Jump to content

Recommended Posts

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

3 danaa bejah bez yumna !!!!!

Videcu sve ppove.... Danilo, Svi oni Fallovi su skinuti osim zadnjeg .... vidimo se.

pivopije.gif

Posted
baal>>> icon_spava.gif

soli>>> isla ti katatonia na radiO malopre

btw, nisam znao da "tako cesto putujes u inostranstvo" mhihi.gif

Jebiga, ima se moze se ... jedva nadjoh tu Katatoniu .. ono obijao sam tezgi i tezgi icon_smile.gif

Da vam nije mene bre i mog inostranstva ne bi vi nista o muzici znali icon_smile.gif

Posted
Meni je Yum radio, i izgleda da je samo meni radio, pošto znam i da soliju nije radio, eto i tebi.. A i dole je pisalo samo one user active icon_smile.gif

Pa shta si radio, bracala?

Prichao sam sa sobom... icon_confused.gif ... :smiley koji pricha sam sa sobom i periodichno proverava status bar:

Posted

Nema da brines za muziku iz inostranstva ... ova 3 dana me ubishe ... nisam imao pristuo pp - u pa nisam znao sta da nabavljam u inostranstvu ... sad dok ja opet odem u inostranstvo ... icon_uhoh.gif

Na Blockout ne idem ali ugovoricemo neki drugi dan u bliskoj buducnosti pivopije.gif

Posted
jesi li se nagledao ribica? laugh.gif

uuu.. samo da znaš kakvih..

na arhitekturi su definitivno najbolje pičke.. balavio sam celu noć icon_surprised.gif

moj život je lep... biggrin.gif

tek sam sad ustao i doručak koji mi je devojka spremila u 10am se odavno ubajatio, ali nema veze..

odlično si mi ovo narezao (svaka ti čast) icon_rockdevil.giflaugh.giflaugh.gifmhihi.gif

--

btw baalavko, ništa meni nije stiglo.. ko zna kome si ti poslao diskove i ko sada uživa u njima..

no.gif

Posted

i ko je ova riba sa dobrim sisama i glupom facom?!

vidim da je ovde svi znaju..

--

a ako vam neko nekada ponudi cd sa dan swano-ovom kompletnom diskografijom, znajte da vam nije prijatelj laugh.gif

icon_smile.gif

point zero je keva za njega

Posted

Sto se riba sa galerije tice, morate imati kratku pamet a da se ne pisetite Black Metal Milice ... ja sam njenu sliku na vreme sachuvao i ponekad je sa uzivanjem pogledam icon_twisted.gif

Ajd ... da je podelim s vama icon_smile.gif

user posted image