Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Ephel Duath got their name from the Black Tongue name for the Misty Mountains surrounding Mordor in Lord Of The Rings."

amon amarth?

ima li još neki bend koji se zove po nekoj jebenoj PLANINI iz LOTR?

Posted

Hvala Baal, ali na dc ++ za sad taj album imaju samo chosen few kod kojih se na red ne moze doci ni za lek .. al iskopace to cika Soli kad tad !!!

Zao mi je sto nisam bio na Lestatovom nightu, al moja devojka je morala da bude ranije kod kuce, a meni bilo bez veze da idem sam na dan zaljubljenih icon_smile.gif Ne daj boze da se tamo jos i zaljubim icon_smile.gif U svakom slucaju ... podrzavam, a vidim da je trackilst bio DO JAJA !!! icon_rockdevil.gif

Posted (edited)

icon_smile.gif

odličan screenshot soli.

haha

--

dan zaljubljenih je sranje najgore. i ovi naši popovi bi sada da se ogrebu za malo toga, pa guraju nekog svog lika za koga niko nije ni čuo.. ko je taj trifun uopšte..? who gives a fuck?

još kad čujem neku glupaču na tv kako "proslavlja sv. trifuna" počnem da se tresem.

Edited by KRANG
Posted

mnogo ste duhoviti..

šesti će mi trebati kad tebe budem sreo!

--

btw, sad mi Kent reče da sutra dolazi sa novim BV-om.. jedva čekam da vidim na šta liči..

nadam se što većem broju danilovih recenzija kao npr. za crematory: "..pa onda, kao, oproštajni remind, pa sada kurac, opet nešto jedu govna.."

odlična recenzija, sve rečeno laugh.gif

Posted (edited)

Da se ja nepismeni chovek ispravim ... bend iz proslog mog posta zove se STONGARD a ne STONEGARD ...no dobro .. ima onaj vitz kad Muja navuche kurton na glavu pa ga pitaju zasto je to uradio.... a on kaze

PA VALJADA SAM I JA NEKI QRAC OVDE !!!!

Edited by solicitor