marcoman Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) print sreen stisnes pa odes u paint i tamo uradis paste e, hoce neko da mi se pridruzi u pravljenju sajta www.ihatewimbledon.com ? Edited July 5, 2007 by marcoman Quote
KRANG Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 (edited) + i šta, glup đoković, a? Edited July 5, 2007 by Autentični KRANG Quote
Kent Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 prokenja ga. napravi li to oot, nemam ceo dan, vodimo ove iz ed geina na bele virsle i weissbier. Quote
Out Of Time Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 de je print screen? djokovic vishe nije glup.. pobedio je Quote
KRANG Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 i opet sa nadalom u polufinalu. ovaj put će ga zaklati Quote
Baal Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Pero, http://rapidshare.com/files/41170271/WinSnap_1.1.7.exe.html Skini ovaj program i osetićeš prosvetljenje. Najlaganije pravljanje screenshotova preko njega.. Quote
Out Of Time Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) ljubim te u sestru! taa-daa! Edited July 5, 2007 by Out Of Time Quote
Out Of Time Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 poljski metalcore batice moj... lazo, volim te! i tvoje neoprane kade, i izgrizene kachkavalje, i gomile toalet papira, i smrdljivu sobu, i budjave sudove i sve... i sve! kakav ti novi canvas solaris? meni prilichno bolji no proshli... Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 ne, govorim o tvojoj kevi, i onoj stvari koju ume da radi jezikom. Quote
BodyRemover Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 mogao bi da pocne da imitira nekoga ko nije picka i okonca ovo moje troipocasovno znojenje bulje pred ekranom :/ Quote
KRANG Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 mogao bi da pocne da imitira nekoga ko nije picka i okonca ovo moje troipocasovno znojenje bulje pred ekranom :/ qtf Quote
sabre Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 jebote, debela bartoli se sprda sa enan u trecem setu.... de ste sad pljuvaci... jelena se obrukala, a? treci set 6:1 wtf jos ce da osvoji... mora da je neku drogu nasla koju ovi ne izvaljuju na doping kontroli... Quote
Buddha Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Ufomammut & Lento je masivniji od te tvoje Tare Perice Quote
darthmoog Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 dolazi shai hulud u beograd 18. decembra i josh ih dovodi legacy... Quote
tanker Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 ehe bi radio neko u oktobru KNUT i MONNO u bg????????????????? Quote
KRANG Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 nisam siguran... znam samo da taj monno ne bih gledao više nikad jer je neverovatno koliko smrde. a i dosadni su uživo (a na cdu su tek dosadni.. ali makar ne smrde). knut bih gledao vrlo rado. Quote
Out Of Time Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 evo ja cu da radim ako ce da sviraju za karton vinjaka... koliko traze i tako to? izbaci se sa podacima pa da lepo pitam neku hc ekipu i tako to... danilo, ajde se ti izbaci sa kojom ideJom... bio bi glavni iako ne bi imao najvecu glavu... Quote
Recommended Posts