KRANG Posted March 9, 2005 Author Report Posted March 9, 2005 jao al sam gladan.. a devojka mi neće doći danas.. mnogo sam nesposoban. ne umem ni sendvič sebi da napravim. Quote
azal Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Ashtone, Black Star - Respiration = najbolji refren/hook u hip hopu ikad. no? Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 missy elliott - work it public enemy - she watch channel zero outkast - miss jackson mi prvo padaju na pamet kao "ovi su mi najdojajniji". to je naj emo momenat na blackstar ploci. koliko god je beat na eminem - toy soldiers glup toliko je refren do jaja. pogledacu ko je producirao pesmu. Quote
Buddha Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 hoces ti slowdiver pecati? imam sad bas veliki camac. pa ne znam, ishao sam par puta sa vranjkovicem, a on se bash lozi na smudjona. meni to onako brachala... ne lozi me previshe. ali ako bismo se budemo mogli ljubiti na tom pecanju... Quote
KRANG Posted March 9, 2005 Author Report Posted March 9, 2005 pecanje mnogo dosadno.. osim ako tu nema nekih riba roštilja i alkohola.. ali to onda nije pecanje Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 smudj je odlican za jelo btw. kad se baci na rostilj... ma kitu da polizes. ljubljenje se podrazumeva, mozemo se i vatati bez bojazni da ce camac da se prevrne (kao sto vec rekoh, ovaj je bas veliki i tezak. metalni ) Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 ima uvek droge na pecanju krang. a na pecanje se ide bas da ne bi bio kod zena&partija. kampovanje&pecanje kombinacija je vec nesto drugo (still, ima droge i tu) Quote
solicitor Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 I onda Cane Partibrejkers prekine svirku, i njegovim prepoznatljivim glasom kroz nos kaze ISKULIRAJ DEBELA !!!! Quote
KRANG Posted March 9, 2005 Author Report Posted March 9, 2005 (edited) nije loše to onda .. uzmeš neki shit i gledaš u onu vodu 5 sati.. već mogu da zamislim kakve bih ideje dobijao -- hahahaha.. slika je zakon. cane je zakon takođe Edited March 9, 2005 by KRANG Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 eminem je napravio toy soldiers, sempl iz refrena je martika - toy soldiers. Quote
Buddha Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 grejfljuf i shit.. grejfljus. moze. jel dobar shit kod tebe debeli? jurimo neki hash ovde, vu nema vec neko vreme mislim. Quote
KRANG Posted March 9, 2005 Author Report Posted March 9, 2005 ima obrijano dupe derpe eeeejjj??!?! ko ide na katatoniju sutra da mi kupi novi album i majcu??? i dvd!! Quote
Freak Kitchen Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 sve Eminem-ove pesme je producirao ili Dr. Dre ili Eminem. Dre je meni najaci od svih repera sto se tice produkcije i overall uticaja na celu gangsta scenu (koja je inace, zesce prsla poslednjih godina...). Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 ima lekovitih trava svakakvih samo nemamo pecuraka jedan ortak iz pazove je pre imao pejoti, rekao sam ti vec ovo? Quote
solicitor Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 sve Eminem-ove pesme je producirao ili Dr. Dre ili Eminem. Dre je meni najaci od svih repera sto se tice produkcije i overall uticaja na celu gangsta scenu (koja je inace, zesce prsla poslednjih godina...). DreJu svaka cast za NWA ... ako on beshe iz te ekipe ... i ako se ta ekipa tako zvashe Ali njegova produkcija, njegovi drugari, i njegova muzika je TV PINK. Dno dna, ispeglani zvuk crnackih placipicki koji su se furali na gengsta fazon. Svi spotovi, ali svi, sa golim crkinjama koje guze crnchuge u treger majicama ... DNO !!!! Cypress Hill, House Of Pain i Public Enemy su bilo konza bendovi, a ne ova rasplakana govna ... Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 sve Eminem-ove pesme je producirao ili Dr. Dre ili Eminem. Dre je meni najaci od svih repera sto se tice produkcije i overall uticaja na celu gangsta scenu (koja je inace, zesce prsla poslednjih godina...). znam, samo sam mislio da je doveo brdo producenata (kad mogu the game jadni album da rade onakvi carevi sto ne bi i ovde). ali je vaistinu produkcija celog novog eminema promasaj (osim pesama kao sto je mosh i ova koju sam vec spomenuo). u tom fahu su fakat najbolji jadakiss, ghostface, mobb deep. ja mnogo volim i dmx. kapiram da nije najbolji mc na svetu ali ima to nesto... kao sto narodnjaci vole jelenu karleusu a kapiraju da lose peva Quote
solicitor Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 (edited) ABZOLUT BELCI IZ BOSTONA .. to i kazem .. nisu crnachke placipicke! Spomenuo sam ih kao genijalan Rap bend a ne kao crnce Ionako su belci u svemu bolji od crnaca EDIT : House Of pain is not the gang, just the funky Irish Band Edited March 9, 2005 by solicitor Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 sorry, mislio sam da pljujes/hvalish crnje Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 do jaja su house of pain, imaju hita sto se kaze. samo je najbolji bend koji nisi pomenuo beastie boys koji su svetlosnim miljama ispred house o' pain. Quote
solicitor Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Gotivim ja old school HC rap ... ove nove ne podnosim nikako ... eto.... paradoxalno, najpopularniji rapper na svetu je Eminem .... cudno, ali belac, mada ga smatram niggerom Jasno nam je ko su bili Beasty Boysi ... House Of pain ... sve belci koji su legende HipHopa .... E da ... Illa je u fazonu Gengsta Rapa Quote
Recommended Posts