Haos sam ja Posted March 11 Report Posted March 11 Lep debi supergrupe L.S. Dunes ko može da pregura ultrapederski vokal Anthony Greena. Baš mi leglo dok sam pumpao. Quote
Haos sam ja Posted March 13 Report Posted March 13 Meni ovo baš bezveze, nekakav deathcore sa prilično jadnim refrenom. Prvi singl bio daleko bolji. Quote
Haos sam ja Posted March 24 Report Posted March 24 Sean Ingram iz Coalesce ima ovaj novi post metal bend Idle Heirs, izlazi u aprilu album za Relapse. Meni ovo super zvuči, taman dovoljno varijabilnosti da ne ode u već 100 puta ispričanu priču. Quote
azal Posted March 27 Report Posted March 27 odlican novi album ovih Grka sto sviraju u Festu sledece nedelje. Ko voli Mastodon, Baroness, Elder, itd, itd. treba cekirati Quote
Haos sam ja Posted March 31 Report Posted March 31 Novi Sarmat EP ide, shit is still weird as fuck Quote
azal Posted Thursday at 10:24 PM Report Posted Thursday at 10:24 PM On 3/27/2025 at 8:54 AM, azal said: odlican novi album ovih Grka sto sviraju u Festu sledece nedelje. Ko voli Mastodon, Baroness, Elder, itd, itd. treba cekirati do jaja bili ovi veceras u Festu, bedak sto nije bilo mnogo ljudi, ali bas posteno otprasili. Quote
Machiko Noguchi Posted Sunday at 10:47 PM Report Posted Sunday at 10:47 PM naha je novi bend/projekat iz Japana deklarisan kao Okinawan hardcore, međutim svašta se dešava tu prvo, ovo je raw/lo-fi dok vokal+buka zvuče kao nešto što bi izašlo iz Sete Star Sept kuhinje samo su ovde malo prigušeni i zatrpani ispod muzike sama muzika, iako jeste hardcore (sa nešto grinda), je poprilično zacrnjena, ali ne mogu da kažem da je samo blackened već je mešavina melodic black/post black/blackgaze love it! 1 Quote
Recommended Posts