darthmoog Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 ne seri da si nashao novi nin...svaka ti se dala... Quote
darthmoog Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 ovaj shta se desi kada imash warning na oinku od nedelju dana...jel samo stoji ovo jebeno sranje gore nedelju dana pa nestane ili me izbacuju za nedelju dana Quote
Baal Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Koliko ja znam, moraš da popraviš ratio za tih nedelju dana ili te banuju. Quote
süpergeek Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 p.s. nin - year zero Sorry, the file you requested is not available. The file has been deleted. Unfortunately, it did not comply with the terms of service. Ništa od ovoga... Quote
süpergeek Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Ali zato ima torent... www.mininova.org/tor/648407 Quote
darthmoog Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 sta je bre ovo jebote...novi cover? nego pricao sam sa modom...rekao je da je ovo warning koji bukvalno stoji tu da bi videli svi da sam upozoren...nedelju dana pa ga skidaju... Quote
darthmoog Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 E novi nin je vrh...pop muzika je definitivno najachi zanr u 2007 godini...ovo ulazi u top 3 albuma 2007 gde jesu za sada ubedljivo vodi... Quote
hand banana Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 heh.. ne da sam neki fan, ali evo male pomoći oko NIN: ovako: sve što ste skidali su transkodovi flv fajlova koji se stimuju sa njihovog sajta u 256. tako da originalne 256 uopšte nisu loše, samo što se kod transkodovanja opet nešto igubi.. e sad, evo vam način da skinete sa njihovog sajta direktno flv fajlove pa iz njih izvučete mp3.. dakle, http://yearzero.nin-thespiral.com/FLJoi4gj...ml/playlist.xml to je source, odatle downloadujete svaku pesmu u flv formatu, a onda skinete ovaj programčić: http://www.moitah.net/#FLVExtract uz čiju pomoć extraktujete mp3 bez gubljenja kvaliteta i koji nije transkod, i koji je isti kao retail (ako ga sami oni nisu loše enkodovali, a verovatno nisu..) Quote
marcoman Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 (edited) mislim da je darthmaul saznao na jedan jako los nacin da je album trandza Edited April 4, 2007 by marcoman Quote
darthmoog Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 (edited) ma iz aviona se vidi da je album transcode ali likovi su gay...pre mene neka tri tipa postavljaju rip od 96 mb...u 224 kbps...ajde ovaj sto svi imamo je u 320 kbps ja rekoh da ga postavim...ako njima nije obrisao nece ni meni...postavim pocnu trojica da skidaju..40 minuta kasnije warning i delete...zashto..zbog laznog predstavljanja da je moj rip bolji od njihovog..kao namerno sam prebacivao u 320 kbps da bi dobio razliku...invalidi...al nema veze kasnije mi se mod izvinuo Inache previshe smo pozurili sa ovim nin-om...josh ni zvanicni cover nije izashao a mi vec imamo album Edit: samo zapazite koji je user lik...jebote nikada ovoliko seedera nisam video na oinku... http://oink.me.uk/details.php?id=1197951 inache ovo od 256 je valjda treci rip ili greshim... Edited April 5, 2007 by darthmaul Quote
darthmoog Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 ok...nisam ga ni video...nego svi koji nisu slushali ovaj album neka ga obavezno nabave,znaci sam zvuk nema veze ni sa jednom nine inch nails plocom do sada...ovo je cist elektro pop i zarazan je u pm... Quote
azal Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 single sam video i bas je bila krsh pesma. inace, aca choice, koji radi metal stage na exitu je potvrdio da Meshuggah dolazi. toliko. Quote
darthmoog Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 koliko je pouzdano ovo za meshugu...da ne pocnem za dzabe da skupljam kintu za exit... Quote
Fiery Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Skupljaj pa kupi Lolita doll ako ne dodju. Quote
darthmoog Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 ^kupicu ja ovo ako ne dodje meshuggah Quote
marcoman Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Moss je napravio odlican album, i znao sam od pocetka da ce on + danny na gitari biti pun pogodak Quote
Buddha Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 malo je dosadnjikav, svaka pesma dva-tri akorda i na istu foru.. al dobro takav je svaki antimatter bio Quote
hand banana Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 ima 2 ipo fenomenalne pesme, ostalo mi je brzo dosadilo. Quote
darthmoog Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...p;#entry1367144 Pridruzite se u borbi da post grind postane priznat zanr Quote
hand banana Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 pridruži se ti u borbi da mi popušiš kurac Quote
Recommended Posts