Buddha Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 D:\Danilo\Pink Floyd - Ummagumma - Live Album\04-A Saucerful Of Secrets.mp3 Quote
BodyRemover Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 znam da nisu u pravim hop krugovima jer se vrte i forsiraju na indie, ali bas puno. i kapiram da crnci ne slusaju takav zvuk, samo mi nije bas jasno sto je tako. i kad sam ja prozvao nekog crnca? eno, onaj kubanac iz one spanske serije o plesu na b92 je bas kEwL jel jebe taj kubanac stogod? ima do jaja frizuru!!! (ja sam wannabe)!!! poz Quote
Kent Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 ne znam, ali izgleda kao prava zivotinja. nego mi objasni zbog cega crnci ne gotivne indie (underground?) hip hop zvuk (?) stvarno me zanima. Quote
azal Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 E outofcimer je na faksu a ja sam dao dokonom moje kljuceve da privede nesto dok smo ja i pera u kragujevcu ovog vikenda, tako da sam zarobljen u svom stanu. Ali zato imam cigare, perin eurocrem i vas. Quote
Buddha Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 (edited) reci dokonom da cu i ja da mu se pridruzim veceraske PS jebes nas, imas all u need _eurokrem_ Edited February 11, 2005 by slowdiver Quote
Woodcutter Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 D:\Danilo\Pink Floyd - Ummagumma - Live Album\04-A Saucerful Of Secrets.mp3 Koji si psycho!!! Brijes mozak... Udaris Nemanju,a on vristi bolesno... Quote
azal Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 reci dokonom da cu i ja da mu se pridruzim veceraske PS jebes nas, imas all u need _eurokrem_ morate bar da usisate pre ponedeljka. to je uslov. Quote
__Lajna__ Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Koji si psycho!!! Brijes mozak... Udaris Nemanju,a on vristi bolesno... ???????? Za tebe nema vishe droge!!! Quote
Buddha Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 to je bio carefuckl with that axe eugene reci ona scena kad johnny depp krene da mumla preko onog ambitekna a ja mislio da si ti Quote
Buddha Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 morate bar da usisate pre ponedeljka. to je uslov. spermicemo ceo stan, nemas frke. Quote
Woodcutter Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 to je bio carefuckl with that axe eugene reci ona scena kad johnny depp krene da mumla preko onog ambitekna a ja mislio da si ti He,he,he... Quote
azal Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Kent ja ne trazim od malog toliko albuma zato sto ja imam trip da analiziram ceo album dok sve ne skapiram (manje vise) ova dva prva aesop-a sto mi buddah dao i perceptionists sto sam sad dobio cu moci sigurno da slusam do april-a. MF Doom bi bas hteo da cujem, i taj novi Dalek. Quote
Buddha Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 dalek novi cu ti narezati ja kad mi debeli vanja bude vratio rw koji sam mu posudio. a nije mi ni dao the tea party koji mi je obecao Quote
Kent Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 shvatam, burazere, nego kapiram da bi ti se ovo dosta svidelo, posto i subtle gotivis Quote
azal Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 aj mi kupi neki sendvic i baci na terasu. umirem. Quote
Kent Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 srezao sam ti rw, spreman je. a ttp mi uzele ribe, potrazujem ga vec mesecima Quote
Kent Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 aj mi kupi neki sendvic i baci na terasu. umirem. sad sam bijo do nislije Quote
Buddha Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 mozda i kupim prazan cd pa ti ostavim daleka dok ti budem spermao stan. uskoro ti dolazim u kraj debeli da pokupim plakate. mogu svratim do vanje i tebi da ostavim jos koji eurokrem ispred vrata. Quote
azal Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 treba neki lik da dodje da mi pogleda bas za koji minut. Quote
azal Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 dosao je i rekao sam mu da ode na kafu pa cu ga zvati kad outofcimer bude stigao. uzas. necu vise da pijem. Quote
Buddha Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 znaci ni ja ne mogu da udjem??? Quote
BodyRemover Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 @kent nije mnogo komplikovano zasto crnci ne vole indie hop. ali ima podosta da se pricha pa se ne moze sve objasniti u par redaka. underground rap, uglavnom nije ime koje prilici ljudima koji prodaju 10k+ cdova. UG su likovi koji stoje ispred prodavnica diskova i bacaju fristajlove da bi zadrzali ljude da ne ulaze i pune dzepove konglomerata @azal znas ko je percee-p? (o njemu izmedju ostalih pricam) osetljiva je ta publika, nisu ko indie hipsteri da se loze na stvari cim ih wire nahvali. svi imaju svoje favorite s kojima su cesto i do jaja prijatelji. albumi se snimaju po radio stanicama i nesto su sa cime neko odande moze da se identifikuje. cesto se peva bukvalno o stvarima iz komsiluka i takve fore. ovaj hop sto se mi seljaci lozimo je vise prijemciv zbog mesanja stilova i stihova sa kojima svako moze da se poveze. hteo to da priznam ili ne, osecam da nezavisna muzika ne postoji, sve drze korporacijska djubrad. poz Quote
Recommended Posts