Jump to content

Recommended Posts

Posted
ne verujem.

i mi smo to isto radili, bas je ista rec bila u pitanju.

indjija i kg i nisu tako udaljeni after all icon_smile.gif

nja nja nja.

"mi u kg radili..."

aahaaaa...

a najveca priroda sto si mogao da vidis u kg i bg zajedno ti gljivice medj' moznim prstima.

kush tamo,

indjija je za kragujevac bre amazonija.

poz

Posted
nije smeo da izadje da pisa iz kola, plasi se mraka biggrin.gif

sto nema isisa potvrdjenog ovde???

Joj sunce moje,.. pa i ja se plashim mraka!! (nocu ne smem da ustanem da pishkim, dok ne svane) music.gif

Kad reche Isis... Pravi li se neka akcija za Katatoniu i Segedin... ?

Posted

nemoj mi otvarati ranu.. icon_sad.gif

trebali smo da idemo mojim kolima, ali ja-mentol sam pao ispit i moram u februarskom da ga polažem ponovo i to 10og u 8 ujutru, a koncert je 9og uveče.. kurac.

ostali valjda idu?

Posted

E jebem mu misha... ako ti je lakshe mene je ispit ujebao za Hatebreed i Slipknot... Ispit mi je pocheo tachno kad i Hatebreed... Crtam projekat vodovoda & kanalizacije... i grizem maramicu, obrhvana tugom i bolom... paaaaaaain...

Posted

ajsha69 : ok. sad mi je lakše..

the cue comes, share yourself

share yourself completely.

----

neggo:::

ovaj, hm.. najnovija funeral atmosferična doom senzacija se zove monolith. francuski bend, gitarista je iz old dead tree, valjda..

imaju jedan album iz 2003 monolith I, novi sad treba da izađe.. zove se, maštovito: monolith II

sugestivno i suicidno..

mnogo dobro.

--

azal : hahahah

Posted

www.weirdnj.com...ima svasta.

midgetville je konza.

to je jedno mesto u shumi gde su sve kuce napravljene za kepece.

Prica se da je jedan od Ringlin Bros kupio taj plac i pravio kuce za najbolje kepece u cirkusu.

Ja kad sam bio na clinton roadu, izasli smo kod mosta i usrali se, jer smo bolesne zvukove culi. Kad smo usli u kola, nismo mogli 15 minuta da ih upalim, i svi su se usrali...nova kola bila.

Samo sam jednom tamo bio.

imas isto na rt23...na banderama neki blesavi umetnik stavlja ogromne patke, vukove, i razne umetnicke radove...niko ne zna kako i kad..samo se pojavi neko jezivo stvorenje na vrhu bandere..i tako vec radi vise od pet godina.

Posted

Ima toga i u USE (Uncertain States of Europe)... Mene je jedan shvaba vozio mini kombijem nekim putem kroz extra jezivu shumu pedesetak km od Minhena... + u sushtini, nisam imala pojma ko je on i da li ce me silovati..

Ima toga i kod nas Rajac, Divchibare, Debelo brdo... stvarno, neverovatnih dogadjaja je tu kadkad bilo... pogotovu za nas koji smo zalazili u najvece vukojebine, bar 4 puta godishnje po 7-10 dana...