Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 a sha? pricao sam ja sa ilom pre, mnogo je glup. Quote
solicitor Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 naravno da sam ih spomenuo ... u isto vreme dok si ti kucao svoj post Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 @azal ima i jedna outkast pesma gde su semplovali vangelisa, to je isto do jaja. napisacu kad se setim koja je. Quote
solicitor Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 a sha? pricao sam ja sa ilom pre, mnogo je glup. Da li mislis da ovakva faca moze da napravi nesto sto nije glupo? Quote
azal Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Dr. Dre je prilicno jadan sad. Kayne West je najbolji producent u mainstreamu sad. his beats is fire yo. Quote
fiction Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Prefuse 73-Surrounded By Silence (2005) !!!! Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 video sam reklamu na nekoliko sajtova. opasan varp, opasan. Quote
Buddha Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 jedan ortak iz pazove je pre imao pejoti, rekao sam ti vec ovo? nisi. i? ??? @kranky: zakasnio si, otishli su jutrso pera i vanja u segedin. brajko. Quote
Freak Kitchen Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 (edited) Dre jeste prso poslednjih godina (kao i cela scena) ali on je izmislio gangsta rep !!! (zajedno sa ostalom ekipom iz N.W.A.). Respect za to! Od svih gore pomenutih, niko nije gangsta rep. Inace, taj pravac je otiso u kurac onog trenutka kad su njegovi zacetnici postali milioneri koji svoje vreme provode na TRL-u, a ne u zatvoru ili na ulici... Kako neko ko ima milione dolara moze iskreno da repuje o teskom crnackom zivotu? Edited March 9, 2005 by Freak Kitchen Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 nisi. i? ??? nije mi bas najbolje pripalo. sedeo sam na nekom 20cm visokom zidicu 4-5 sati, glava mi je bila zabijena medju kolena i mislio sam da radim salta 20 minuta. kad sam se osvestio da odem nesto da pojedem vidim koliko vremena je proslo... do jaja. samo jednom sam radio, bih opet. Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 @freak kitchen dev kaze "i'm not insane, i'm just smarther than you". Quote
azal Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 mislim da Danilov buraz ima taj Prefuse. gostuje Camu Tao i Aesop (dickrider) plus jos dosta. Quote
BodyRemover Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 sa smash su dosadni. hangar 18 dobri. skidaju bisti bojze ali imaju do jaja momente. r sonic je do jaja. Quote
KRANG Posted March 9, 2005 Author Report Posted March 9, 2005 @kranky: zakasnio si, otishli su jutrso pera i vanja u segedin. brajko. jutros?? zašto, kad je koncert tek sutra uveče? ludaci e do kurca Quote
Freak Kitchen Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 @freak kitchen dev kaze "i'm not insane, i'm just smarther than you". Quote
KRANG Posted March 9, 2005 Author Report Posted March 9, 2005 body remover nije ni bio banovan, samo se folirao.. Quote
azal Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 kakav je Murs? ima dobre recenzije...plus street cred od hard crnca. plus prica se da je VOrdul solo do jaja, a Vast Aire brdo jadan. popio sam mnogo kafe danas....lose mi je. e sinoc je bilo brooka kod mene. Ja, Danilo, cimer i Dokoni pili pelin i radzu i slusali sve albume SSteelheart-a i Vanish Point-a. vrh. Quote
azal Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 imate radžu a ne zovete, pederi? zato sto ne slusas Steelheart. Rock n Roll (I just wanna) odneo pera rakiju onim pajserima iz Katatonije. Quote
Buddha Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 dragi Kranky, da vishe pazish ne bi imao toliko broj postova sastavljenih od jedne jedine rechenice. i mogao bi onda da postujesh cesce a da ne dobijesh ono obaveshtenjce o 40 sekundi. otishli su danas zato shto katatonia VECHERAS svira u segedinu a tek SUTRA u Budimpeshti. iz svega prilozenog da se zakljuchiti da su pera i vanja otishli da gledaju katatoniju u segedinu, a ne u budimpeshti. yours truly, danilo ps nadam se da ovo pismo nece zavrshiti u kanti za otpatke Quote
Wills Dissolve Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Pantheist-Amartia-(Advance)-2005-FNT Quote
Recommended Posts