Dick Starbuck Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 http://www.huffingtonpost.com/2009/12/17/joseph-mary-billboard-god-is-a-hard-act-to-follow_n_395343.html Quote
VoivodBG Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Na britanskoj listi božićnih singlova Christmas No. 1 Singles, pesma Killing in the Name, Rage Against the Machinea, je zauzela čelnu poziciju, našavši se tako ispred hita The Climb, koji izvodi pobednik X Factora, Joe McElderry. “Ovo je velika pobeda fanova, ali i prave muzike i mi zahvaljujemo svakom pojedinačnom fanu i borcu za slobodu koji je pomogao da naša himna prkosa i pobede postane anarhističko božićno čudo 2009. godine”, izjavio je za Music-News Tom Morello iz Rage Against the Machine. Singl Killing In the Name, prvi put izdat 1992. godine, prodat je u 500.000 primeraka tokom protekle nedelje, što je 50.000 više u odnosu na McElderryjevu baladu The Climb. Zvezda X Factora je za BBC Radio 1 izjavio da je razočaran, ali da ne može da se žali, ako je to najgore što može da mu se desi. Rage Against the Machine će održati besplatan koncert u Velikoj Britaniji u slavu ove pobede. “Pored brojnih lekcija kojima nas uči ovaj istorijski prevrat, glavna je ova – običan narod, ako se solidariše, može promeniti BILO ŠTA, pa bila to lista pop singlova ili ceo svet”, zaključuje Morello. Pobeda singla Killing In the Name je rezultat kampanje koju su na facebooku pokrenuli britanski fanovi Rage Against the Machinea, putem koje su poslali poziv da se pomogne u borbi protiv zvezde X Factora. Kampanji se pridružio i Paul McCartney, a podržali su je i članovi benda Rage Against the Machine, obećavši da će sav novac koji dobiju od kupovine singla dati u dobrotvorne svrhe. Producent rijaliti serijala X Factor, Simon Cowell, javno negodovao zbog kampanje, tvrdeći da nikada nije ni čuo pesmu Killing In the Name. Prethodne četiri godine hitovi pobednika X Factora bili su prvi na listi UK Christmas No 1 Singles. Quote
marcoman Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Producent rijaliti serijala X Factor, Simon Cowell, javno negodovao zbog kampanje, tvrdeći da nikada nije ni čuo pesmu Killing In the Name. pa kad je: = 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Amerika i engleska bice zemlja proleterska!!! Quote
Sinstrel Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Na britanskoj listi božićnih singlova Christmas No. 1 Singles, pesma Killing in the Name, Rage Against the Machinea, je zauzela čelnu poziciju, našavši se tako ispred hita The Climb, koji izvodi pobednik X Factora, Joe McElderry. “Ovo je velika pobeda fanova, ali i prave muzike i mi zahvaljujemo svakom pojedinačnom fanu i borcu za slobodu koji je pomogao da naša himna prkosa i pobede postane anarhističko božićno čudo 2009. godine”, izjavio je za Music-News Tom Morello iz Rage Against the Machine. Singl Killing In the Name, prvi put izdat 1992. godine, prodat je u 500.000 primeraka tokom protekle nedelje, što je 50.000 više u odnosu na McElderryjevu baladu The Climb. Zvezda X Factora je za BBC Radio 1 izjavio da je razočaran, ali da ne može da se žali, ako je to najgore što može da mu se desi. Rage Against the Machine će održati besplatan koncert u Velikoj Britaniji u slavu ove pobede. “Pored brojnih lekcija kojima nas uči ovaj istorijski prevrat, glavna je ova – običan narod, ako se solidariše, može promeniti BILO ŠTA, pa bila to lista pop singlova ili ceo svet”, zaključuje Morello. Pobeda singla Killing In the Name je rezultat kampanje koju su na facebooku pokrenuli britanski fanovi Rage Against the Machinea, putem koje su poslali poziv da se pomogne u borbi protiv zvezde X Factora. Kampanji se pridružio i Paul McCartney, a podržali su je i članovi benda Rage Against the Machine, obećavši da će sav novac koji dobiju od kupovine singla dati u dobrotvorne svrhe. Producent rijaliti serijala X Factor, Simon Cowell, javno negodovao zbog kampanje, tvrdeći da nikada nije ni čuo pesmu Killing In the Name. Prethodne četiri godine hitovi pobednika X Factora bili su prvi na listi UK Christmas No 1 Singles. U to ime... http://www.youtube.com/watch?v=bpqe1jUfRS4 Quote
chess Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 (edited) Edited December 24, 2009 by chess Quote
