Jump to content

Recommended Posts

Posted

grayish whitish wolf with red and yellowish eyes!!!!!!!

ovo je zakon..

ma da bre.. to je sve sranje.. ja sam se uvek zavlačio po nejgorim vukojebinama i strašnim mestima pa nikad ništa slično nisam doživeo u životu.

Posted

ajsha: niko ne zna ko je taj covek sto to radi.

bandere su na glavnom autoputu, ali niko nije trazio da se bilo sta skine sa bandere, neko tako se nesto pojavi, pa ostane.

ljudima zanimljivo valjda.

takodje u Wanaque (gde sam ziveo 15 god) bio jedan od naj naj UFO sitings u istoriji u 1966.

Imas i celu rasu ljudi, na weird nj ih zovu Jackson Whites, mi smo ih zvali "Minies" isli su samnom u gimnaziju.

zive na jednoj ulici koja sa zove Van Dunk lane, imaju svoj autobus koji ih vozi do skole.

Niku ne zna sta su tacno, svi imaju neka Danska prezimena....ili su DeGroat, ili Van Dunk ili Milligan...oni tvrde da su indijanci, svi su identicni, ni crni, ni beli...nego nesto izmedju...

imaju neki svoj slang koji smo mi zvali "Buck talk" (to mi dodje kao treci jezik, jer ga dobro poznajem icon_smile.gif

Ima dosta istripovanih prica o njima.

Posted

hahah.. ovo je sve genijalno..

-

a ovaj lik sa banderama je najjači.

to mora da je neki neviđeni car!!

huuuuuge respect!!!

--

"Kapiram da je USA prepuna onih BWP shuma. Ono je jezivo samo po sebi, jebesh babu koja ubija. "

hahahahahaha

Posted

@azal

Buck talk... do jaja... icon_cool.gif skroz mi je chudno sve to s obzirom da je USA u pitanju, majke mi!... Mada istina je da ekonomski razvijenije zemlje imaju vishe urban-legend momenata, zbog otudjenosti pretpostavljam....

Posted

Jackson Whites, name applied to a group of people of mixed descent (African, European, and Native American) living in the Ramapo Mts. along the New Jersey–New York state line. The origins of these people have for years been surrounded by myth and legend, e.g., that they are descended from a mixture of the Tuscarora, Hessian deserters, women kidnapped in England by a man named Jackson, and runaway slaves. Research suggests that the origin of these people is to be found among remnants of the Algonquin, early white settlers (mainly British and Dutch), and free, landholding blacks who pioneered the Hackensack River valley before migrating to the Ramapo Mts. in the early 19th cent. The term Jackson Whites probably developed as a result of the continued joint reference to the mountain people as Jacks (an 18th-century term for freed slaves or blacks in general) and Whites, i.e., it became Jackson Whites by elision.

Posted

meni ipak vise prija da citam o ovakvim stvarima...video si vec kako sam se usrao u KGu icon_smile.gif

ali kad sam bio mlad (i uglavnom nadrogiran ili pijan) isao sam da proverim par ovih mesta.

Posted
meni ipak vise prija da citam o ovakvim stvarima...video si vec kako sam se usrao u KGu icon_smile.gif

A ne... Taj strah se mora izgnati iz tebe... Vodim te na prolece da prenocimo u vodenici Save Savanovica... za pochetak mrred.gif

icon_smile.giforangelistening.gif

Posted
AVANTGUARDE CARS-CITROEN DS!!!REMEK DELO AUTOMOBILSKE INDUSTRIJE...

Hidraulicno ogibljenje,direktno ubrizgavanje benzina,prozori na vratima bez metalnih okvira,neprevazidjen komfor voznje,el. podizaci prozora,mogucnost voznje na 3 tocka!!!,beskrajno komplikovana mehanika,savrsen oblik ``AJKULE``,zaista,jedan pravi avangardni automobil!!!I sve to sredinom 60`ih godina!!!

Neki proizvodjaci se ni danas ne mogu pohvaliti ``ovakvim`` necim!!!

Prava lepota oblika...

user posted image

Ehhhh.....!!!Stvarno volim ovaj auto.Imao sam priliku da radim ne mehanici.Stvarno,veoma komplikovano!!!

Evo ga noviji avantguarde naslednik

Takodje remek delo!!!Dostan kao sasvim nov proizvod u auto-salonima!!!

user posted image

Posted (edited)

AVANTGUARDE CARS-CITROEN DS!!!REMEK DELO AUTOMOBILSKE INDUSTRIJE...

Hidraulicno ogibljenje,direktno ubrizgavanje benzina,prozori na vratima bez metalnih okvira,neprevazidjen komfor voznje,el. podizaci prozora,mogucnost voznje na 3 tocka!!!,beskrajno komplikovana mehanika,savrsen oblik ``AJKULE``,zaista,jedan pravi avangardni automobil!!!I sve to sredinom 60`ih godina!!!

Neki proizvodjaci se ni danas ne mogu pohvaliti ``ovakvim`` necim!!!

Prava lepota oblika...

user posted image

Stvarno,mnogo volim ovaj auto...

Evo ga najnoviji avantguarde naslednik poznate Ajkule,dostupan u auto-salonima kao novi proizvod...

Zadrzao smek...Jel da...

NEW C5

user posted image

Edited by Woodcutter
Posted

ljudi, ja ako ne čujem novi porcupine tree otkinuću sebi uvo.

jel se pojavio konačno?

a pantheist?

a singl swallow the sun?

a evoken?

i da ponovim 10000x : jel čuo neko novi ephel duath?