SGNL>05 Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 KEEEEEEEENTEEEEEEEEE, šta bi u NFLu, a a a a ? Quote
Freak Kitchen Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Ok, evo cisto da kazem nesto sto mi je na umu, a sto nemem pojma na kojoj temi bi trebalo da se kaze. Jel' se neko slaze da Lamb Of God imaju najbolju svirku od svih bendova koji se svrstavaju u new wave of American heavy metal, ali da su totalno upropasceni sa onim vokalom ! Za moj ukus, onakav vokal bi mogao da prodje samo u nekim delovim pesama, ali uz obavezan i melodican deo koga LOG nema ni u jednoj pesmi ! (Killswitch Engage je najbolji primer ovakvog pristupa pevanju...). A, sto se tice svirke, ja jos nisam cuo ni jedan NWOAHM koji je onakav tip svirke realizovao na bolji nacin ! Zvuk gitare (produkcija) na poslednjem albumu je pun pogodak.Bubnjar zvuci neverovatno dinamicno (takodje delom zbog odlicne produkcije). Sve u svemu, da imaju nekog drugog vokala, bili bi mnogo dobar bend, ovako, ja slusam samo svirku... -------------------------------------------------- voleo bih da sad ovde imam da napisem neki do jaja sportski\navijacki komentar\prozivku, ali nista mi ne pada na pamet... Quote
SGNL>05 Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 http://www.superbowl.com/gamecenter/recap/...20050123_NE@PIT Bruko jedna. 41-27 Quote
Kent Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 KEEEEEEEENTEEEEEEEEE, šta bi u NFLu, a a a a ? zasluzeno. dobra tekma! Quote
SGNL>05 Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 zasluzeno. dobra tekma! Fala fala A sad menjaj potpis btw. skidam nov hammerfall.. biće da je mnogo gadno avantgadan. Quote
azal Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Ok, evo cisto da kazem nesto sto mi je na umu, a sto nemem pojma na kojoj temi bi trebalo da se kaze. Jel' se neko slaze da Lamb Of God imaju najbolju svirku od svih bendova koji se svrstavaju u new wave of American heavy metal, ali da su totalno upropasceni sa onim vokalom ! Za moj ukus, onakav vokal bi mogao da prodje samo u nekim delovim pesama, ali uz obavezan i melodican deo koga LOG nema ni u jednoj pesmi ! (Killswitch Engage je najbolji primer ovakvog pristupa pevanju...). A, sto se tice svirke, ja jos nisam cuo ni jedan NWOAHM koji je onakav tip svirke realizovao na bolji nacin ! Zvuk gitare (produkcija) na poslednjem albumu je pun pogodak.Bubnjar zvuci neverovatno dinamicno (takodje delom zbog odlicne produkcije). Sve u svemu, da imaju nekog drugog vokala, bili bi mnogo dobar bend, ovako, ja slusam samo svirku... -------------------------------------------------- voleo bih da sad ovde imam da napisem neki do jaja sportski\navijacki komentar\prozivku, ali nista mi ne pada na pamet... slazem se. muzika do jaja...vocal dosadan. prethodni album je mnogo bolji meni. Quote
Buddha Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 skinuo 3 pesme od Crnih Sunca (za sad). nije losho. malo glas bezvezz ponekad (vuku na fag), ali su ti momenti redji. Quote
SGNL>05 Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Ja skinuh jednu od Mouth of the Architect.. Zove se The Worm.. Zanimljivo je ovo. Ima li neko ceo album? Quote
solicitor Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Ima cika soli ceo album ... reche mi azal da skinem .. al ja to naravno nisam pushtio da chujem Quote
solicitor Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 VIdimo se Nidzo ... do tada ce da bude valjda i Ektomorf novi skinut. Inache, nova Apocalyptica je brutalni brutalizam !!!!! Lombardo u prvom planu teslachi bubnjeve, a chelisti krljaju .... duboooko oranje !!!! Quote
SGNL>05 Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 A to ti neću pokupiti pošto sam već skinuo Skidaj nov Behemoth. Quote
BodyRemover Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 novi behemot? wtf!?!? da nije neki drugi behemot? poz Quote
solicitor Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Nidza je malo nervozan Novi BELPHEGOR reche mi na mircu, inache bih se i ja rebusirao Quote
SGNL>05 Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Greška jebi ga. BELPHEGOR. jebi ga. Quote
Out Of Time Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 (edited) skinuo 3 pesme od Crnih Sunca (za sad). nije losho. malo glas bezvezz ponekad (vuku na fag), ali su ti momenti redji. aman bre imam promo vec 10 dana... da si prekjuche pitao srezo bih ti... e da, i da ja nisam spavao u deveti... e da, i album jebe kevu nachisto... katatonia, opeth, p tree, autumnblaze, a bogami i evereve raniji... Edited January 24, 2005 by Out Of Time Quote
Out Of Time Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 kakav sam tervju radio sa speedom, majko moja... Quote
BodyRemover Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 (edited) ok. sta kaze rapido? poz Edited January 24, 2005 by BodyRemover Quote
Out Of Time Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 kakav sam tervju radio sa speedom, majko moja... koliko je speed bio bry nisam ni stigao da ga pitam niti ejndo pitanje, niti sam uspeo da ukljuchim diktafon, niti je chovek zvao... Quote
Kent Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Max. Cujemo se. Brat Beba maze sve zivo na B92. Quote
Buddha Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 upravo sam odgledao Fear & Loathing In Las Vegas po milioniti put. mislim da cu sad pustiti White Rabbit Quote
BodyRemover Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 (edited) cime ces da te gadjam debeli? ananas? grejpfrut/ kokosov orah? insajder je ovaj krajnje zanimljiv, zanima me samo ko placa za ovo... uzas. super je sto spominje fosile poput brane crncevica i dobrice cosica, u fazonu "mistikujmo demistifikovano" poz Edited January 24, 2005 by BodyRemover Quote
Buddha Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 o cemu brbljas debeljko? grejpfrut. kada zeka kaze "feed your head" Quote
Recommended Posts