KRANG Posted March 2, 2005 Author Report Posted March 2, 2005 nema frke, ja ću da vam budem kurir.. zezam se.. ma ja to i onako odnesem kentu, pa kad meni stigne pismo(bomba) stiže i vama ovo Quote
In Fiction Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 rezi pa daj krangu al kazi mu da ne slusha jer ce da polomi disk nema frke. krang, dobijash i antraks u pismu. al ne bend Quote
KRANG Posted March 2, 2005 Author Report Posted March 2, 2005 [sTUPID]krang, dobijash i antraks u pismu. al ne bend [/sTUPID] nema frke. Quote
In Fiction Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Dobićeš i jedno extra iznenađenje, Tribute to Krang - Krang je Šemele Part I Quote
solicitor Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Soli, ti bese volis ribe u gothic metalu? Evo ti predlog Midnattsol - Where Twilight Dwells (2005), debi album za nemacki bend gde peva Carmen Elise, rodjena sestra Liv Kristine. Svidetcetise. Imam odavno taj album .. nije los ... znam za Kristininu seku Dao sam to pre par nedelja 202jci .. ne znam da li su pustali ... Quote
solicitor Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Ako imas zelju da malo odmoris mozak ... evo sta je novo iz power metal produkcije : Sandalinas - Living On The Edge (2005) Winterlong-Winterlong-Promo-2005-AMRC John Norum-Optimus-2005 inace, pojavio se i torrent nineinchnails_withteeth_2005_ADV.rar.torrent Ladno imena fajlova OK a u tagovima se vidi da se radi o Especially Likely Sloth, i to album valjda But If What He'll What Ant ... eto ... Quote
KRANG Posted March 2, 2005 Author Report Posted March 2, 2005 ..a to je najgori album u istoriji vremena.. Quote
solicitor Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 U to sam se uverio posle 3,5 sekindi slusanja .. taman koliko mi je trebalo da vidim sta se desava ... neko se malo nashalio ..... mislim, ja ni NIN ne bih slusao, kao sto ne slusam ni ovo govno ... al zamolili me ljudi neki da im ovo nadjem ... eto ... skenjazha ... Quote
KRANG Posted March 3, 2005 Author Report Posted March 3, 2005 haha, a izbunari na netu priču oko tog albuma, tj šta (ko) mu je inspiracija.. inače, taj lik je basista iz agallocha. Quote
solicitor Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Eh ... nemas pojma koliko nemam inspiracije za prichu oko 4 zujalice .... verovatno se coveku desilo nesto kao Slobodanu Milosevicu u filmu Decko Koji Obetjava Quote
KRANG Posted March 3, 2005 Author Report Posted March 3, 2005 ok: Band leader Jason Walton claims to be possessed by an eight-year-old mentally handicapped child named Chriss Cobb when composing and performing the music of Especially Likely Sloth... He states that the goal of Chriss Cobb is to preach the gospel of the new hell - the hell that exists now after Satan had revamped it to make it more torturous - and Especially Likely Sloth is Chriss' vehicle for this message. a vidi intervju:::: Who is Chriss Cobb and why is he possessing you? Chriss Cobb is an eight year old boy. He is rather odd, and he comes from the commons of Screaming Trout in the territories of Svenkta. "Possess" is a rather strong word. Wrong actually. Chriss helps me with ELS, it is really our vehicle, some of him, some of me. Depends on our collective mood. Chriss is shy, I help him preach the gospel of Svenkta. I may tell more in the ELS book that he and I are currently writing... Any final words of wisdom? Listen to The Residents and The Danielson Famile. Do Not Listen to Power Metal. Quote
solicitor Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Skapirao sam da je tu neki mali bio retardiran .... i onda nista vise nisam razumeo ... i onda sam se osetio kao da sam ja osmogodisnji retadirani decak Suvise sam umoran za engleski ... idem da spavam ... i jos imam temperaturu ... shit, staros' boles' ... ko sto rekoh ... laq notj deco .... Quote
azal Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Especially Likely Sloth = the muthafuckin truth Quote
BodyRemover Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 (edited) krang, kad se gore mrstis: - kad slusas ELS - kad ti crnje utovaraju u furunu ? poz Edited March 3, 2005 by BodyRemover Quote
Kent Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 kad je isis u zegrebu jbt??? ne poklapa se sa pl-om valjda?? Quote
KRANG Posted March 3, 2005 Author Report Posted March 3, 2005 u tom slučaju bi KRANG bio na muci. ti si valjda i postovao datum.. nađi pa vidi leba ti Quote
Kent Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 ne bi tu za mene muke bilo. 17. je, sad videh. :smajliolaksa(va)nja: Quote
KRANG Posted March 3, 2005 Author Report Posted March 3, 2005 fvck yeah .. al će da nam legne prvo isis pa za nedelju dana pl. a btw, tada nema ispitnih rokova, tako da u zg definitivno idem autom ne zvao se ja krang (a i ne zovem se tako.). Quote
KRANG Posted March 3, 2005 Author Report Posted March 3, 2005 pazi sad šta je rekao walton iz agallocha: da su počeli da se zanimaju za elektonsku muziku i da će naredni album biti pod uticajima elektronike.. "Nothing like the new Ulver...well, maybe a little." ? a ja baš mislio da će da idu u neke akustične post rock vode.. ma, ko zna. Quote
solicitor Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 (edited) Eve jos jednog progresivnog albuma: Beyond Twilight - Section X (2005) ... i ako hocete da imate sve melo death bendove .... DETONATION 2002 - An Epic Defiance Holandjani, ali su 100% svedski melo death po svirci. Ranije nisam cuo za bend, ali je solidan album ... Kent je to verovatno nabavio krajem 2001 Edited March 3, 2005 by solicitor Quote
marcoman Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 fvck yeah .. al će da nam legne prvo isis pa za nedelju dana pl. a btw, tada nema ispitnih rokova, tako da u zg definitivno idem autom ne zvao se ja krang (a i ne zovem se tako.). ja idem autom na pl Quote
azal Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 ko peva na novom Beyond Twilightu? Onaj sa Jornom je bruka. cyber/doom/prog mada onaj prvi..kad se bend zvao Twilight, gde peva onaj baja iz Lions Share nije toliko los. ah..the olden days of prog Quote
KRANG Posted March 3, 2005 Author Report Posted March 3, 2005 e, novi Beyond Twilight? fino peva Kelly Sundown Carpenter (?!) nikad čuo.. ** btw, onog bednika iz static x uhapsili zbog pedofilije. kresnuo neku 14 godišnju devojčicu.. ili dečaka, sve jedno. smrt nu metalu Quote
fiction Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 btw, onog bednika iz static x uhapsili zbog pedofilije. kresnuo neku 14 godišnju devojčicu.. ili dečaka, sve jedno. smrt nu metalu Vijest stara skoro sedmicu...Jos nista nije dokazano...Static X nije nu metal Quote
Recommended Posts