Jump to content

Recommended Posts

Posted

insajder je ovaj krajnje zanimljiv, zanima me samo ko placa za ovo... uzas.

koliki diletant treba da budes da posle svega pomislis da je to placeno? icon_rolleyes.gif

Beba the man! Oduvek sam tvrdio icon_da.gif Mora za Sve one koji i dalje gutaju knedle kad krenu na spavanje i sete se Zorana.

Posted

kako to?

i za sta ti ovo smatras?

presedan svakako nije, ali nije ni praksa civilizovanih naroda, vlada, bivsih vladinih sluzbenika, mafijasa...

beba je srpski (nenapravljivi ali ipak postojeci) bastard son majkla mura i karla rouva icon_smile.gif

poz

Posted
Beba the man! Oduvek sam tvrdio icon_da.gif Mora za Sve one koji i dalje gutaju knedle kad krenu na spavanje i sete se Zorana.

mora da se zajebavaš?!?!

beba, ona gnjida od čoveka koji je sve radio iz nekog polu-mraka, i ko zna šta je sve mutio.. icon_confused.gifno.gif

za njegovo vreme je bila gora cenzura medija nego za vreme onih komunjara.

kriminalac jedan.

Posted

Cenzura je bila samo kad su sumanute seljacine ubile Zorana ! Inace je pisao ko je sta hteo i pre i posle toga. Mediji koji su bili protiv Djindjica nisu zasluzili mesto u civilizovanom svetu, kao ni bilo ko ko nije shvatao da je Zoran bio najbolji politicar u vasioni. Ko to ne kapira ... sta da radimo ... ja bi im recimo dao platu od pola evra, otkino bi im noge nagaznom minom i ubio caleta,... cisto malo da se podsete kako je bilo za vreme Slobe i za vreme rata.

Posted (edited)

e, sva ta glorifikacija đinđića počinje me nervira..

tačno je da je bio najinteligentniji političar.. vrhunski pragmatik, i da, verovatno bi se sada dosta bolje živelo da je on ostao živ, ali isto tako je tačno da je sarađivao sa kriminalcima i da je moralno bio prilično tanak..

ipak, za njega veliki respect..

a beba.. njega bih ubio golim rukama..

Edited by KRANG
Posted

ma tada sam guzičio neku kurvu u senu..

u stvari polagao sam jebeni ispit, što mu dođe skoro isto (adrenalinski i po količini znoja)

nego, nije bitno ono što on priča, nego ono što je radio, gebels

Posted

Inache, nova Apocalyptica je brutalni brutalizam !!!!! Lombardo u prvom planu teslachi bubnjeve, a chelisti krljaju .... duboooko oranje !!!! musik19.gif

bittersweet... pertu bas i nije odusevljen ni albumom ni bandom kao institucijom...

moracu da priupitam ekipu za izvestaj iz heartwall arene.

Posted

insajder je ovaj krajnje zanimljiv, zanima me samo ko placa za ovo... uzas.

super je sto spominje fosile poput brane crncevica i dobrice cosica, u fazonu "mistikujmo demistifikovano" icon_smile.gif

poz

glavna fora je pricati neproverljive stvari. mozes da mu verujes ili ne verujes. jebe se njemu.

primenjivati isto na vecu grupu punomasnih gothicarki.

Posted

a posle bebe, slag na tortu, ceda na pinku. mislim da sam se naslusao politike za veceras. ceda je onako kaubojski izresetao fukaru aligrudica i albijanica, i nikom nista. dnevna ili nedeljna doza otrova uzete, maskarada zove...

Posted

ok.. dosta politike za danas..

sad sam saznao da ima katatonia u budimpešti u martu!

tamo će biti da se kupi nova kompilacija, pa BR ako si još zainteresovan: eto.. ovo će biti najjeftinije..

2005. március 10. csütörtök 15:00

Budapest, PeCsa

NAGYSZÍNPAD

CRADLE OF FILTH (UK)

APOCALYPTICA (FIN)

MOONSPELL (POR)

KATATONIA (SWE)

e, ia ko neko razume mađarski neka prevede ovo:

Fontos hír!

