Face Of Melinda Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Ne znam ali kava na mene ne deluje... Preporuka bazirana na prirodnom nacinu: Stavis knjigu ispred sebe po mogucnosti debeljine od 800str pa na gore... onda se istraumiras dobro... kada te uhvati panika=>stres=> nesanica=> ucenje do ispita! Quote
KRANG Posted February 26, 2005 Author Report Posted February 26, 2005 ej ti??? poslao sam ti pp za onaj disk. ideš li na cons. sutra? Quote
Face Of Melinda Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 najverovatnije ne... mnogo mi je veliko cimanje zbog prevoza a moram da ustajem u 7 ujutru da ustajem kasnije isla bih... i ne zmeri mi znam da si mi poslao pp nego mi se psava apsolutno-potpuno-sasvim i sva sam sto me podseti da moram da idem da spavam... Poz Quote
Simadin Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Btw. Mozes meni da das disk, kad ga ona nece Quote
KRANG Posted February 26, 2005 Author Report Posted February 26, 2005 jebeš to sranje.. prava kombinacija je pivo + vino + klekovača. ja sam se toliko ubio pre neki dan da sam povraćao u džep od sopstvene jakne. pa sam je onda pocepao, kad sam se valjao na sred ulice. mnogo sam gadan kad se napijem Quote
KRANG Posted February 26, 2005 Author Report Posted February 26, 2005 Btw. Mozes meni da das disk, kad ga ona nece i hoću. ti je viđaš češće koliko sam skapirao. poneću Quote
solicitor Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 KranZHe, sutra kod mene mozes da dobijesh chaja .. ne zelim da mi se cepas ovde u novoj sobi a jos manje da mi se valjas !!! Teo sam da qpim piva al kad cujem kaki si bizgov kad popijes pitam se da li chaja da ti sqvam !!! Mislim da ce biti kojekakvih pizdarija za tvoje ushi ... ponesi neki prazan CD, pa se vidmo ................ uf .. joj dolazi mi choek josh jedan oko 8 da rezemo nesto ... svrni i malo ranije ako mozes ......... Quote
KRANG Posted February 26, 2005 Author Report Posted February 26, 2005 ma mogu.. sve jedno kad.. čujemo se sutra da se dogovorimo za koncert. pazi ovo: imam 2 deblje jakne.. prvu sam upropastio načisto i bacio (vidi post gore) a drugu: idem ja sa faxa niz bulevar i vidim 12icu kako skreće kod vuka.. krenem da trčim prema pravnom, da je stignem, i izađem na tramvajske šine (ispred tramvaja).. trčim tako jedno 20 metara, a onda se spotaknem o nešto i padnem u ogromnu prljavu baru. za malo me tramvaj nije ubio.. posle sam se zavukao u neki prolaz da se očistim i morao da čekam sledeći tramvaj. i opet sam bio kao svinja prljav. užas. sutra moram jaknu da perem, nemam šta da obučem. Quote
solicitor Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Imam ja jaknu viska al slobodno povedi devojku i jos nekog ortaka ... u moje jakne staje 3je ljudi bez frke Samo nek si ti nama ziv i zdrav a za jaknu cemo lako (u sta je gledo tramvajdzija kad te je omashio ) Chujemo se sutra, pa se vidimo predvecher ... a onda pravac AustroBugraska da podrzimo ove Cukiceve pulene Quote
KRANG Posted February 26, 2005 Author Report Posted February 26, 2005 odlična slika za nightwish temu. sad sam je postovao.. ne zameri na copyrightu Quote
marcoman Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 ma kad je tako lepo uklopljena Quote
solicitor Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Corrosion_of_Conformity-In_the_Arms_of_God-(Promo)-2005-AoN Napalm Death - The Code Is Red...Long Live The Code (2005) Quote
BodyRemover Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 skinuli smo coc danas. slusa se polako nocas... poz Quote
solicitor Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 @OOT : beecher - breaking the fourth wall - skinuto .... ostalo ide teze ... u lebati , pa nije lako Quote
Simadin Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 i hoću. ti je viđaš češće koliko sam skapirao. poneću Stvarno? Kul, mozda nadjem nesto zanimljivo i za mene, pa prebacim. Pitaj Lazu ili Solija, oni me znaju... Quote
Face Of Melinda Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Simo secas li se ona dva diska Opetha koja si mi dao pretproslog leta (koncerti su up pitanju)... tako da dzabe se nadash... A vid 'vako dogovoricemo se da banes do mene posto si u kraju pa da vidis sta ti od mjuze treba. Quote
solicitor Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Into_The_Moat-The_Design-Promo-2005-AMRC Ovo ce da se slusa !!!! Lazare mislim da bi se tebi svidelo ... avantgUarda, growl, vristanje, mnogo basiranja i progresive, megamix svih muzickih zanrova .... nzaci DO JAJA !!! Mada mislim da ce se svideti i ostalim posetiocima ovog foruma ... ja sam vise klasican metalac, al mi se ovo svidja Quote
BodyRemover Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 do jaja album! uvek se radujem kad neki fini mladici poput njih uspeju da izbace album! vremena se menjaju poz Quote
Buddha Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 soli, gde si bre sinoc? nisi doshao pa se prosek godishta prisutnih spustio na '85. Quote
solicitor Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Preneo sam Krangu da vas pozdravi. Par dana imam probleme s grlom a u cetvrtak i petak sam bio na svirkama i dodatno ga pocepao. Sinoc sam nesto bio skenjan, a sad imam temperaturu. Boles' !!! Imam dosta i da radim, ali dosao bih da sam bio nesto zdraviji. Quote
KRANG Posted February 28, 2005 Author Report Posted February 28, 2005 sinoć je azal zadao najveći udarac srpskoj metal sceni od kada ova postoji.. respect!!!! samo da ste videli neke face u publici.. neki su stajali, neki su kao igrali, ali svi su bili totalno zatečeni i zbunjeni. ko je ovo propustio, kajaće se do kraja života šteta što nije bilo kamere Quote
Recommended Posts