KRANG Posted June 10, 2007 Author Report Posted June 10, 2007 čak i da se snađeš u lavirintu linkova i smrtonosnih zamki koje bi došle glave indijani džonsu, ići će ti 4 kb/s. batali. Quote
Supergalactic Lover Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 fazon je sto ga nema jebeno nigde. cak ni na nekm grindcore hub-u, gde uvek ima sve&svasta. jebemmater. sad je bio buddha na metropolisu. prvi put vidim ovaj metal show koji vodi neki totalno debilan lik, sa jos debilnijim pitanjima. nisi bas morao biti onoliko mracan, malo se nasmej sledeci put Quote
Buddha Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 (edited) haha, ma snimanje je bilo u 13h a ja sam ustao u 12 moracu da ponesem naocare za sunce sledeci put da ne bih toliko zmirkao i da ustanem bar sat-dva pre emisije da bih mogao da pricam glasnije Edited June 10, 2007 by Buddha Quote
Defunctus Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Nije toliko komplikovano.Sto se brzine tice,stvarno je losa,ali jednom mi je nekoliko dana isla puna brzina...i nikad vise. Evo uputstva: Quote
darthmoog Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 (edited) bash hteo da odgledam to gde danilo gostuje..zakasnio 2 minuta..i sada ide neki kretenski gothicarski bend... @susperius ima ovo tvoje ne oinku..sad cu da ti skinem pa ti postavljam sutra na normalan neki host... Edited June 10, 2007 by darthmaul Quote
Anоnymous Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Nije toliko komplikovano.Sto se brzine tice,stvarno je losa,ali jednom mi je nekoliko dana isla puna brzina...i nikad vise. Evo uputstva: HOLYWTF! Nekada je piraterija bila prostija... Quote
KRANG Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 danas je najprostija. oink => muzika par drugih torrent sajtova => filmovi softver (makar ja) sav nalazim na javnim trekerima.. i bonbon (što bi reko neki makedonac koji iznajmljuje bungalove i kamp prikolice na dojranskom jezeru, tamo na grčkoj granici) to "bonbon" je super uzrečica btw -- kakav jebeni rapidshare, a kamo li taj ru folder. pre bih namazao jaja slaninom i spustio ih u kavez sa izgladnelim pacovima nego odatle nešto da skidam. Quote
marcoman Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 pa realno coveku za musiku nista vise ne treba osim oinka. video sam i jos neke privatne sajtove i sve je to goli kurac ono sto se ne pojavi na oinku, odn. malo kasni u odnosu na slsk ili nesto drugo ionako znaci da je krsina od bitratea pa i nije tragedija ako se skine koji dan kasnije sto se tice slsk-a, pokusao sam da koristim to govno nekoliko puta ali nema sanse, mnogo je govno Quote
Baal Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 I ja sam mislio da je slsk govno, ali nije, fin je program kad ga lepo podesiš. Inače, za muziku je oink zakon, za sve ostalo rapidshare i news serveri su amin. Quote
marcoman Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 pa sad, ne nam za ta podesavanja ali mene masa stvari neverovatno smara kod to slska prvo, nervira me sto dosta albuma su takvi da su im pesme skupljene sa razlicitih strana pa onda imas jednu pesmu koja je vbr, jedna je 128kb/s, ona treca je 320 itd. na oinku je ili scene ili licni rip a pritom se kvalitet svakog proverava od strane admina/modova, na slsk mozes da ubacis album lepe brene i da ga tagujes kao motorhead i to ce proci druga stvar, ono cekanje...i cekanje.. i cekanje i onda skines dve pesme i taj neko se raskaci sa neta pa opet cekanje trece, ako nemas na share-u ne znam koliko vec mega/giga bajta bices banovan od vecine korisnika itd. Quote
darthmoog Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 ume da bude dobar i slsk.... ali sta mi se svidelo kod oink-a jesu ripovi..i to ne diskova..juche sam skinuo vinil rip... Quote
Kent Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Ja vala najvise volim provereni rapidshare link, mada se ne bunim ni za OiNK.. Ima novi Darkest Hour, Iron & Wine, Jessica Bailiff, Portugal. The Man... Nije lose.. Veceras Samuel Jackson 5, malo mi frka. Quote
Anоnymous Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Dunno, meni Kerrazy završava posao, eventualno Demoniod i DC++. Quote
██████████ Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Ja odem na google, ukucam ime albuma i dodam "rapidshare". Dosta ubojit sistem Quote
azal Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 tako i ja..ili ime albuma i rar bolje da ne dobijes rapishare forum diskusije. Quote
Kent Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 kaki je 3 inches of blood novi? sad ga skinuo... Quote
marcoman Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 e, imas link za iron & wine u mp3 formatu? ja nasao neki m4a Quote
azal Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 kazu neki likovi da je smor. nisam slusao cuo sam da je joey iz slipknota producirao hmm: Quote
Kent Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 prosvrljao sam kroz jedno 10 foruma i svuda je iron&wine u m4a... cek jos par dana... Quote
marcoman Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 .. da neko napravi transkod m4a to mp3, haha Quote
Anоnymous Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Ugh, ja sam se tako uzjeb'o. Xilisoft Audio Converter. Quote
darthmoog Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 (edited) jel i ti ne mozesh da pristupish oinku Inache pomaze ovo..ali mi prikazuje ko da nisam skinuo ni jedan torrent..tj. mrtav seed ^ Edited June 11, 2007 by darthmaul Quote
marcoman Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 kad uneses one parametre moras da restartujes utorrent ili sta vec koristis sinstrel koji ti je nick na oinku? Quote
Recommended Posts