A HammerWorldben megjelent hirdetésünkkel ellentétben, sajnos nem lép fel az Opeth a MetalMania fesztiválon, mivel a lapzárta után jelezték, hogy a korábbi tervekkel ellentétben ütközik a fesztivál idôpontja a stúdiófelvételükkel. Ami viszont már biztos, hogy a Katatonia jön. Az esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk, az Opeth részérôl pedig tervben van egy magyar fellépés még az év elsô felében.

--

vidim da pominju opeth, a ako opeth dolazi u peštu, ima da idem peške kao pravi musliman na hodočašće.

a možda ih pominju da bi se izdrkavali nešto.. ili su ovi trebali da dođu pa otkazali?!

oooo, glupog li jezika.. ne razumem NIŠTA!!

oće li neko na katatoniu, da se organiziramo?

Posted

Dosta politike, qrac!

Krang, po tvom politickom rasudjivanju bih rekao da si ti 16ogodisnjak na ovoj temi. Daj malo progledati covece. Nadji mi jedan dokaz o kriminogenizaciji doticnog gospodina, a da to nisi procitao u Kuriru ili slicnim informatorima, i mozda se i upustim u polemiku sa tobom.

Bio je blag za vreme Sablje i to je jedino sto mu uzimam za zlo. icon_da.gif

Posted
Ok, evo cisto da kazem nesto sto mi je na umu, a sto nemem pojma na kojoj temi bi trebalo da se kaze.

Jel' se neko slaze da Lamb Of God imaju najbolju svirku od svih bendova koji se svrstavaju u new wave of American heavy metal, ali da su totalno upropasceni sa onim vokalom !

Za moj ukus, onakav vokal bi mogao da prodje samo u nekim delovim pesama, ali uz obavezan i melodican deo koga LOG nema ni u jednoj pesmi ! (Killswitch Engage je najbolji primer ovakvog pristupa pevanju...).

A, sto se tice svirke, ja jos nisam cuo ni jedan NWOAHM koji je onakav tip svirke realizovao na bolji nacin ! Zvuk gitare (produkcija) na poslednjem albumu je pun pogodak.Bubnjar zvuci neverovatno dinamicno (takodje delom zbog odlicne produkcije).

Sve u svemu, da imaju nekog drugog vokala, bili bi mnogo dobar bend, ovako, ja slusam samo svirku...

--------------------------------------------------

voleo bih da sad ovde imam da napisem neki do jaja sportski\navijacki komentar\prozivku, ali nista mi ne pada na pamet...

Sve je to lepo, Fićo, josh samo da se odreknesh maloletnih goticharki i odma' kazem to kumeee + lepim soma evra na chelo... icon_cool.gificon_rockdevil.gif

... btw. respect za ona roze slova pod belim crticama... Saturn ascends, choose one or ten. Hang on or be humbled again. icon_wink.gif

Posted
Krang, po tvom politickom rasudjivanju bih rekao da si ti 16ogodisnjak na ovoj temi. Daj malo progledati covece. Nadji mi jedan dokaz o kriminogenizaciji doticnog gospodina, a da to nisi procitao u Kuriru ili slicnim informatorima, i mozda se i upustim u polemiku sa tobom.

Bio je blag za vreme Sablje i to je jedino sto mu uzimam za zlo. icon_da.gif

hmm.. a ko je njemu dao ovlašćenja da radi to što je radio?!

aje reci mi šta je bio njegov posao uopšte (a šta je stvarno radio), kad već toliko znaš o njemu?

pa takvi mračni likovi koji kao da su došli iz staljinovog SSSRa, nemaju šta da traže u ovom vremenu.. njegova metodologija rada je klasična komunistička kgb-ovska muljavina.. i on se nađe da priča o nekoj demokratiji.

i šta fali kuriru? mislim, dnevni telegraf je bio super.. icon_rolleyes.gif

• Upvote 1
Posted
bittersweet... pertu bas i nije odusevljen ni albumom ni bandom kao institucijom...

moracu da priupitam ekipu za izvestaj iz heartwall arene.

Nisam detaljno analzirao album, pustio sam samo na preskok nekolik pesama ... mozda je album dobar, a mozda je i los, ali ono sto je sigurno, to je da je najkrljachkiji do sada. Obicno ne dajem 5 para sta ko misli o nekom izdanju, ako se meni svidja onda je OK icon_smile.gif