VoivodBG Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Don Randall (91), Fenderov strateg koji je, između ostalog, smislio imena Telecaster i Stratocaster, umro je 23. decembra u svom domu u Santa Ani, saopštio je njegov sin javnosti. Randall je najpre bio prodavac delova za električne uređaje; promenio je profesiju kad se udružio sa dizajnerom instrumenata Leom Fenderom (1909-1991). Randall je 1950. godine dao gitari ime Broadcaster, a potom je zbog sudskog spora sa drugom kompanijom preimenovao u Telecaster. Sledeći Fenderov izum Randall je 1954. godine nazvao Stratocaster, inspirisan vazduhoplovstvom, za koje se zanimao u mladosti. Quote
Baal Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 vidjao sam ga cesto po mom kraju ovde, fura neke izbledele cradle of filth majce i jede giros kod grka u ruzveltovoj. i bez sminke izgleda jos gore, nije mi bilo do girosa par puta Ionako je taj giros užasan. Quote
Simadin Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Ne fali mu nista, sta kenjas. Jebo te gril uno. Quote
Baal Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Ja imam negativno iskustvo tamo, želudac me je boleo 2 dana posle tog girosa. Kakav grill uno, Stepin vajat ftw. Quote
Simadin Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Stepa je bio super, ali fushari vec godinama, u dva navrata sam tamo kupio da jedem i pozeleo da im prdnem u resetku. Nista bez leseva na trgu Quote
Baal Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Nisu loši leševi na Trgu. Samo onaj kečap ima ukus kao krv, ali kapiram da je to i poenta. Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 loki i bucko iznad svega. Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) sta znam, meni bilo vrh oba puta kad sam jeo. (edit: vesalice doduse) btw baaw, ne znam jesam ti prijavio obecavajuci rostilj na aritmetickoj sredini rastojanja nasih zgrada. zove se "kod debelog" i nema pica burek na meniju, cekiraj ako nisi. Edited January 12, 2009 by ^Suicide_Pony^ Quote
Lunar Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) Ali zato sendvich sa piletinom u Bucku je zakon. Onako preukusan je dok ga jedesh , a posle te dva dana boli stomak. Zakon je Grill Duo, na BBu, nebi ga menjao ni za jedan drugi, mada kako vidim nece ni ljudi, uvek kad dodjem po neshto tolka je guzva da se pitam okle tolko ljudi na BBu. Edited January 12, 2009 by Lunar Quote
azal Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 pica je dobra u bucku, ja stavim urnebes na picu i cap cap. Quote
Uruk Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 loki i bucko iznad svega. u tom kraju najbolji brate loki je krsh i preskup. stfu! Loki smecar najgori. isto sto i za azala... tu mi je pred nosom, dobre su mu pljeske, ne zanam sta ste vi jeli. opste je poznato da je loki najbolji za pljeske u tom delu zato su im cene malo vece. a buco za picu rulz Quote
Baal Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 btw baaw, ne znam jesam ti prijavio obecavajuci rostilj na aritmetickoj sredini rastojanja nasih zgrada. zove se "kod debelog" i nema pica burek na meniju, cekiraj ako nisi. Mogao bih da probam, javi da idemo na pivo i roštilj tamo za vreme pauza učenja za ovaj rok. Inače, i meni je Loki :/ Quote
azal Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 brate i ja zivim 20 metara od Lokija pa mi je govno. prvo, za istu cenu dobijas dva/tri put vecu pljedzu u grill unu ili na trgu. bas su bezobrazni sa cenama, zato sto su jedini u kraju pa ih boli kurac. drugo zato sto ima neki smrad koji ti zasmrdi prste ceo dan koji ne moze da se izriba. inace, meni su ukusne pljeskavice, ali kvalitet i cena ne mogu da se uporede. plus su im prilozi bangazi i naplacuju fazon 50 din ili vise za kajmak i tako nesto slicno za urnebes. bezobrazluk. Quote
sabre Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) u jebote samo nislija eventulano slane cinke kod pinokija pica ne moze da me zasiti eventulano neki dobar burek -- edit a loki mi je ok Edited January 12, 2009 by sabre Quote
azal Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Nislija isto ima specifican smrad. Ziveo sam i kod malog tasa neko vreme ali bolji od lokija svakako. ona grcka salata ili sta vec je jeben prilog. Quote
Baal Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 inace, meni su ukusne pljeskavice, ali kvalitet i cena ne mogu da se uporede. plus su im prilozi bangazi i naplacuju fazon 50 din ili vise za kajmak i tako nesto slicno za urnebes. bezobrazluk. To. samo nislija Ćevap kod Nišlije Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 nislija ima ono gumeno meso bez ukusa. vazi se za pauzu, dobro ce doci. Quote
sabre Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 nemam pojma, nislija ima najukusnije meso ubedljivo, bas zato je i kult stvar ukusa valjda, jebem li ga Quote
Uruk Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 brate i ja zivim 20 metara od Lokija pa mi je govno. inace, meni su ukusne pljeskavice, ali kvalitet i cena ne mogu da se uporede. plus su im prilozi bangazi i naplacuju fazon 50 din ili vise za kajmak i tako nesto slicno za urnebes. bezobrazluk. hahah komsije pazi za cenu se slazem, jesu skupi zato vise i ne jedem tamo... a za priloge ne znam ja se ne secam da sam dodatno placao, a nikad i ne stavljam kajmak ili urnebes u pljeskavicu... no poenta je da imaju dobre pljeskavice, ja sam mislio da se na pljeskavice(ukus) zalite... Quote
Out Of Time Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 ako cete realno, za dobar roshtilj treba otici iz bga... za 10god nisam nasho pljesku koju bi jeo vishe od dvaa putaa godishnje... ne priznajem pljeske koje sam cheshce jeo jer su bile preblizu a bio sam pijan pa sam duplo morao bash tu da ajedem... Quote
Recommended Posts