Wills Dissolve Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Uh što je dobar ovaj 65daysofstatic.. Hvala Kent na preporuci.. Quote
Grobodan Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Sad videh dole,Krangu danas drugi rodjendan. Sve najbolje. Quote
KRANG Posted March 11, 2005 Author Report Posted March 11, 2005 hvala. meni je svaki dan rođendan.. i nova godina.. i božić. jel slušao neko ovaj Aarni?? ludilo. info: malo skrolovati gore Quote
Kent Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 ako je dobro kao zaraza, bolje da se ja drzim starog dobrog point zero-a. Quote
KRANG Posted March 11, 2005 Author Report Posted March 11, 2005 nije ni slično.. ovo ti je melodično i raznovrsno. a zaraza: klaustrofobična i prilično bolesna atmosfera... aarni je zakon! mada ni zaraza nije loša, samo ste vi lameri point zero??? no comment Quote
Kent Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 kakve metalc'ge na polit'ci. evo ga masterplan upravo Quote
Kent Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 taj je aarni bend mator miljama. znam da pera ima neki split sa umbra nihil, mislim. ono sto sam pre slusao nije valjalo, mozda se promenise. Quote
KRANG Posted March 11, 2005 Author Report Posted March 11, 2005 vidi stvarno?! politku nikad ni gledam.. respect. nego, care, pričaj ti za katu nešto!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
KRANG Posted March 11, 2005 Author Report Posted March 11, 2005 aarni je imao samo loša demo izdanja i taj split sa umbra nihil do 2004. kada je izašao ovaj album. a album je zakon Quote
Kent Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 i sad - stounsi! edguy, masterplan, pa stounsi. pricace se, ali uzivo, previse bih kucao. imam i neke insiderske opeth informacije, ali to ne smem da otkrivam blekhajm i ja smo postali blood gothic brothers, pustili krv i pobratimili se, a potpisao mi se istom na plakat na koji mi se kasnije ispovracao fred Quote
KRANG Posted March 11, 2005 Author Report Posted March 11, 2005 aaa.. pričaćeš mi to kad se vidimo!!!! znači, bilo dobro.. a ja sam makar odlično uradio ispit juče.. pa nije aš sve katastrofa. ko ide na isis odavde? Quote
KRANG Posted March 11, 2005 Author Report Posted March 11, 2005 a sada je na programu kuhinjski robot. do jaja Quote
Kent Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 pa verovatno svi koji su ikada postovali po nesto na ovom forumu ce biti u zagrebu 17.maja a onda na paradajz! objasnio mi andreas frku sa paradajzom koju je imao. bice bedak ako budu svirali zajedno negde Quote
KRANG Posted March 11, 2005 Author Report Posted March 11, 2005 pokorićemo zagreb! pazi, bleki je tu ispao peder.. prozivao ih je bez ikakvog povoda. nekorektno je da za album koji se tada nije ni pojavio ide i priča na javnim forumima da je govno.. i to za pl.. Quote
Kent Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 drugacije mi je ispricao. ako je istina to sto je rekao, onda ima pravo to da uradi. o5 je on jedan od najvecih fanova tog benda na svetu. whatever. Quote
KRANG Posted March 11, 2005 Author Report Posted March 11, 2005 pa ne znam celu priču.. može biti da je i on upravu, samo ne vidim povod... ma nije bitno. i pl dolazi ovde, a oni, pederi, ne dolaze. zato sam na pl strani. jel isis u kset-u? treba li karte ranije kupiti zbog gužve..? imam ja tamo nekog ortaka, koji bi mogao da uzme karte u tom slučaju. Quote
Kent Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 dolaze, ne brini. samo da izdaju album e, nije ni bilo boksseta u prodaji. to je valjda bas retka stvar i oni je imaju u 2 primerka. mada ce jonas poslati jedan isis jesu u ksetu koliko znam. Quote
KRANG Posted March 11, 2005 Author Report Posted March 11, 2005 nije bilo? e, pa dobro.. ja hteo da ti dam pare da nam uzmeš, ali zaboravio. sad mi je lakše šta mislite, koliko će biti naroda tamo? isis i jesu da ne izvisimo za karte.. ipak je to isis, i slabo sviraju u ovim krajevima. lako se može desii da planu karte Quote
marcoman Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Malo mi rano za obecanja po pitanju Isis-a, a sad ste me bacili u rebus sa ovim "jesu" jer ja slabo pamtim informacije. Dakle, sviraju i Jesu, ili to nesto drugo jeste Quote
KRANG Posted March 11, 2005 Author Report Posted March 11, 2005 isis i jesu u ksetu ili nisu? a karta je smešno jeftina.. mi tamo dođemo, kad ono, qrac, nema više karata eto, čak se i baalavko interesuje da ide. Quote
BodyRemover Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 pricalo se da ce koncert mozda biti ne u ksetu nego u pauku ako bude veliko interesovanje. do dana danasnjeg stoji da sviraju u kset. ima vremena... poz Quote
Wills Dissolve Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 eto, čak se i baalavko interesuje da ide. Dobro je što imaju i odličan support band Quote
Buddha Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 chuo sam da ce kao predgrupa mozda i tim hecker da se pojavi. zar pauk nije ex-kset? Quote
Wills Dissolve Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 btw. Hell_Within_-_Asylum_Of_The_Human_Predator-Promo-2005-CMG evo jednog svežeg melo-death albuma. Quote
Recommended Posts