Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pa imam samo tu pesmu Cigar koja je pustena kao promo. Nisam je slusao...pojam nemam. Pustio sam na 10 sekundi i nisam osetio napade orgazma icon_smile.gif

Dao sam 202jci .. nadam se da je pushtaju ...

A slusao sam i ja tu pjesmu...Mislio sam da imas cijeli album posto tako pise na tvom siteu icon_smile.gif

Posted
Nije novo, ali je zanimljivo ...

- RWAKE -

Nikako to da nabavim. A bas me nesto interesuje u poslednje vreme. Imo da se skine spot sa sajta, ali izgleda vise nema, nazalost.

Posted

jeste!!

a ja sam primeto još jednu "slučajnost"

burn the rememberance se piše sa *bu*n th* *em*era*ce

a fall back to zero sa *all b**k t* *e*o

vidiš?

pa onda kažu slučajno.. ccc.

ako hoćeš da vidiš kako se krade uporedi ovo:

vintersorg - a dialogue with the stars

i

ulver - utreise sa kveldssangera.

Posted

nemam pojma koja je to vintersorg pesma a ni gde da je nadjem.

svi cdovi koje imam stoje u kazanu s mascu a ne vodim nikakvu evidenciju sta je na kom.

jebga.

poz

Posted
Nikako to da nabavim. A bas me nesto interesuje u poslednje vreme. Imo da se skine spot sa sajta, ali izgleda vise nema, nazalost.

Mogli bi da se vidimo ... acu ti ovo a trebalo bi nesto da se postavi na metal-archives ... cuo sam da ti to radis icon_smile.gif Poslali su mi neki klinci demo, pa ces dobiti i promo ... Cucemo se, samo ja da odradim neke poslove jos ...

Posted
A slusao sam i ja tu pjesmu...Mislio sam da imas cijeli album posto tako pise na tvom siteu icon_smile.gif

6175. SYSTEM OF A DOWN - Hypnotize (Promo MCD) 2005

evo vidis sta pise MCD znaci mini CD i to ne pise slucajno icon_smile.gif ... samo jedna pesma ... da je full album ne bi pisalo MCD ... da znas da kad pise EP, to je EP a ne full album, takodje icon_smile.gif JA gledam da sve sto mogu uredno obelezim ... e sad zasto im se nasliv maxija zove razlicito od pesme to njih pitaj icon_smile.gif

Posted (edited)

sranje!! icon_mad.gif

btw, onaj Kino - Picture je shit.

danas nije moj dan.. pao sam pod tramvaj ispred faxa na bulevaru.. kad me nije ubio.

i trivium - ascendancy je takođe govno.

ali je zato solo karla iz nilea do jaja.

Edited by KRANG
Posted
tori amos > slayer

...mada je novi album prilicno dosadan ispao.

ne da kenjam jer sam se smorio posle 3-4 pesme i ugasio.

a da je ">" od slejer... ne da je ">", nego ">>>>>".

poz

Posted
">>>>>"

Eee,.. ovo lichi na onu travku shto se sama penje uz ruke (podlaktice)... icon_cool.gif Spojish ruke ispred sebe, stavish travku izmedju i pomerash ruke napred-nazad... a travka se sama penje...