Jump to content

Recommended Posts

Posted
sranje!! icon_mad.gif

btw, onaj Kino - Picture je shit.

danas nije moj dan.. pao sam pod tramvaj ispred faxa na bulevaru.. kad me nije ubio.

i trivium - ascendancy je takođe govno.

ali je zato solo karla iz nilea do jaja.

pevac iz trivium-a je do jaje klempav...skini spot!

Posted

[=KRANG]isto sve!

jok!

[=ajsha69]Spojish ruke ispred sebe, stavish travku izmedju i pomerash ruke napred-nazad naizmenichno jednu pa drugu - isti pravac, suprotan smer

drastichno razlichito!! 233.gif

Posted (edited)

pa ti znaš znanje!

imam prljave misli.. idem da izrecitujem 20 .... nekih molitvi.. improvizovaću nešto jer ne znam ni jednu icon_sad.gif

Edited by KRANG
Posted

Trivium je album predobar, meni apsolutni vrh pravca u ovom trenutku. A da je Matt klepmav, jeste. I klinac je, svi su 23-.

Tori Amos < Myra Ellen icon_wink.gif

Posted
Eee,.. ovo lichi na onu travku shto se sama penje uz ruke (podlaktice)... icon_cool.gif Spojish ruke ispred sebe, stavish travku izmedju i pomerash ruke napred-nazad... a travka se sama penje...

popino prase, kako to zovemo u indjiji icon_wink.gif

takodje valja to staviti u usta i govoriti "krompir" kontinualno pa govance zavisno od polozaja turnutosti u usta izlazi ili ulazi iz/u usta.

jednom prilikom mi je ulazilo. i uslo u grlo. i verovatno bih umro ili stagod da me nije kum mi me spasio tako sto mi je gurnuo ruku do lakta u usta i nekako na'vatao "travku".

opasna rabota, opasna.

poz

Posted

Vampire Moose - Vampire Moose

Review

Vampire Moose are weirdness personified, the St. Louis based quartet draw a little from every genre of music you’ve ever heard and blend them into one of the noisiest and likeable creations you’re likely to hear this year. There are crushing, noisecore tracks that will remind you of Meshuggah but much more accessible.

There are chirpy little upbeat numbers that will leave you tapping your feet merrily and wondering what the hell is going on. Vocally, Ryan Pulliam, achieves one of the harshest, rawest effects that you’ll encounter anywhere. The guitar from Chuck Sevick is exquisitely heavy with real technical ability (no widdly bits though). The bass line dominates the feel of the heavy tracks and the Drums are highly competent with some serious blast beats.

You can’t dislike this album, it’s one of the few metal albums I can play around the missus where even she’s head banging and enjoying herself. Vampire Moose, will heave you round the living room and make you laugh while you do it! They’re not a joke band or a novelty act though, it’s just there’s an amazing sense of these guys having fun in what they do that’s infectious.

Track titles like Spiderman Vs. Venom and Stone Heed give you some idea of the lunacy that lies in store. Vampire Moose would be massive if they got the airplay they deserve but a unique identity comes at the price of not being easily pigeonholed. Break the trend and investigate this today.

Label: Rotten Records

1. Spiderman Vs. Venom

2. Waltz Del Monstruo

3. Dose Mozaros

4. Adamantium Elbow

5. Del Fontineau

6. Stoneheed

7. Stew

8. Eye Of The Knorm

9. Big House

10. S Mart

11. Colonize

12. Khali Ma

Ovo je iz 2003 ... jestel slushali ovo? Sad skidam ... zvuci znaimljivo .... icon_da.gif

Posted
6175. SYSTEM OF A DOWN - Hypnotize (Promo MCD) 2005

evo vidis sta pise MCD znaci mini CD i to ne pise slucajno icon_smile.gif ... samo jedna pesma ... da je full album ne bi pisalo MCD ... da znas da kad pise EP, to je EP a ne full album, takodje icon_smile.gif JA gledam da sve sto mogu uredno obelezim ... e sad zasto im se nasliv maxija zove razlicito od pesme to njih pitaj icon_smile.gif

Hypnotize im se zove novi album, pa sam mislio da je to MCD greska

Posted

Fala qrcu, Hrvati su bili velikodusni!

Elem, evo potvrdjenih koncerata u bg-u u narednom periodu:

25.3. - pluramon feat. julee cruise

2.4. - mouse on mars

24.4. - xiu xiu

28.4. - liars

11. ili 13. 5 - jon spenser blues explosion

20.6. - magnolia electric so.

icon_cool.gif

Posted
nije to jos potvrdjeno nista mislim...

kent nemoj ici od kuce danas, da te ne zaobidje postar.

poz

sigurno je ovo.

je l' nosimo metle na liarse!? mhihi.gif

poslao si vec?

Posted

no subtle? mad.gif

e sredio sam interview sa Colin-om iz Behold...the Arctopus, Dysrhythmia, Infidel?/Casto, byla...za sledeci butcherian icon_smile.gif bas sam postao proactive icon_smile.gif

pa ako neko ima pitanja, posaljite mi na PP.

Posted (edited)

AVANTGUARDE CARS-CITROEN DS!!!REMEK DELO AUTOMOBILSKE INDUSTRIJE...

Hidraulicno ogibljenje,direktno ubrizgavanje benzina,prozori na vratima bez metalnih okvira,neprevazidjen komfor voznje,el. podizaci prozora,mogucnost voznje na 3 tocka!!!,beskrajno komplikovana mehanika,savrsen oblik ``AJKULE``,zaista,jedan pravi avangardni automobil!!!I sve to sredinom 60`ih godina!!!

Neki proizvodjaci se ni danas ne mogu pohvaliti ``ovakvim`` necim!!!

Prava lepota oblika...

user posted image

Edited by Woodcutter
Posted
popino prase, kako to zovemo u indjiji icon_wink.gif

Joooj, jeste popino prase!!!!!!!!! icon_cool.gif .... Hvala ti! Tako je...

Ta nisam ga nikad stavljala u usta... Probacu... Al' bash mi deluje da bi se od gutanja popinog praseta komotno moglo umreti.. Lepo je shto si ti preziveo...

Posted

takodje valja to staviti u usta i govoriti "krompir" kontinualno pa govance zavisno od polozaja turnutosti u usta izlazi ili ulazi iz/u usta.

ne verujem.

i mi smo to isto radili, bas je ista rec bila u pitanju.

indjija i kg i nisu tako udaljeni after all icon_smile.gif

Posted

i ovde se tako zove.. tj. tako se zove bilo gde..

ali ne bih ga ja stavljao u usta icon_twisted.gif

jel se pojavio neki "next big thing" album danas?

ko je slušao ephel duath????