BodyRemover Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 meni i njima 'ladno isti dan rodjendan!!! cudni su putevi buddhini... poz Quote
BodyRemover Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 one word extinguisher je, kako sam ga jutros diskmenujuci shvatio, saundtrek za sahranu klovna (pri lepim atmosferskim uslovima ali neuobicajeno, uvece). poz Quote
KRANG Posted March 21, 2005 Author Report Posted March 21, 2005 e pa, srećan rođendan danilo! -- btw, fin koncert bio sinoć.. point zero u filozofu. klinci imaju po 13 godina li prže kao matori haha ha posle smo išli na drugi koncert... petrol i trenje.. likovi iz trenja su malo gay (što je normalno za arhitektonce) ali fino zvuče.. osim pevača, koji zvuči kao svaki lik koga možeš na ulici da nađeš.. totalni prosek. posle sam se ja smrzavao čekajući bus, ali me je tešilo to što se kent smrzavao celu noć, jer je krenuo u kratkm rukavima (!?) Quote
Kent Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 da idete na temu extreme festa i izrazite odusevljenje point zerom. koliko sam se smrzao, i dalje su mi muda zamrznuta.... kranzh, vidimo se 2nite, zvacu te radi details. Quote
KRANG Posted March 21, 2005 Author Report Posted March 21, 2005 izrazio sam BR pičko, imao sam informacije da ćeš doći, ali si izdao... Quote
azal Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 soli....vidi dali se pojavio novi Shaaman. Quote
solicitor Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Danilo, srecan rodjendan Lazo, Samo 1 lik ima Shlajmana novog ali ima samo 2 slota ... normalno zauzeta ... cekamo da se oslobodi Quote
KRANG Posted March 21, 2005 Author Report Posted March 21, 2005 upravo sam dobio 40% warna.. razlog: Gothic Angel: ja sam ti rekao nesto... prestani sa tim glupiranjem! -- btw, on misli na moj rođendan. nisam ja kriv što mi je svaki dan rođendan.. i nova godina.. ..i božić. . eto, i danilu je rođendan, pa ga niko ne dira.. -- što je shaman promenio ime? jel angra imala copyright ili tako nešto? Quote
GNARK Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 eto, sad sam prinuđen na ovaj korak. lajf iz pejn Quote
azal Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 kako moze Angra da ima copyright? mnogo si glup bre. postoji neki drugi bend Shaman. ne znam koji...kapiram da kent zna. Quote
GNARK Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 ja znam samo za shaman iz finske.. ali oni se zovu korpiklaani sada.. finntrollovska muzika.. soli ih gotivi možda ima taj bend shaman za koji niko nije čuo, i oni tako, iako su sranje bend, svima prete i drugi bendovi moraju da menjaju ime zbog njih.. verovatno su oba ova benda tužili btw angra ima pesmu shaman, možda zbog toga Quote
solicitor Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 (edited) GNARKzhe, ponesi prazan medij za Anathemu ..a ako oces ima za tebe i Taake novi i Noenum .... onaj sto je izisho u 666 primeraka, ali stvarno su i Taake i Noenum vrh !!!! ... samo da dodam da se skida i Katatonia-The_Black_Sessions-2CD-2005-COS Pojma nemam kolko je to novo ... Edited March 21, 2005 by solicitor Quote
Buddha Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 fala avangardisti! soli, super za Children Of Fall, nek potraje i par dana ako treba.. ultrarare je, jbg btw, kata je prilichno nova, to je ona kompilacija sa dvdijom kentisha, ko je onaj iz isisa shto pije? Quote
solicitor Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 (edited) SOAD jeste fake ... dao sam i na 202 tamo pa su provalili. Kazu mi da je Cigaro OK i da se dvoume oko 2 ili 3 pesme jesu li stare ili ne .. ja znam 5 hitova SOADA a Steal nisam slusao ni jednom, pojma nemam koje su pesme tamo. ....... i skinuto je Children Of Fall - Riding A Broken Vehicle (2000) Znaci na to moses rachunati chim se otreznish Edited March 21, 2005 by solicitor Quote
azal Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 mislim da se pesma angre zove The Shaman. Quote
Buddha Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 i skinuto je Children Of Fall - Riding A Broken Vehicle (2000) Znaci na to moses rachunati chim se otreznish ako uspesh da mi nadjesh onaj Ignition For Poor Hearts Quote
solicitor Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 NAshao sam ja i taj i onaj split i stavljeno je na query ... samo da se ljudima otvore slotovi, pa da zajashim Quote
Buddha Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 (edited) taj rad.. Edited March 21, 2005 by slowdiver Quote
Syndic Calls Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Pelican - 2005 March Into The Sea EP Sadrži 2 pesme, Angel Tears remix JK Broadrick-a iz Jesua, i March Into The Sea, nova pesma. Odličan EP. poz Quote
KRANG Posted March 21, 2005 Author Report Posted March 21, 2005 znam, sad sam ga overio, uzeo od solija. vrh!!!!!! Quote
Buddha Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 shto nije radio yum dva dana? bice da je neko gadno hakerisanje.. to je zato shto kranky nije bio tu da odrzava posecenost sajta Quote
Recommended Posts