KRANG Posted March 6, 2005 Author Report Posted March 6, 2005 KranZHe 'de nalazis one mike-ove replike, dodjavola!? A propo one mike-ove price... taj covek nikada nije imao losh ukus za muziku, tako da ga od danas posle onoga sto je izjavio za Bodome jos vise cenim. E da ja sam u nekom intervjuu procitala da je pesma Blackwater park nastala tako sto je zaista postojao bend Blackwater Park koji je dosta star. Jel' neko cuo za ovaj bend? naravno. blackwater park je stari prog rock bend.. a te replike su sa foruma, naravno. mike je registrovan na zvaničnom opeth forumu.. evo ti adresa: http://www.ultimatemetal.com/forum/forumdisplay.php?f=23 Quote
KRANG Posted March 6, 2005 Author Report Posted March 6, 2005 (edited) nick mu je ime: Mikael Åkerfeldt dođe jednom u 2-3 nedelje, ostavi 5-6 postova i ode.. neće ni da pisne o novom albumu.. seronja jel bi jebo ovo: Edited March 6, 2005 by KRANG Quote
In Fiction Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Smorio sam se.. Daj broj od boćara da zovem.. Quote
Buddha Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 E da ja sam u nekom intervjuu procitala da je pesma Blackwater park nastala tako sto je zaista postojao bend Blackwater Park koji je dosta star. Jel' neko cuo za ovaj bend? imam jedan album. dosadno do qrca. (kao i 98% bendova koje mike navodi kao uticaje) jedino sto valja od njegovih predloga su night sun, comus i cressida nije toliko Quote
In Fiction Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 jel bi jebo ovo: Ni bacačem plamena. Nisu dovoljno goth. poz Quote
In Fiction Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 E jel' čuo neko za bluzera Roy Buchanana? Kent, Lazo, anyone? poz Quote
In Fiction Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 (edited) Nova melodic death/black senzacija Cryptic_Wintermoon_-_Of_Shadows_And_The_Dark_Things_You_Fear-Promo-2005-CMG album kida.. Oduševljen sam. poz Edited March 6, 2005 by In Fiction Quote
KRANG Posted March 6, 2005 Author Report Posted March 6, 2005 al su novi do kurca.. imam album iz 99 The Age of Cataclysm i nemam pojma ni da li sam ga slušao nekad Quote
In Fiction Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Dodata nova pesma na tribute. GNARK. poz Quote
KRANG Posted March 6, 2005 Author Report Posted March 6, 2005 lejmerčino nijedna, ako to ne bude valjalo, za muda ću te obesiti jel ti praviš full length? Quote
In Fiction Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Part I je demo. Part II će verovatno da bude full length. Evo imaš izbor sada. Hoćeš da Part II bude doom metal ili goth rock? Quote
KRANG Posted March 6, 2005 Author Report Posted March 6, 2005 doom metal sa goth rock primesama? Quote
In Fiction Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Hmmm, ili goth rock sa doom primesama? Quote
Face Of Melinda Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 imam jedan album. dosadno do qrca. (kao i 98% bendova koje mike navodi kao uticaje) jedino sto valja od njegovih predloga su night sun, comus i cressida nije toliko Hm... nikad cula za ove pomenute bendove jel' to neki prog rock? or something else? Inace znam za Anju Garbanek koju Mikeal slusa u poslednje vreme (informacija od Kranga ). Ona je isuvise besmislena za moj ukus. Malo disharmonicno i kao sto vec rekoh besmisleno, tako da me ne cudi to sto je 98% mike-ovih bendova Poz Quote
Buddha Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 comus je bash istripovan, atrox zvuche kao shala pored njih. acid prog. night sun zvuche kao led zep na lsd-u, samo dosadi i to pomalo na pola albuma, no ima gotivan sax tu i tamo. cressida je obichan dosadni prog.. mada, kao shto jedan chova pametno reche, da su ti bendovi stvarno toliko neshto vredeli znalo bi se za njih nashiroko.. Quote
Face Of Melinda Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Klasika... "paradox in a box" covek koji pravi fenomenalnu muziku inspirisan smorom i besmislom... to mi nikada nece biti jasno. Quote
Kent Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 anja garbarek je odlicna. mada, kapiram da se ne svidja metalcima. Quote
Buddha Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 ma nije u tome stvar. verov. mu je cale skupljao ploche ko lud, to je 70ih bila pomama pogotovo gore tamo, pa se on zarazio.. i meni je bajaga rula zato shto sam uz njega odrastao, a pustish ga nekom strancu i shta mislish shta ce on da pomisli? Quote
Buddha Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 @kent - ako je neshto dosadno mozesh da budesh i metalac i rejver i bluzer i dzezer i narodnjak a to ce i dalje biti dosadno. mada, to ne mora da znachi za anju, poshto je nijesam slushao. >>just an observation<< Quote
Kent Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 los obzervekshn. ne mozes ti da sudis sta je nekome dosadno, a sta ne. svaka muzika pronadje svoju publiku. a anja je jednostavno divna, iako ima i divnijih. hint:stina. Quote
Recommended Posts