Talvi Posted October 12, 2023 Report Posted October 12, 2023 haha Full Of Hell dosad 5 sopstvenih albuma i 5 kolaboracionističkih Quote
Kumodraski Vo Posted October 12, 2023 Report Posted October 12, 2023 Uh jos subota, opasno si me zaintrigirao.. Quote
azal Posted October 12, 2023 Report Posted October 12, 2023 4 hours ago, Haos sam ja said: Ovaj Beč subota ide gasurda! Javljajte ako bi još neko išao da se organizujemo. cetvrtak Meshuggah u Pesti, malo bleja, pa Botch u subotu u Becu. Solidan road trip za matore metalce, moze i porodica da se povede 1 Quote
Haos sam ja Posted October 13, 2023 Report Posted October 13, 2023 Karta za Beč kupljena, oko organizacije ćemo otom potom. 1 Quote
Haos sam ja Posted October 18, 2023 Report Posted October 18, 2023 Ima novi album ovih Švajcaraca, mračan apokaliptičan i divljački post metal, nešto poput Celeste ili Hexis ko voli Quote
Haos sam ja Posted October 26, 2023 Report Posted October 26, 2023 Umesto buđavog Rammsteina bolje da se slušaju neki svežiji Nemci, evo npr novi The Hirsch Effekt je dosta dobar, generalno super bend mada mi pevanje na nemačkom jeste turn off. Quote
aRmatuRa Posted November 6, 2023 Report Posted November 6, 2023 Evo ovo ovde, a moglo je i na death ili black. Ako je negde vec kaceno ne zamerajte: Quote
Haos sam ja Posted November 11, 2023 Report Posted November 11, 2023 Ko traži novi Neurosis u svežoj formi, neka ne traži dalje. Ovi momci su ti. Quote
Talvi Posted November 14, 2023 Report Posted November 14, 2023 kad već ide taj gas https://greatfalls.bandcamp.com/album/objects-without-pain Quote
VoivodBG Posted December 1, 2023 Report Posted December 1, 2023 Na igri su prethodnih pet godina vredno radili momci iz Tribald Games tima, koji čine Nemanja Radosavljević, Vanja Andrić (ex-Hollow My Eyes, ex-Elegies For a Deadman, ex-Aheront, ex-Frozen Moonlight) i Vojin Vuić (ex-Infernal Form), dok je Mlađa Nikolić iz sastava Latebloom bio zadužen za kompletan soundtrack. “Kako bismo na neki način pomogli promociji domaćeg metala, odali počast nekim od bendova koji više i nisu aktivni na sceni, a istovremeno približili sam ambijent igrice kroz metal muziku, odlučili smo da u deo svog soundtracka uvrstimo i 10 pesama iz prethodne dekade”, kažu iz Tribald Games. Na kompilaciji koju možete poslušati ispod nalaze se bendovi Bane, Latebloom, Violent Chapter, Nemesis, Khargash, Sangre Eterna, Alitor, Conviction, Phobos i Instead of a Kill. https://www.kickstarter.com/projects/tribaldgames/mortal-kin https://www.serbian-metal.org/vesti/32366/domaci-metal-bendovi-na-pratecoj-kompilaciji-za-igru-mortal-kin/?fbclid=IwAR1-ryMU6LQmNNXWiaVIxiiiRLXlsPTYE2GuWPL4FSERLZ9CnRxHNiVlXSk Quote
Haos sam ja Posted January 10 Report Posted January 10 Ide novi album u aprilu. Prošli je baš bio za zaborav. Quote
Haos sam ja Posted January 15 Report Posted January 15 (edited) Ovo je dosta zanimljiv bend (u stvari one woman projekat), neka hipsterska black osnova ali čujem dosta Kayo Dot, Ashenspire, Krallice i sličnih čudaka. https://votsband.bandcamp.com/album/dance-you-monster-to-my-soft-song Edited January 15 by Haos sam ja Quote
Angelystor Posted January 15 Report Posted January 15 Valjda "one person projekat", nemojmo prejudicirati 🧐 1 Quote
Talvi Posted January 15 Report Posted January 15 bm iz Portlanda, i bez guglanja znaš da je trans Quote
Haos sam ja Posted January 15 Report Posted January 15 Haha, ova ženska je zapravo Nemica sa mestom boravka u Portlandu, hipsterskoj meki USA. Quote
Kumodraski Vo Posted January 15 Report Posted January 15 57 minutes ago, Talvi said: bm iz Portlanda, i bez guglanja znaš da je trans Hteo sam da bacim foru zbog ovog one woman band jer se pre vukla prica da je trandzula, ali meni na slikama ne deluje ko musko, da ga jebem (gu).. Svakako nista spec muzika, destilovani avant post metal.. Quote
Talvi Posted January 15 Report Posted January 15 https://xtramagazine.com/culture/victory-over-the-sun-vivian-tylinska-253358 Portland je Tajland metala i hc-a, uvek moraš da pretpostavljaš Quote
Angelystor Posted January 15 Report Posted January 15 Ja se gore sprdao jer nikad pre nisam video "one woman projekat", ni kliknuo na link, kad ono ipak ima neke istine u sprdnji. A pre će Lemmy hologram da ima turneju po Evropi nego što će yassified prog da se raširi. Quote
Haos sam ja Posted January 15 Report Posted January 15 Dobra je muzika, deder poslušajte, ko da je bitno kako izgleda artist, ne budite kromanjonci. Quote
Angelystor Posted January 15 Report Posted January 15 (edited) Evo zaustavio sam Overkill da bih ispoštovao. Nije loše, sviraće na Brutalu u 02:15 slotu za par godina. Edited January 15 by Angelystor Quote
Dinarski Ratnik Posted January 15 Report Posted January 15 7 hours ago, Talvi said: bm iz Portlanda, i bez guglanja znaš da je trans Pazi to taktičko pozicioniranje desne ruke 1 Quote
kuruz Posted January 15 Report Posted January 15 samo finski nacisti koji bi pobili ove splačine 1 Quote
Recommended Posts