Kent Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Gledali Vojche, Stojan i ja sad bodeze, pa napravili rasulu u onom kaficu tamo Quote
azal Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 boli te kurac. ja bi zaspao posle filma ipo i otisao negde da se drogiram. Quote
Out Of Time Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 razocharao sam se bodezim a VRHunski... pinnacleovski... kung fu sapunica sa iznenadnim promenama boje... Quote
Out Of Time Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 odo na film... imate pozdrav od Festman-a... evo ga sedi do mene i zove se Dule... Quote
Kent Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 nama bilo skroz kEwL. nema vise 'spanske serije', ovo je u modi. Quote
KRANG Posted March 1, 2005 Author Report Posted March 1, 2005 moraću lično da proteram one naložene klince sa dm foruma.. počeću sa soilwork temom. e kentoje, boli te kurac, guraš se sa babama po tramvajima.. i gledaš japanske filmove.. dvoje su se tako smuvali.. Quote
Kent Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Za sada samo kineske i koreanske, ali, dobro, bice i toga uskoro. Imam 2nita neki nicifor u DOM-u, a idem sa ortakom. Ko je ovde vise gay!? Quote
In Fiction Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 I tako.. degenčić me je ponovo banovao.. Quote
marcoman Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 A dobijes li ti neko obrazlozenje za taj ban? Quote
In Fiction Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Evo ga razlog: Gothic Angel Warned on 1. 3. 2005, 21:20 Added to warn level pa pa Zanimljivo, nego šta. poz Quote
ajsha69 Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Haaaaaj!!... Shta se pije protiv Neurosisa? Ne mogu vishe, a moram!! Quote
ajsha69 Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 E da,... talking about avant-gUarde... Danas sam saznala da je jedan fag-amer shto 'oće da mi zeni sestru ujedno u on-line vezi sa fensi-splav ortakom mog najboljeg nu-metal ortaka... A taj fensi-splav ortak je nevidjen lik i uzasno me gotivi, a i ja njega (bash smo mates.. chesto izadjemo..)... E, a moj bivshi dechko, koji mi je sad kao brat, je od nedavno u tajnoj vezi sa ovim fensi-splav likom... Elem, ne zna se ko s' kim, je l'... samo da se shveca i ja ne dohvatimo... siiick.. *napomena: svi sem fag-amera smo u Beogradu.. a feg-amer je u Americi... eeeej... odande -> kljuchni igrach (the bench pressure )... a lik opushteno chistokrvan,.. usa-body-pierced-dude, veze sa Srbijom nema.. Quote
BodyRemover Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 69 eyesha sez moj je život Nizozemska poz Quote
Kent Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Soli, ti bese volis ribe u gothic metalu? Evo ti predlog Midnattsol - Where Twilight Dwells (2005), debi album za nemacki bend gde peva Carmen Elise, rodjena sestra Liv Kristine. Svidetcetise. Quote
KRANG Posted March 2, 2005 Author Report Posted March 2, 2005 uu, to je goth/folk sa ženskim vokalom.. --> soli wins again. Quote
KRANG Posted March 2, 2005 Author Report Posted March 2, 2005 ljudi, ovaj novi subterranean masquerade je NEVEROVATAN!!! eto, sad imam 3 pesme.. uh, kako će da bude dobar album Quote
BodyRemover Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 ostavi neki link da skinem te pesme... poz Quote
KRANG Posted March 2, 2005 Author Report Posted March 2, 2005 ma 3, ali sa sve onim EP-om na kome se nalaze 2. a za ovu pesmu pitaj kenta, nemam pojma otkud mu, kad nema ni na netu. Quote
KRANG Posted March 2, 2005 Author Report Posted March 2, 2005 ostavi neki link da skinem te pesme... poz evo, našao sam: FREE MP3 DOWNLOADS Quote
KRANG Posted March 2, 2005 Author Report Posted March 2, 2005 Gothic Angel Warned on 1. 3. 2005, 21:20 Added to warn level pa pa tako s tobom treba! nemoj da mi nisi poslao sutra/prekosutra disk. Quote
In Fiction Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 e, valjda ću da stignem, šaljem do subote 100%. Skinuh neki a static lullaby, neki rock sa pobesnelim vokalom. Slušao neko? poz Quote
Out Of Time Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 vrh shto si to skinuo jer ja pocheh i uzeh dve al sad vidim da si ti to skinuo za me jerbo niko drugi, sem mozda azala ne da mirishe to... rezi pa daj krangu al kazi mu da ne slusha jer ce da polomi disk Quote
Recommended Posts