Out Of Time Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 (edited) azale... da ga jebem sad... i nisam ti rekao da se syl pojavio u filmu schoot em up... pogledaj avatar... tipa, clive owen pusti vesti i beba oko koje se ceo film vrti plache, a onda promeni kanal i vidish syl kako sviraju i beba prestane da plache... i tad clive ukapira da je bebina keva trudnocu iznela ziveci u nekom stanu koji se nalazi iznad heavy metal cluba... brilijantno!! imash cool malu slatku verziju filma koju gledash dok si online na bowsweeper.com jer nema poente skidati torrent jer su sve okolo samo cam verzije... pozdrav delijo sad sam tek video... ochigledno nije schoot em up nego shoot em up... plus... nije bowsweeper.com nego boxsweeper.com Edited September 18, 2007 by Out Of Time Quote
^Suicide_Pony^ Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 ciganski sundjer bob. Quote
azal Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 sad sam tek video... ochigledno nije schoot em up nego shoot em up... plus... nije bowsweeper.com nego boxsweeper.com BOX BOX BOX Quote
KRANG Posted September 20, 2007 Author Report Posted September 20, 2007 novi taint? meni je super, a prosli, onaj sto se svi przili na njega mi nije bio ni blizu tako dobar. slusao jos neko? Quote
marcoman Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 video sam ga na netu, mrzelo me d skidam a onaj prvi nemam pojma ne secam se ni kako je krenula ta sprdacina sa hordom fanova iz srbije al to je bilo vece zezanje od muzike Quote
Out Of Time Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 marcomane kad cu te zovem jedaan dan da miobjasnish kako da organizujem da mi ovi programi za torente ne izigravaju budale i sjebavaju protok dok su ukljucheni? reche mi krang da si i ti na beotelu... Quote
Baal Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Marcoman je na wirelessu koliko znam. Kako ti sjebavaju protok? Normalno je dok uploadaš da ti se smanjuje download, pogotovo sada sa odnosom 1:8 za ADSL. Quote
Out Of Time Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 (edited) fora je shto kad ukljucim utorrent ili shta vec odjednom pichi i posle par minuta samo mu padne na pamet da uspori ono totalno iako je isti brpoj i seedera i leechera... ok mi da mi uspori sve ostalo kad uploadujem al brale ja ne uploadujem skoro nikako... ili stavim lepo ne vishe od 3,4 kbs i zabole me... verovatno neshto sa portovima il chim vec.. glup sam ja za ovo vrlo jako... edit > evo ishlo mi 52 pre nego shto sam krenuo ovo da kucam, a sad, poslednjih 5 minuta stoji na 2 bre... koj kurac... Edited September 20, 2007 by Out Of Time Quote
darthmoog Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 probaj da reinstalirash utorrent ili stavi neku stariju verziju...moze upaliti meni je isto sranje radio bitcomet ali na public trackerima...stavljanjem stare verzije se reshio problem Takodje sam imao slucaj na azzureusu da zbog jednog plugina sve radi na 2-3 kbpsa a moze do 130+ opushteno... Quote
Baal Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ti si na Beotelu Pero? Jel' si iza NAT-a ili se konektuješ sa /ip? Quote
Out Of Time Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 o chemu bre ti prichash... ja volim metal... kakav bre nat? ako me pitash shta stavim pored usernameta, stavim /ip... ma sve same stare verzije kod mene... Quote
Baal Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 A jel' si probao bez /ip, jel' ti se isto dešava? Čitam na benchmark forumu da puno ljudi ima problema sa beotelom otkada su povećane brzine. Quote
sabre Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=264326 Quote
niking Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Biker's penis hit by lightning Quote
marcoman Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 te varijacije su ti normalne kad ne skidas sa ovih zatvorenih sajtova tipa oink ali ball moze da ti napravi icelu filozofiju ako hoces Quote
Out Of Time Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 (edited) ma bre pizda vam materina svima i ajvaru i ovom klincu iz vrnj banje ako me zajebava i lipicanerima i novom albumu benda i penkalu i razanom hlebu i jeftinom pivu na tochenje... no homo, yes homo... i ne, nisa probao bez /ip.. reko mi krang da je to cool... idem da skinem novi album koji treba da izadje za mesec dana... Edited September 20, 2007 by Out Of Time Quote
██████████ Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Svima iz Vrnjačke Banje treba jebati kevu ! (kako cool e-card) Quote
Baal Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 hahahaa Probaj bez /ip. Reče ti lepo marcoman, bolje nego da ti propsipam celu filozofiju. Quote
Vitamin K Experience Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Vendi u Lovačkom savezu Srbije (klik za zip arhivu sa 22 slike) password: cynicjecar Quote
Hell on Earth Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 (edited) Jel zna neko ko su ovi carevi i odakle su? Prvo bih im uzeo autograme a onda bih ih unakazio od batina. Edited September 22, 2007 by Hell on Earth Quote
Buddha Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 slusao neko Ted Maul? jungle death metal Quote
Recommended Posts