Jump to content

Recommended Posts

Posted
znam da nisu u pravim hop krugovima jer se vrte i forsiraju na indie, ali bas puno.

i kapiram da crnci ne slusaju takav zvuk, samo mi nije bas jasno sto je tako.

i kad sam ja prozvao nekog crnca? eno, onaj kubanac iz one spanske serije o plesu na b92 je bas kEwL mhihi.gif

jel jebe taj kubanac stogod?

ima do jaja frizuru!!! (ja sam wannabe)!!!

poz

Posted

ne znam, ali izgleda kao prava zivotinja.

nego mi objasni zbog cega crnci ne gotivne indie (underground?) hip hop zvuk (?)

stvarno me zanima.

Posted

E outofcimer je na faksu a ja sam dao dokonom moje kljuceve da privede nesto dok smo ja i pera u kragujevcu ovog vikenda, tako da sam zarobljen u svom stanu.

Ali zato imam cigare, perin eurocrem i vas.

Posted
reci dokonom da cu i ja da mu se pridruzim veceraske mrred.gif

PS jebes nas, imas all u need _eurokrem_

morate bar da usisate pre ponedeljka. to je uslov.

Posted

Kent ja ne trazim od malog toliko albuma zato sto ja imam trip da analiziram ceo album dok sve ne skapiram (manje vise) ova dva prva aesop-a sto mi buddah dao i perceptionists sto sam sad dobio cu moci sigurno da slusam do april-a.

MF Doom bi bas hteo da cujem, i taj novi Dalek.

Posted

mozda i kupim prazan cd pa ti ostavim daleka dok ti budem spermao stan.

uskoro ti dolazim u kraj debeli da pokupim plakate. mogu svratim do vanje i tebi da ostavim jos koji eurokrem ispred vrata.

Posted

@kent

nije mnogo komplikovano zasto crnci ne vole indie hop. ali ima podosta da se pricha pa se ne moze sve objasniti u par redaka.

underground rap, uglavnom nije ime koje prilici ljudima koji prodaju 10k+ cdova.

UG su likovi koji stoje ispred prodavnica diskova i bacaju fristajlove da bi zadrzali ljude da ne ulaze i pune dzepove konglomerata icon_smile.gif

@azal

znas ko je percee-p? (o njemu izmedju ostalih pricam)

osetljiva je ta publika, nisu ko indie hipsteri da se loze na stvari cim ih wire nahvali.

svi imaju svoje favorite s kojima su cesto i do jaja prijatelji. albumi se snimaju po radio stanicama i nesto su sa cime neko odande moze da se identifikuje.

cesto se peva bukvalno o stvarima iz komsiluka i takve fore.

ovaj hop sto se mi seljaci lozimo icon_smile.gif je vise prijemciv zbog mesanja stilova i stihova sa kojima svako moze da se poveze.

hteo to da priznam ili ne, osecam da nezavisna muzika ne postoji, sve drze korporacijska djubrad.

poz