ajdnaprimer Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Na britanskoj listi božićnih singlova Christmas No. 1 Singles, pesma Killing in the Name, Rage Against the Machinea, je zauzela čelnu poziciju, našavši se tako ispred hita The Climb, koji izvodi pobednik X Factora, Joe McElderry. “Ovo je velika pobeda fanova, ali i prave muzike i mi zahvaljujemo svakom pojedinačnom fanu i borcu za slobodu koji je pomogao da naša himna prkosa i pobede postane anarhističko božićno čudo 2009. godine”, izjavio je za Music-News Tom Morello iz Rage Against the Machine. Singl Killing In the Name, prvi put izdat 1992. godine, prodat je u 500.000 primeraka tokom protekle nedelje, što je 50.000 više u odnosu na McElderryjevu baladu The Climb. Zvezda X Factora je za BBC Radio 1 izjavio da je razočaran, ali da ne može da se žali, ako je to najgore što može da mu se desi. Rage Against the Machine će održati besplatan koncert u Velikoj Britaniji u slavu ove pobede. “Pored brojnih lekcija kojima nas uči ovaj istorijski prevrat, glavna je ova – običan narod, ako se solidariše, može promeniti BILO ŠTA, pa bila to lista pop singlova ili ceo svet”, zaključuje Morello. Pobeda singla Killing In the Name je rezultat kampanje koju su na facebooku pokrenuli britanski fanovi Rage Against the Machinea, putem koje su poslali poziv da se pomogne u borbi protiv zvezde X Factora. Kampanji se pridružio i Paul McCartney, a podržali su je i članovi benda Rage Against the Machine, obećavši da će sav novac koji dobiju od kupovine singla dati u dobrotvorne svrhe. Producent rijaliti serijala X Factor, Simon Cowell, javno negodovao zbog kampanje, tvrdeći da nikada nije ni čuo pesmu Killing In the Name. Prethodne četiri godine hitovi pobednika X Factora bili su prvi na listi UK Christmas No 1 Singles. što je već neko rekao, ovo mi je vratilo veru u čovečanstvo. Quote
In The Flesh Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=iFxsg_AwKnA 1 Quote
darthmoog Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 (edited) Novi Jarmusch meni film godine iako mu je ovo najverovatnije film koji su kriticari najvishe ispljuvali do sada...sto mi potpuno nije jasno film je 10/10 u svakom pogledu.Kapiram da 2 sata minimalizma i skoro nepostojece priche ubija 90% ljudi.Kome je dead man bio dosadan za gledanje ovo nece preziveti.I muzika je prevrh isto sve dronaza. Edited December 25, 2009 by darthmoog 1 1 Quote
ajdnaprimer Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Novi Jarmusch meni film godine iako mu je ovo najverovatnije film koji su kriticari najvishe ispljuvali do sada...sto mi potpuno nije jasno film je 10/10 u svakom pogledu.Kapiram da 2 sata minimalizma i skoro nepostojece priche ubija 90% ljudi.Kome je dead man bio dosadan za gledanje ovo nece preziveti.I muzika je prevrh isto sve dronaza. Da, da, i meni. Ja sam potpuno odlepio na film. Fotografija i atmosfera su brutalija, soundtrack isto za pohvalu. Ne znam, ja bih voleo da on nastavi da pravi ovakve filmove... Sigurno jedan najboljih filmova ove godine. A ljudi ako hoćete da doživite nešto jako lepo, pogledajte ovaj film! Quote
delay Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Meni je Limits Of Control nacisto imbecilan. Nista od Broken Flowers naovamo ne volem. Quote
fiction Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Meni je Limits Of Control nacisto imbecilan. Nista od Broken Flowers naovamo ne volem. Ni ja nisam odusevljen. Dokle je doslo da Jarmusch kopira Lyncha Quote
VoivodBG Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Trash Lista: Top 12 najvecih trash folk hitova Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Underwater solo! 2 Quote
Mita Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Trash Lista: Top 12 najvecih trash folk hitova ovo je esencija ko makar nije znao pola liste nek se upuca 1 1 Quote
Guest Sha Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Da, esencija najcrnjeg neukusa. 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Mita je deo Mislimo-da-smo-mnogo-kul-ako-slušamo-i-metal-ali-i-narodnjake-ložimo-se-na-Baju-Malog-Knindžu-i-idemo-po-kafanama® Crew. 4 9 Quote
oʞɾoƃ Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Zna se na koje kafane sam mislio 1 6 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Ako si mislio na onu gde je Nesa konobar ima da te krstim licno! Quote
Recommended Posts