solicitor Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Nije valjda da moram da cekam online da mi se javi 19 minuta? ... nisam ja vrana Quote
Buddha Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 @slowdiver nemoj to skidati, imam ja i jedno i drugo. bolje trosi bandwith na nesto drugo sto niko nema. poz ja cu to da skinem 7 puta i dam azalu dok se ti setis da dodjes Quote
solicitor Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 E ovaj Lechić je avantgUarde !!!! Pogledajte kako se obuko klošar majke mu ga steram U svakom slucaju ... gledajte Pink kod peder Boshka veceras .. Quote
BodyRemover Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 crowbar je... jezik do poda. da je izasao pre nove godine - album godine. ovako, nemam pojma sta cu jos dobro preslusati. u svakom slucaju. poz Quote
KRANG Posted January 26, 2005 Author Report Posted January 26, 2005 (edited) BR šta se radi? poz EDIT: a to.. ozbiljno..? pa svi ga nahvališe, ja još nisam čuo.. Edited January 26, 2005 by KRANG Quote
SGNL>05 Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Nije valjda da moram da cekam online da mi se javi 19 minuta? ... nisam ja vrana Zovi mene ja ću da ti dahćem u slušalicu Quote
solicitor Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 (edited) @KRANG : Pa imaju ga svi okolo Uroshe .. svi su izgledi da ces ga uskoro chuti .. navataj Danila ako se ne vidimo pre toga @BAAL : Znas da sam naklonjen osobama tvojih godina .. ali zenskog pola Edited January 26, 2005 by solicitor Quote
KRANG Posted January 26, 2005 Author Report Posted January 26, 2005 e, htedoh da te pitam kakav je novi equilibrium? onaj demo je baš obećavao.. a? valja li album? @In The WC: gde je taj katalog? inače, dobili smo norvežane.. ko bi reko Quote
BodyRemover Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 zasto? egipcani uopste nisu losa ekipa. rade opasne kontre. poz Quote
KRANG Posted January 26, 2005 Author Report Posted January 26, 2005 ma daj.. norvežani su 3 klase bolja ekipa od njih. Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 mozda norveske zene... (koje su ionako bolje od 90% muskih reprezentacija) poz Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 (edited) e.. jeste.. norveška ž.reprezentacija? da.. da mada, sad mi pade na pamet da su norvežanke mnogo dobre ribe.. a šveđanke pogotovo Edited January 27, 2005 by KRANG Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 egipcani su imo rukometni pandam (htedoh reci brazlcima u odbojci ali je to poredjenje ne bas na mestu) juznim koreancima sa svetskog prvenstva 2002, s time da ce koreanci biti sve jaci a egipcani su pre 2 godine bili bolji nego su sada. kvantitet - kvalitet relacija. ka turski klupski nogomet, a i kosarki bogami do pre nekih 4-5 godina. poz Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 svedjanki sam se nagladao samo u filmovima pa ne znam. a norvezanke i nisu nesto u proseku. indjija je, bre, bolja od norveske u tom pogledu (e sad zavisi i od ukusa, moj je vaki) poz Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 turci samo imaju para.. oni su niža rasa. nikad ništa od njih.. to u košarci što imaju, sve naši izrodi. Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 verovao ili ne, jesi gledao kasandru? norvezanke lice na zene iz kasandre. ako uopste mozete da zamislite zene tipizirane na taj nacin poz Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 (edited) a ne bih znao za inđiju, nisam nikad bio.. šta: norvežanke nisu neke?? jesi normalan? EDIT: kasandru? nisam.. ali ponekad uhvatim neki insert neke latino serije pa razumem šta hoćeš da kažeš.. ono je ružno.. otkud ti takvo poređenje samo? Edited January 27, 2005 by KRANG Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 za mene je kasandra dve zene: ignjacijeva majka i ignjacijeva tetka. to su ti moj kranze norvezanke. venecuelanske, doduse, ali norvezanke. kako znam? video sam trilijardu norvezanki a da nisu kristane loken i kojekakve zvezde soubiznisa. kasandra. a video sam i "kasandru". znas sta jos? znam i trine hateshtad. a? poz Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 e do kurca, you just lost me.. ja kažem: norvežanke keva! -- ove ruke kao da nisu moje danas.. ni ovi lomljivi zglobovi. ni ova ramena puna modrica i ožiljaka. ni ove noge koje me drže. ni jedan deo svog tela. ne osećam.. sve je slomljeno. ali ne onako kako sam uvek želeo. jutros u autobusu, jezikom sam dodirivao unutrašnjost svog obraza, tamo gde je jedan ožiljak počeo da zarasta (ujeo sam se). nisam nikada osetio kožu koja je tako meka; grizao sam je, odsutan.. u iščekivanju i strahu. (radim to i sa donjom usnom, takođe, znaš. grizem je) često. nova koža. meka. i pomislio sam, neka me ove suze potope. neka se ne zaustave, čak i kad ja stanem. o bože. ovo boli pomislio sam, plakati ovako... u jebenom autobusu.. a što se više trudim da ne plačem, suze lakše teku iz uglova mojih očiju (kao nož i čista rana). ova mi je skliznula do usana. opet. poplava. normalno, rekao bih sebi kako je ovo smešno.. i smejao bih se sopstvenoj "nesreći", uz jedno "jebi se" životu, ali ovaj put nameravam da se jednostavno prepustim.. kako je to nesebično od mene. nadam se da ni ovo ne razumeš. jebi se ti -- al sam puko Quote
BodyRemover Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 gde ces ziveti onda? na avali? @krank sve razumem. jednom sam se cak obrijao ispod pazuha i u neznanju nasuo aftershave. posle toga sve ti nekako... manje misticno(?). poz Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 da znaš... mora da je bolelo? je li, da te pitam nešto: koji film brus lija ti je omiljeni? Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=20213&st=0 Quote
Out Of Time Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Blessing The Hogs... Brus Li i kamen mudrosti! e to je peak... Quote
KRANG Posted January 27, 2005 Author Report Posted January 27, 2005 baštovančino, izmislio si to.. taj ne postoji!! prigovor Quote
Recommended Posts