agnesh_heller Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 [00:38:53] BaalBehrit : ne znam [00:38:58] BaalBehrit : mislim da patak dacha ne nosi gace [00:39:06] BaalBehrit : a svaki put nosi peshkir oko struka [00:39:09] BaalBehrit : kad izadje iz vode ovo me muči celo veče sweet mercy.......... Quote
fiction Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Pojavi li se novi SOAD?Vido sam Ephel Duath novi na soulseek ali queue je preko 1000 Quote
BodyRemover Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 no soad. ephel duath se skida 15 sati najminimalnijom mogucom brzinom (jebes mu pas mater bar je lik stalno online). poz Quote
Kent Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 pojavio se novi Silver Mt. Zion na netu. zove se Horses in the Sky i prica se da je bruka. Quote
solicitor Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Imam ja to .. napisah pre par strana ... al ne razumem o cemu se radi u toj vrsti muzike ... tako da cete vi momci to bolje proceniti ... ja sam zli metalac Quote
Kent Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 ko ce da se vraca na ovoj temi!?! kul, to se mora cuti pod hitno! A ti bi mogao da skines VII Gates – Fire, Walk With Me, svira Chris Amott, a u stvari je neki melodicni heavy... trebalo bi da valja... Quote
Out Of Time Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 e jebiga... jesam svetski mega car ali tek sam sad poslao By Night!!! Quote
BodyRemover Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 a silver mount zion je hit. svi ga imamo na ovom soulsiku! poz Quote
Kent Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 ja sam primetio na jednom britanskom shareu da ne postoji osoba koja ga ne deli, sta god slusala... jbt, sta je to??? Quote
BodyRemover Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 kazem ti ja, fenomen. ko zna sta im je uletelo... mozda recenzija u nekim prevelikim dnevnim novinama... seticemo se da su i meshuggah dobili omaz u njudzersijskim dnevnim novinama jednomad poz Quote
Kent Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 nego, kad je tako, BR, my PRmate, vredi li toliko? Quote
BodyRemover Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 nemam pojma, nisam slusao. kopao sam po nekim 2004's top jazz listama da vidim sta se sad svira po svetu, jer sam sto se tice novijih stvari slusao samo italijanski i japanski jazz. treba brdo vremena... cak ni recenzije za horses nisam citao. slusao sam novi tori amos album koji me je za 3 pesme udavio nikad gore tako da ni to nisam preslusao. "boli me kurac, zivim kao svinja" poz Quote
KRANG Posted February 19, 2005 Author Report Posted February 19, 2005 soli, skidaj ephel jebeni duath!!!! pa da svratim ovih dana da mi narežeš to.. i silver mt. zion takođe.. Quote
Kent Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Ja bih novi New Order da cujem! Novi Idlewild procuruje polako, moj favorit na alt sceni za 2005. A sto sam slusao preporucujem Shearwater - Thieves EP, Okkervil River sideproject. Quote
Agarth Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 E, ovaj... jel neko slušao Death From Above 1979? Dakle, preslušao sam 'You're A Woman, I'm A Machine'... whoa! ovo je super! Samo dva lika u bendu - bubanj, bass & glas, a energično do jaja! Indie/stoner/whatever... barem bih rekao nešto na pola puta između QOTSA, Goatsnakea i Primusa... otprilike. Zeeezanje! "This is your album--whether you're a metalhead, suburban stoner, glue-sniffing gutter punk, electroclash fashionista, new wave spazz, hoodie skate-rat, indie rock academic, geriatric Deep Purple fan, or whether you've just been jonesin' for an intelligent, uncompromising but accessible rock record to rival Queens Of The Stone Age's Songs For The Deaf or the first Foo Fighters album" Quote
KRANG Posted February 19, 2005 Author Report Posted February 19, 2005 nikad čuo.. a reci ti meni, care, jesi slušao ulver - blood inside? ako hoćeš, mogu i sliku da postujem? Quote
fiction Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Mislim da je tu sliku cijeli forum vidio Quote
Kent Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Slusao ja te Kanadjane Death From Above 1979... Meni ono klasican badass hard rock at crazy velocity A najnovija senzacija su punk/metal Svedjanke Crucified Barbara. Em sto dobro izgledaju, em sto prze neverojatno. Cenim, Lakiju sledece u potpisu Quote
BodyRemover Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 (edited) E, ovaj... jel neko slušao Death From Above 1979? Dakle, preslušao sam 'You're A Woman, I'm A Machine'... whoa! ovo je super! Samo dva lika u bendu - bubanj, bass & glas, a energično do jaja! Indie/stoner/whatever... barem bih rekao nešto na pola puta između QOTSA, Goatsnakea i Primusa... otprilike. Zeeezanje! "This is your album--whether you're a metalhead, suburban stoner, glue-sniffing gutter punk, electroclash fashionista, new wave spazz, hoodie skate-rat, indie rock academic, geriatric Deep Purple fan, or whether you've just been jonesin' for an intelligent, uncompromising but accessible rock record to rival Queens Of The Stone Age's Songs For The Deaf or the first Foo Fighters album" odlican bend! meni su ih preporucili u fazonu "jebes white stripes" mislim da nisu dva lika vec brat i sestra... provericu kad se setim opet. opako zvuce, zlo dobro. new order sam slusao jednu pesmu samo. sta reci, nije da sam se raspao kao kad sam prvi put cuo npr. crystal ali jeste hitcina. bice vrhunski album 200%. poz Edited February 19, 2005 by BodyRemover Quote
fiction Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Ne mgou da vjerujem koliko je dobar Serart, zao mi sto ga nisam prije skinuo... Quote
KRANG Posted February 19, 2005 Author Report Posted February 19, 2005 do jaja kad su stranjski bendovi počeli da se promovišu preko YuMa.. jel slušao neko ranije? imam ja album ako neko hoće.. link: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...=0entry705672 Quote
BodyRemover Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 ja se navato na solo pevacha beach boysa k'o mladi majmun. pre mi nesto bilo dosadno ali sam sad provalio koje pesme su resnimljene najbolje i samo tih par slusam (hawaii, good vibrations, on a holiday) poz Quote
BodyRemover Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 da, toma cekalica mrzi beach boys, tako da je verovatno i to doprinelo mome ne mnogome slusanju ovog super albumcheta. jes' car! poz Quote
Recommended Posts