Buddha Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 opet me nisi shvatio brachala. nebitno ps mada, ako svaka muzika pronadje publiku onda mozda ima nade eh Quote
Kent Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 "ako je neshto dosadno mozesh da budesh i metalac i rejver i bluzer i dzezer i narodnjak a to ce i dalje biti dosadno." all i'm sayin' je da ne postoji nesto sto je apsolutno dosadno (cast legendarnim izuzecima )... dokazano dugogodisnjim promatranjem drage nam muzicke publike Quote
KRANG Posted March 7, 2005 Author Report Posted March 7, 2005 e, meni je anja odlična.. ne znam, nije mi ni malo dosadna.. i stina nord..kako god.. isti razlog iz kojeg obožavam i jasona molinu. ljudi imaju nešto u glasu.. delikatno. baš se lako oseti, i još lakše se prenese na mene koji to slušam. u svakom slučaju, ne mislim d je dosadno. Quote
Kent Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 jesam li ti rekao da znas znanje? odlican je mount zion, da znas! Quote
azal Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 krang, bani sutra uvece kad god da se ljubis sa perom. emo-ri. Quote
Kent Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 momenat: svira molina pesmu o umrloj zeni u domu, a krang i pera se drze za ruke. Quote
ajsha69 Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 all i'm sayin' je da ne postoji nesto sto je apsolutno dosadno (cast legendarnim izuzecima )... Nego shta... Pun grad gothichara! Quote
azal Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 momenat: svira molina pesmu o umrloj zeni u domu, a krang i pera se drze za ruke. pera pritom skinuo majcu i pustio suzu. Quote
ajsha69 Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 svira molina pesmu o umrloj zeni Je l' zato beshe bolji od Meshugge.. ?!... Uuuu... HoT!! Quote
azal Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 dead dog > dead wife conclusion: devy > mollina Quote
KRANG Posted March 7, 2005 Author Report Posted March 7, 2005 jebi ga, ne volim da se držim za ruke. ma doneću vam ono što je pera tražio.. čim mi stigne pismo iz vrnjačke banje od baalavka. e, tada ćemo da slušamo molinu kentoje, rekoh ja da odličan m.zion. meni se mnogo više svideo od prošlog. Quote
KRANG Posted March 8, 2005 Author Report Posted March 8, 2005 dead dog > dead wife conclusion: devy > mollina hahaha ovde uvek ima dobrih stvari da se pročitaju.. Quote
Kent Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 a ti si ajsha neuhvatljiva, jelena te danima trazi za katatonia gig, a tebe nigde imas jos fore da sutra izvadis vizu ako se nameravas uputiti sa nama Quote
ajsha69 Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Dead... Death is alive, bracala... (Meshuggah) Quote
azal Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 znam sta radim bodyremoveru kad sledeci put bude bio zaspao kod mene. Quote
KRANG Posted March 8, 2005 Author Report Posted March 8, 2005 (edited) a ti si ajsha neuhvatljiva, jelena te danima trazi za katatonia gig, a tebe nigde imas jos fore da sutra izvadis vizu ako se nameravas uputiti sa nama kad idete, kad??? ja možda mogu da stignem za 13 ako se ide u peštu.. nažalost samo busom. ili idete u segedin? -- btw, azal, moraćeš dobro da ga napiješ za takav poduhvat. srećno! Edited March 8, 2005 by KRANG Quote
ajsha69 Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 a ti si ajsha neuhvatljiva, jelena te danima trazi za katatonia gig, a tebe nigde imas jos fore da sutra izvadis vizu ako se nameravas uputiti sa nama Heh, uhvatila me je pre jedno 2 i po sata.... ide mi se bash... al' totalno sam smetnula s uma.. i sad ne znam kako da uklopim... videcu josh (u narednih par sati.. huh) Quote
KRANG Posted March 8, 2005 Author Report Posted March 8, 2005 (edited) eh, da: pošto zbog ispita neću moći da idem na cert (verovatno) moraću nekom od vas da dam kintu da mi kupi novu katatonija kompilaciju i majcu (ako bude bilo.) Edited March 8, 2005 by KRANG Quote
Buddha Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 all i'm sayin' je da ne postoji nesto sto je apsolutno dosadno (cast legendarnim izuzecima )... ali sigurno postoji neshto shto je zabavno vecoj vecini -> onaj odvec legendarni sr.chinarro mi je mnogo zabavan moracu to da ti dobacim shto pre chisto radi smeja samog Quote
Kent Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 trenutno je moja opsesija point zero, ali moze. ajsha, ajde vidi, ali spektakl se sprema. Quote
Buddha Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 point zero obavezno recenzija u sledecem bv. i video shkola! ali sve moraju da rade razlichite osobe, razume se. Quote
Kent Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 point zero ide u recenzije, radi se intervju, ide u glasanje, na barem 5 top fajvova, a oko postera se sporimo jerbo je tesko wenzekovu najbolju sliku odabrati. kvlt. Quote
Recommended Posts