Syndic Calls Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Meni je Yum radio, i izgleda da je samo meni radio, pošto znam i da soliju nije radio, eto i tebi.. A i dole je pisalo samo one user active Quote
fiction Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Ni meni nije radio...Ko zna zasto je to dobro Quote
Syndic Calls Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Znači ja sam specijalac.. samo je meni yum radio Marcomane, šta ima? Ostalo mi još 4 dvda da popišem, samo da te obavestim Quote
marcoman Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 baal>>> soli>>> isla ti katatonia na radiO malopre btw, nisam znao da "tako cesto putujes u inostranstvo" Quote
solicitor Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 3 danaa bejah bez yumna !!!!! Videcu sve ppove.... Danilo, Svi oni Fallovi su skinuti osim zadnjeg .... vidimo se. Quote
Syndic Calls Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Za nauk soli, ne čačkaj više ništa oko opcija kablovskog Quote
solicitor Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Ma tek kad sam sve dibiduz pokvario, tek sam onda sve i opravio, i ono sto je radilo i sto nije Quote
solicitor Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 baal>>> soli>>> isla ti katatonia na radiO malopre btw, nisam znao da "tako cesto putujes u inostranstvo" Jebiga, ima se moze se ... jedva nadjoh tu Katatoniu .. ono obijao sam tezgi i tezgi Da vam nije mene bre i mog inostranstva ne bi vi nista o muzici znali Quote
ajsha69 Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Meni je Yum radio, i izgleda da je samo meni radio, pošto znam i da soliju nije radio, eto i tebi.. A i dole je pisalo samo one user active Pa shta si radio, bracala? Prichao sam sa sobom... ... :smiley koji pricha sam sa sobom i periodichno proverava status bar: Quote
BodyRemover Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 mozda je gledao ville's__bride sliku na "vratite nam galerije" temi... poz Quote
ajsha69 Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 ne, to sam radila ja.... kad mi je proradio yum. Quote
KRANG Posted March 24, 2005 Author Report Posted March 24, 2005 uh.. konačno.. rekoh ja danilu danas da ću morati da skrpim neki život sada kada je yum pao.. ipak neću morati Quote
marcoman Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Videcu sve ppove.... Aj' kad budes odgovarao odgovori i na onaj moj sto sam te cim'o za muziku jos ako dolazis na Block Out pa da poneses Quote
solicitor Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Nema da brines za muziku iz inostranstva ... ova 3 dana me ubishe ... nisam imao pristuo pp - u pa nisam znao sta da nabavljam u inostranstvu ... sad dok ja opet odem u inostranstvo ... Na Blockout ne idem ali ugovoricemo neki drugi dan u bliskoj buducnosti Quote
Kent Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 BR, otkud ti pravo da postavljas Ville's_Bride slike?? Gledaj sta si sada uradio Quote
azal Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 kent: mislio sam na tebe kad sam pisao ovaj naslov danas. http://www.b92.net/english/news/index.php?...style=headlines Quote
Kent Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 u jebote, pa oni bi mogli vec da izdaju novi album!! Quote
KRANG Posted March 24, 2005 Author Report Posted March 24, 2005 jesi li se nagledao ribica? uuu.. samo da znaš kakvih.. na arhitekturi su definitivno najbolje pičke.. balavio sam celu noć moj život je lep... tek sam sad ustao i doručak koji mi je devojka spremila u 10am se odavno ubajatio, ali nema veze.. odlično si mi ovo narezao (svaka ti čast) -- btw baalavko, ništa meni nije stiglo.. ko zna kome si ti poslao diskove i ko sada uživa u njima.. Quote
KRANG Posted March 24, 2005 Author Report Posted March 24, 2005 i ko je ova riba sa dobrim sisama i glupom facom?! vidim da je ovde svi znaju.. -- a ako vam neko nekada ponudi cd sa dan swano-ovom kompletnom diskografijom, znajte da vam nije prijatelj point zero je keva za njega Quote
solicitor Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Sto se riba sa galerije tice, morate imati kratku pamet a da se ne pisetite Black Metal Milice ... ja sam njenu sliku na vreme sachuvao i ponekad je sa uzivanjem pogledam Ajd ... da je podelim s vama Quote
Recommended Posts