
marcoman Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 nemoj da je neko od ovih mojih sa oinka slucajno pokusao tako nesto e, tako... Quote
Baal Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Da li to misliš na mene? Therapside, šalji na baalbehrit et gmejl dot kom, treba mi to za torrentleach. Btw. jel' slušao neko ovu Anathemu što sam ostavio? Ove pesme mi baš leže.. ako je ovo Anathema. Quote
BodyRemover Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 aj mene pozovi na taj sajt ako mozes/umes, hteo sam pre al mi nisu dali Quote
Baal Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Nemam, bilo pre 2-3 dana aktivno da odeš na njihov irc kanal i kucaš !invite pa mail i stigne ti invite. Sad mislim da su to zatvorili. Kada budem dobio invite šaljem vam. Quote
Baal Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Anime/Cartoon Appz/misc Appz/PC ISO Appz/PDA Books - Mags Episodes/Boxsets Episodes/TV Games/GameCube Games/PC ISO Games/PC Rips Games/PS2 Games/PS3 Games/PSP Games/Wii Games/XBOX Games/XBOX360 Movies/DVD-R Movies/DVDR - IMDB TOP250 Movies/HD-XviD Movies/Music DVD Movies/SVCD Movies/VCD Movies/XviD Music Nintendo DS Quote
hand banana Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 a jel se tako zove jer ne banuju zboga ratio-a? Quote
marcoman Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 (edited) cini mi se da su prilicno surovi, valjda ne smes da padnes ispod 0.4 a ako ti se to desi imas samo tri dana da dodjes do te cifre pritom svi ispod 0.8 imaju neka ogranicenja po pitanju slotova ili tako neceg sve u svemu ovo je krs Edited April 4, 2007 by marcoman Quote
Haralampije Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 ako nekog zanima cela priča o onim šakama sa prethodne strane sa još lepih slika http://blog.wfmu.org/freeform/2007/03/missionary_enco.html p.s. nin - year zero Quote
Recommended Posts