Jump to content

Recommended Posts

Posted

missy elliott - work it

public enemy - she watch channel zero

outkast - miss jackson

mi prvo padaju na pamet kao "ovi su mi najdojajniji".

to je naj emo momenat na blackstar ploci.

koliko god je beat na eminem - toy soldiers glup toliko je refren do jaja.

pogledacu ko je producirao pesmu.

Posted
hoces ti slowdiver pecati? imam sad bas veliki camac.

pa ne znam, ishao sam par puta sa vranjkovicem, a on se bash lozi na smudjona. meni to onako brachala... ne lozi me previshe.

ali ako bismo se budemo mogli ljubiti na tom pecanju...

Posted

smudj je odlican za jelo btw.

kad se baci na rostilj... ma kitu da polizes.

ljubljenje se podrazumeva, mozemo se i vatati bez bojazni da ce camac da se prevrne (kao sto vec rekoh, ovaj je bas veliki i tezak. metalni icon_rockdevil.gif)

Posted (edited)

nije loše to onda .. uzmeš neki shit i gledaš u onu vodu 5 sati..

već mogu da zamislim kakve bih ideje dobijao

--

hahahaha.. slika je zakon. cane je zakon takođe

Edited by KRANG
Posted

sve Eminem-ove pesme je producirao ili Dr. Dre ili Eminem.

Dre je meni najaci od svih repera sto se tice produkcije i overall uticaja na celu gangsta scenu (koja je inace, zesce prsla poslednjih godina...).

Posted

Dre je meni najaci od svih repera sto se tice produkcije i overall uticaja na celu gangsta scenu (koja je inace, zesce prsla poslednjih godina...).

DreJu svaka cast za NWA ... ako on beshe iz te ekipe ... i ako se ta ekipa tako zvashe icon_smile.gif Ali njegova produkcija, njegovi drugari, i njegova muzika je TV PINK. Dno dna, ispeglani zvuk crnackih placipicki koji su se furali na gengsta fazon. Svi spotovi, ali svi, sa golim crkinjama koje guze crnchuge u treger majicama ... DNO !!!!

Cypress Hill, House Of Pain i Public Enemy su bilo konza bendovi, a ne ova rasplakana govna ...

Posted

znam, samo sam mislio da je doveo brdo producenata (kad mogu the game jadni album da rade onakvi carevi sto ne bi i ovde).

ali je vaistinu produkcija celog novog eminema promasaj (osim pesama kao sto je mosh i ova koju sam vec spomenuo).

u tom fahu su fakat najbolji jadakiss, ghostface, mobb deep. ja mnogo volim i dmx. kapiram da nije najbolji mc na svetu ali ima to nesto... kao sto narodnjaci vole jelenu karleusu a kapiraju da lose peva icon_wink.gif

Posted (edited)

ABZOLUT BELCI IZ BOSTONA .. to i kazem .. nisu crnachke placipicke! Spomenuo sam ih kao genijalan Rap bend a ne kao crnce icon_smile.gif Ionako su belci u svemu bolji od crnaca mhihi.gif

EDIT :

House Of pain is not the gang, just the funky Irish Band icon_smile.gifevotigana.gif

Edited by solicitor
Posted

Gotivim ja old school HC rap ... ove nove ne podnosim nikako ... eto.... paradoxalno, najpopularniji rapper na svetu je Eminem .... cudno, ali belac, mada ga smatram niggerom icon_smile.gif Jasno nam je ko su bili Beasty Boysi ... House Of pain ... sve belci koji su legende HipHopa .... E da ... Illa je u fazonu Gengsta Rapa icon_smile.gif