Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 djule kaze - dosta. djule nafurani narkomanski peder Quote
Novaliis Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 ja sam rekao njemu da se osecam izgubljeno jer mi je zbunjujuce da sam sebi odgovaram na forumu I sta ces uciniti povodom toga? Quote
vudun Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Bajaga priznao da je dukatlija: Quote
Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Psihoze!ode vladaju psihoze! psihoze vladaju psihoze! upomocccccccc Quote
Dark_Elf Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 MOgu modovi lako da vide sa koje je IP adrese sve Teša ulogovan... ako je sa jedne, onda je sve ovo Tešina zajebancija, ako je sa dve, onda je tu i taj Tešin drug. Crni Tešo... pa uzmi promeni šifru. Quote
Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 MOgu modovi lako da vide sa koje je IP adrese sve Teša ulogovan... ako je sa jedne, onda je sve ovo Tešina zajebancija, ako je sa dve, onda je tu i taj Tešin drug. Crni Tešo... pa uzmi promeni šifru. nema poente jer nezna moju sifru ja sam se kod njega ulogovao i zaboravio sam da se odlogujem Quote
vudun Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Ja se sa takvim kretenom nikako & nikada ne bih družio, druže Tešo. Quote
Novaliis Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Ma to je neka zajebancija, niko ne moze biti toliko glup.. valjda Quote
Dark_Elf Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Hahahhaha... fetus pije krv! :) Originalno. Quote
oʞɾoƃ Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Svaki put kad dođem na ovu temu pomislim da sam upao u neki vremensko-prostorni kontinuum ili makar zonu sumraka. Ponavljam svoju rečenicu Čak i sam počinjem abnormalno da se ponašam Quote
Теша Тешановић Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Ponavljam svoju rečenicu Čak i sam počinjem abnormalno da se ponašam jer i ti imas dvojnika? Quote
Vitamin K Experience Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Ovde bi trebalo uvesti gramatički Holokaust. Quote
oʞɾoƃ Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Bajaga priznao da je dukatlija: Psihoze!ode vladaju psihoze! psihoze vladaju psihoze! upomocccccccc ja sam rekao njemu da se osecam izgubljeno jer mi je zbunjujuce da sam sebi odgovaram na forumu Bajaga priznao da je dukatlija: Bajaga priznao da je dukatlija: ovo je crna rupa svemira nalazimo se u procepu vremena proslosti i buducnosti da svi smo izgubljeni u toj crnoj rupi znam da se ja sada osecam izgubljeno Bajaga priznao da je dukatlija: Psihoze!ode vladaju psihoze! psihoze vladaju psihoze! upomocccccccc Quote
Novaliis Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 jebem vam majku svima u picku onu cetnicku Edit: daj bre ko zajebava ovde? Quote
Divlji Tigar Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 AZBUČNA PESMA Azbuku, azbuku, Azbuku, Bože, volim. Azbuku, Bože, volim, Gračanicu i decu. Đake i jevanđelje, život i zdravlje. Istinu i jezik, Kosovo, lepotu. Azbuku, azbuku, Azbuku, Bože, volim. Azbuku, Bože, volim, Ljubav i majku, narod i njive. Otadžbinu, pravdu, rađanje, slobodu. Trojicu i ćirilicu, učenje i frulu. Azbuku, azbuku, Azbuku, Bože, volim. Azbuku, Bože, volim, Hrista i crkvu. Čojstvo i džinovsko srce, Šumadiju i škole. I sve drugo volim, što deca na svetu vole. Azbuku, azbuku, Azbuku, Bože, volim. Strašno. :udri: :puke: Pesm je toliko ljigava. A za sliku nemam reči. Znači sad ja treba da idem kod doktora, zato što mi roditelji nisu zdravi. A nisu zdravi jer me nisu vodili redovno u crkvu? WTF ? Ma pusti degenerike. Quote
niking Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Ovde bi trebalo uvesti gramatički Holokaust. jel moze nekako da se odobri pristup ovoj temi samo odredjenim clanovima? Quote
Теша Тешановић Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 jebem vam majku svima u picku onu cetnicku Edit: daj bre ko zajebava ovde? hehe nemas mozda sada i ti dvojnika?? jel moze nekako da se odobri pristup ovoj temi samo odredjenim clanovima? jer bi meni onda bio odobren pristup? Quote
Novaliis Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 mislim da ih nervira to sto pitanje pocinjes sa ''jer'' umesto sa ''jel''. Quote
El Karnisero Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 ^ self-quote/reply aka nesto najbolje sto se desilo na yumetalu ikad. teša je ostao ulogovan na nekom drugom kompu. pa sad obojica postuju. ili to, ili je ovo još jedna manifestacija njegovog ludila edit: ili je ceo ovaj teša nick najrazrađeniji fake account ikada (nekoga od vas) mada bi to bilo malo preterano. nekad mi teško da poverujem da stvarno postoji Svaki put kad dođem na ovu temu pomislim da sam upao u neki vremensko-prostorni kontinuum ili makar zonu sumraka. I ko se oseca igubljeno? Ti ili onaj drugi? Па шта да ти кажем, зовни тог младог усташу одма' и реци му да те више не злоупотребљава. Контам да си улогован са свог и његовог компа, мада нисам знао да је и то остварљиво ... Болес' Sunce ti jebem kakva tema! Quote
vudun Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 jel moze nekako da se odobri pristup ovoj temi samo odredjenim clanovima? Misliš, samo damama sa avangarda sub-foruma ? Quote
El Karnisero Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 AZBUČNA PESMA Azbuku, azbuku, Azbuku, Bože, volim. Azbuku, Bože, volim, Gračanicu i decu. Đake i jevanđelje, život i zdravlje. Istinu i jezik, Kosovo, lepotu. Azbuku, azbuku, Azbuku, Bože, volim. Azbuku, Bože, volim, Ljubav i majku, narod i njive. Otadžbinu, pravdu, rađanje, slobodu. Trojicu i ćirilicu, učenje i frulu. Azbuku, azbuku, Azbuku, Bože, volim. Azbuku, Bože, volim, Hrista i crkvu. Čojstvo i džinovsko srce, Šumadiju i škole. I sve drugo volim, što deca na svetu vole. Azbuku, azbuku, Azbuku, Bože, volim. Ovo je u bukvaru??????? Jebem ti zivot... Quote
Fapril ethereal Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Ovo je u bukvaru??????? Jebem ti zivot... so let the children, come to me... rece otac Pohotije i zagrli malog! Quote
Recommended Posts