BodyRemover Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 prifjuza jesam, shitmat ne. poz Quote
KRANG Posted February 20, 2005 Author Report Posted February 20, 2005 ajde ja samo da kažem da je ovaj bass communion neverovatno kvalitetan drone.. NE-VE-RO-VATNO kente, kapiraš razliku između drone rock i drone metala hahahahahahaha? Quote
Kent Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 drone metal! nisam cuo smesniji pojam onaj paik je dobar. Quote
KRANG Posted February 20, 2005 Author Report Posted February 20, 2005 drone metal, naravno! koji? Satin Black? aa.. ima neverovatne semplove u pozadini koje sam tek slušalicama provalio.. Quote
Kent Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 pa to je svrha, zar ne imam tri kila dronea ovde, kaze danilo da je sve 'udri me do zore', ali i to je svrha as well Quote
Kent Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 a ovo levo na mom avataru je omot najboljeg albuma 2005-e za sada... predosecam da cu ovu recenicu da procitam jedno 666 puta do kraja decembra Quote
KRANG Posted February 20, 2005 Author Report Posted February 20, 2005 on? ima da se predomisli za 5 dana.. ipak je najbolji album za sada mourning beloveth. dok ne stigne ephel duath.. a to me podseti: ephel se pojavio na netu pre par dana, jel skinuo neko konačno??? a? Quote
So Did We Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Ja ga još nisam video ovđe gde ja skidam. Quote
KRANG Posted February 20, 2005 Author Report Posted February 20, 2005 pa kad si glup. hahahaha a pored toga si i gej. ima na dc++ Quote
So Did We Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Ne koristim dc++. A ni p2p programe. poz Quote
KRANG Posted February 20, 2005 Author Report Posted February 20, 2005 pa počni da ih koristiš baš me zanima kakav je album. Quote
Kent Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 on? ima da se predomisli za 5 dana.. ipak je najbolji album za sada mourning beloveth. dok ne stigne ephel duath.. a to me podseti: ephel se pojavio na netu pre par dana, jel skinuo neko konačno??? a? nisi ni ti mnogo bolji, sestro. ti menjas misljenje k'o Maxov Voja pelene Zar nije Rapture album godine, bre!?!?! Quote
So Did We Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 (edited) A evo, pojavio se ephel duath ovde gde ja skidam. Zar nije Rapture album godine, bre!?!?! hahahah, ma pusti ga, vidiš da je prozuk'o Edited February 20, 2005 by So Did We Quote
agnesh_heller Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 A evo, pojavio se ephel duath ovde gde ja skidam. hahahah, ma pusti ga, vidiš da je prozuk'o Koliko dugo čekate da se asfaltira put? -Pa ja čekam 64 godine i moji otac i majka isto 75 godine i baba i deda 90 godine.. znači ... 300 godine:) to su ti nashi ljudi......... Quote
Buddha Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 prifjuza jesam, shitmat ne. poz i? Quote
Buddha Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 on? ima da se predomisli za 5 dana.. ipak je najbolji album za sada mourning beloveth. jebote kako si dosadan Quote
KRANG Posted February 20, 2005 Author Report Posted February 20, 2005 srbijoooo, najlepša bajkooo srbijo... oče i majko... bog nek ti pruži spas.. jer mi te volimo ko što ti voliš naasss -- bolji je MB od rapture-a .. ipak. samo treba više vremena da se presluša kako treba. Quote
Kent Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Najnovija \indie-mainstream/ senzacija se zove Bloc Party. Eto ih u krugu FF, Interpol, Hot Hot Heat, The Killers i ostalih dokonasa za koji mesec. Ovi su iz Londona, upravo izdali debi Silent Alarm i bolji su od svih zajedno. Ja ovakav zvuk ne mirisem preterano, ali ovi su vise nego zanimljivi, gotov kao The Arcade Fire . BR, tipujem da ce ti se dopasti. Quote
So Did We Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Ja cenim da je Swanlike iz 2003. ili 2002. nisam siguran,bolji od novog albuma Dark Sunsa, Exitense. Quote
BodyRemover Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 @slo-d: sta osim da od toga nish mracnije nema u vidokrugu a ni agresivnije kad podivlja s nekim neparnim stvarima. krvare ushi bracala. radio je nesto s amon tobina, ne znam da li bi ti voleo posto vise lice na potonjeg nego na prefuse? rekose mi vec neke devojke za bloc party, nemam pojma jos nisam slusao. procitao sam da lice na the futureheads sto moze da bude samo dojajajaja. poz Quote
Kent Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 A ja nisam Futureheadse slusao, a iz jebenog Sanderlenda su BP su bas kEwL, freneticni bubnjevi, mracnija atmosfera, vrh vox... mislim da su u bendu crnac i tri zuta (?)... tako mi izgleda iz daljine Quote
Kent Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Debeli, jesi li slusao Dogs Die in Hot Cars, The Rakes, Goldrush ili Clearlake, kad smo vec kod ovoga, i valja li sto god bas od toga? Quote
BodyRemover Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 dogs die in hot cars ne volim. probali su da se ocesu o mtv indie frku ali su u sustini sranje. the rakes: ne znam goldrush: ne znam clearlake: e, ovo je do jaja ko voli the smiths i new order volece i njih, i metalci opusteno valja da izvrte ovo, nekad lice i candlemassu npr. poz Quote
KRANG Posted February 20, 2005 Author Report Posted February 20, 2005 BR, (ili je ok da te zovem Dick?).. ok dick, reci nam ovde na šta liče ostali bass communion albumi .. ja imam samo Bass Communion - Ghosts On Magnetic Tape i to je najbolji dron koji sam ikada čuo. Quote
BodyRemover Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 dobri su. otkud znam na sta liche, na sta tebi lichi to sto si cuo? njashke. a ima svasta, pretezno je to neka eksperimentala klasicna muzika, sa dosta efekata, pauza, hucanja... nista spektakularno ni nedokucivo. al je do jaja. poz Quote
Recommended Posts