Wills Dissolve Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Kent-Du_Och_Jag_Doeden-SE-2005-MWF Klimt_1918-Dopoguerra-CD-2005-QTXMp3 The_Mars_Volta-Live_In_Amsterdam-2CD-2005-gF Stavljeno u queue da se skida Quote
Buddha Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 btw BUDAPEST 05/31 - A 38 MESHUGGAH (S) Neck Sprain Subscribe Ticket: n/a Info: http://www.meshuggah.net/ Quote
solicitor Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Pa i zasluzio si !!!! Siris muda ovde jos od 8 marta ... 53 posta si napucao !!! Sta oces bre !!! Quote
Syndic Calls Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Ma ovo je takav kretenizam da to ne mogu da opišem.. Znači, ja sam postovao na temi o Hard And Heavy online metal magazine, zinu u kome ja radim, nešto oko svađe sa Nocturne. Pošto je neminovno da svako pokušava da nas sabotira, Gothic Angel je u dobrom odnosu sa Anom, gothslb iz Nocturne zina. Mi smo se tu nešto pokačili sa Anom, a Gothic Angel, kao najgora pička je premestio temu o Hard And Heavyju na đubrište! Mogao bi i sam sebe da premesti na đubrište pošto je takvo đubre.. poz Quote
Buddha Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 btw @bodyR: poshto je moj buraz dokoni2 evo shta smo nashli od Fennesza za manje od 14 dana: .biosphere, fennesz & hazard - light .eRikm & fennesz - compllementary contrasts +47*56'3'' -16*51'08'' hotel para.lel live@x-peripheria, budapest 2002 live in japan live@olympia paris with jim o'rourke & sonic youth live@transmission3 2000 plays fen & main - split series #15 fen&rourke&rehberg - the magical sound of fenno'berg fen & keith rowe - live at the lu fen & polwechel - wrapped islands fen & christof kurzmann & werner dafeldecker field recordings venice endless summer voila! Quote
Buddha Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 btw#2 Bohren & Der Club of Gore BLACK EARTH RELEASE DATE: 5/4/04 ipecac records dobro je Quote
KRANG Posted March 13, 2005 Author Report Posted March 13, 2005 blajveru, kakva su ti to sranja? -- mešuga u pešti? u jebote.. i to 7dana posle PL a 14 dana posle isis-a nice -- baal, što si banovan? što se manje petljaš sa ljudima iz "domaće scene" to bolje.. vremenom sam upoznao dosta njih koji se tu petljaju i 95% njih su debili. Quote
BodyRemover Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 btw @bodyR: poshto je moj buraz dokoni2 evo shta smo nashli od Fennesza za manje od 14 dana: .biosphere, fennesz & hazard - light .eRikm & fennesz - compllementary contrasts +47*56'3'' -16*51'08'' hotel para.lel live@x-peripheria, budapest 2002 live in japan live@olympia paris with jim o'rourke & sonic youth live@transmission3 2000 plays fen & main - split series #15 fen&rourke&rehberg - the magical sound of fenno'berg fen & keith rowe - live at the lu fen & polwechel - wrapped islands fen & christof kurzmann & werner dafeldecker field recordings venice endless summer voila! +47*56'3'' -16*51'08'' gledam atlas. i izgleda da je u pitanju mesto po imenu "Firstenfeld", u Austriji. koliko ima toga? da mi posaljes, mislio sam posto sam siguran da necu u bg barem nedelju dana. vidjao sam nesto sto ti nemas, fenn o'rourke. vidim da ima nesto s rourke ali ne i to. poz Quote
KRANG Posted March 13, 2005 Author Report Posted March 13, 2005 removeru, hoćeš li katatoniju..? 16 + nešto malo eura sa sve poštom. ako imaš visa/ visa electron, daću ti url, ako nemaš, možeš preko moje. naručiću ja 2 komada ovih dana Quote
BodyRemover Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 (edited) imam mastercard. ali ako mora bas viza izvadicu je sutra u NS, brzo se dobije. hocu. sta se dobija za tih 16€? EDIT: vidim da ti narucujes anyway. uzmi dve onda, nije greda. poz Edited March 13, 2005 by BodyRemover Quote
Buddha Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 +47*56'3'' -16*51'08'' gledam atlas. i izgleda da je u pitanju mesto po imenu "Firstenfeld", u Austriji. koliko ima toga? da mi posaljes, mislio sam posto sam siguran da necu u bg barem nedelju dana. vidjao sam nesto sto ti nemas, fenn o'rourke. vidim da ima nesto s rourke ali ne i to. poz jest pishe da je to njegova lokacija, dvorishte il tako neshto ima 1 giga fennesz brachala. i to bez venice field recordings i endless summer. svideo bi ti se ovaj Bohren & Der Club Of Gore verovatno.. dzezijana opushtena Quote
BodyRemover Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 dalek je 28 ovog meseca. zasad azal i ja smo in, cekamo solija (on se jos predomislja). poz Quote
BodyRemover Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 btw ko mi moze reci sta sada radi copeland, bubnjar policije? dobio sam danas neki lajv i ubih se slusajuci ga iznova. prelepo svira poz Quote
Buddha Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 dalek je 28 ovog meseca. zasad azal i ja smo in, cekamo solija (on se jos predomislja). poz raspitacu se za minibus, idu svaki dan al poshto sam vec ispushio za katatonju ne znam dal cu uspeti i na to to neki festival? svirace samo pola chuke? termin? Quote
BodyRemover Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 festival. prvo ce svirati s talijanskim bendom zu s kojima su snimili album koji treba da izidje tek. posle izlaze sami dalek i sviraju. ne znam koji termin, mozes zamisliti posto je festival u fazonu jedan izvodjac-jedno vece. znaci bice full svirka. barem 3 sata muzike. poz Quote
KRANG Posted March 14, 2005 Author Report Posted March 14, 2005 novi patheist vr' aaaa!!!! to mi treba! to! -- imam mastercard. ali ako mora bas viza izvadicu je sutra u NS, brzo se dobije. hocu. sta se dobija za tih 16€? EDIT: vidim da ti narucujes anyway. uzmi dve onda, nije greda. poz dobija se ceo boxed set, naravno.. ok, ja ću to naručiti za jedno 2-3 dana. engleski šop je u pitanju, najjeftinije sam tu našao.. primaju samo visa kartice, a ja imam visa kartic naručiću 2 komada, ali nemoj da si me izjebo! Quote
azal Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 ide i Dokoni na Dalek-a. Danilo: iscimaj nekog da dovede Meshugganiju. Quote
solicitor Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 solicitor slusa Dalek - Ever Somber Inache .... u Hrvatsku bih posle onakvog ponasanja divljaka tamo isao samo da jebem neke Hrvatice, koje stvarno obozavam, ali nikako da organizatoru dajem pare, pa makar i za jedinog debljeg coveka od mene Quote
BodyRemover Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 i ja sam tako nesto pomislio u jednom momentu. ali znam da se takve stvari desavaju samo danima kada je tempirano da se dese (kao sto je gostovanje partizana). ni oni nisu mnogo bolje prosli kod nas gde su ih nasi huligani gadjali stolicama. sve je to ista bagra... poz Quote
solicitor Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Ma vise je nego jasno da nas mrze, nije to samo kod navijacha. Ja njih i kapiram zasto nas mrze, e zato ja njima necu dati ni jedne kune Quote
solicitor Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 2 members are celebrating their birthday today BodyRemover(16), Facayu(27) BR ... cestitam ti ulazak medju starije maloletnike Quote
Recommended Posts