solicitor Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 MA samo sam tu sacuvao jebiga .. bas je bila jebozovna Imam one klinke iz pravne skole Quote
BodyRemover Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 sto tad nisam obracao paznju... kunem samoga sebe, mogao sam je smuvati preko neta. (secam se samo ville's__bride, ali to je druga prica) gledam sad ovu sliku - ok izgleda, zdravo celjade. sta jos imas? poz Quote
solicitor Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Baal kaze da je amla nejgovo godiste i da se ne gadi qrca da prostish ... tako da ono ... ima jos sanse Quote
Syndic Calls Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Soli svuda prenosi moje reči Soli, postuj slike onih iz pravne škole, isto su moje godište Quote
solicitor Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Pa nisu bas ovoliko explicitne ... mrzi me da ih uploadujem Quote
Syndic Calls Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Pošalji ih meni pa ću ja da ih postavim Quote
KRANG Posted March 24, 2005 Author Report Posted March 24, 2005 sto tad nisam obracao paznju... kunem samoga sebe, mogao sam je smuvati preko neta. "preko neta" eh, nećeš se od neta sjemena najesti.. -- danilo: poslednji apel za south park epizode, sutra na block out Quote
marcoman Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 koji serijal s. parka vi tu razmenjujete? ja imam skoro sve Quote
KRANG Posted March 24, 2005 Author Report Posted March 24, 2005 ma, ja imam samo zadnji serijal.. danilo ima sve, ali nije hteo juče da mi da. ako ti imaš, možeš da mi narežeš, dajem orignal hrossharsgrani (ili neki mp3 po izboru) za dvd pun south parka.. ideš na block out danas? Quote
marcoman Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 ma ne treba nista, to je 6 diskova, nemam dvd rezac (a ni player), mogu da ti nareckam za sutra ako 'oces, ne treba mi nista, daces nesto drugom prilikom, mislim da nemam bas samo zadnji, vidimo se na bo-u Quote
marcoman Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 dodji na temu o koncertu, imam tamo jedno pitanje za tebe Quote
KRANG Posted March 24, 2005 Author Report Posted March 24, 2005 ma ne treba nista, to je 6 diskova, nemam dvd rezac (a ni player), mogu da ti nareckam za sutra ako 'oces, ne treba mi nista, daces nesto drugom prilikom, mislim da nemam bas samo zadnji, vidimo se na bo-u jao care!!! ok, onda ti neću ništa rezati.. 6 diskova kažeš.. daću ti onda samo prazne diskove sutra.. + hrossharsgrani i onako gledam da ga se otarasim.. kad počinje cert uopšte? Quote
marcoman Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 ama sta je to uopste? mislim da pocinje u 22, Quote
KRANG Posted March 24, 2005 Author Report Posted March 24, 2005 (edited) šta, hrossharsgrani?? vrh bend.. idi na http://www.metal-archives.com/ , ukucaj hrossharsgrani pa proveri.. svojevremeno je rogošić ispisao jednu 10/10 recenziju, album meseca, pa je valjda prodavao preko magazina taj disk, i mnogi su se izjebali.. ko zna koliko će ruku taj disk promeniti.. meni ga je firey dao, ja ću tebi, a ti gledaj šta ćeš s njim edit: Edited March 25, 2005 by KRANG Quote
marcoman Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Genre(s) Viking Metal Lyrical theme(s) Epic Tales, Tolkien, Heroic, Battles wtf? e nemoj molim te to da mi donosis, ne treba mi da ga drzim u rukama za vreme svirke, mozes ti to da bacis i negde usput Quote
KRANG Posted March 25, 2005 Author Report Posted March 25, 2005 (edited) ima i uruk hai, side projekat jednog od članova ovog kultnog vrh benda.. nedavno sam slušao to kod solija, on je stručan za njih, pa nek ti kaže kako je dobar ambijental edit: e, i disk se ne sme baciti jer nosi nekakvo prokletstvo.. moram da ga prosledim dalje, inače će me stići kletva.. Edited March 25, 2005 by KRANG Quote
Kent Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 evo sam do sada caskao sa cika bruce soordom na icq-u, nekih 3 sata... bv ce da bude vr', a ja idem da skacem uz frantic na metropolisu! Quote
KRANG Posted March 25, 2005 Author Report Posted March 25, 2005 (edited) da li si svestan koji je bruce car??!???!!?!???!??!!? pazi ovo: pošaljem mu ja mail žalopojku kako nemam pay-pal u srbiji, i kako bih želeo da naručim 3 diska, a on mi ladno kaže da će mi ih poslati iz londona.. DŽABE! mora da sam bio mnogo jadan. hahaha edit: da pojasnim malo.. Bruce je mastermind Pineapple Thiefa, najboljeg prog benda današnjice. Edited March 25, 2005 by KRANG Quote
Kent Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 covek je car vaisitinu. samo da ga ne spopadnu neki drugi Srbi sada, taman stekao covek lepo misljenje o nama. Quote
KRANG Posted March 25, 2005 Author Report Posted March 25, 2005 toooooo!!!! taj rad!!! pojedi mu decu i siluj mu psa!!!! evo osveženja: + Quote
KRANG Posted March 25, 2005 Author Report Posted March 25, 2005 eeeee leba ti aj da vas vidim, koja ima najbolje dupe? Quote
BodyRemover Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 tek kad vidim ovakve slike shvatim koliko mi je drago sto ne slusam power metal. poz Quote
solicitor Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 ima i uruk hai, side projekat jednog od članova ovog kultnog vrh benda.. nedavno sam slušao to kod solija, on je stručan za njih, pa nek ti kaže kako je dobar ambijental edit: e, i disk se ne sme baciti jer nosi nekakvo prokletstvo.. moram da ga prosledim dalje, inače će me stići kletva.. PA taj Uruk Hai i nije bas moja uza specijalnos' .... prv ialbumi imaju i neshto buke i scream vocala ako se dobro secam, a ovi zadnji radovi su cisti ambiental sa motivima Gospodina Od Prstena ... znaci ono ... topot konja, mars orka, jeza Mordora i sl .... suvise je to sporo za mene ... ako je do ambijental-instrumentala preporucujem MIDNIGHT SYNDICATE ... oni su vrh !!!!! Quote
KRANG Posted March 25, 2005 Author Report Posted March 25, 2005 (edited) zajebavam se.. uruk hai je govno! kao i ovaj hross..kakogod -- 1: Let's take the Earthlings to a heckmabar! 2:Oh, yeah! 1: Oh yeah, let's see those heckmas! 2:Meeh, screw this place!Let's go get a hotel room and a hooker! 1:Oh yeah! 2:Yeah! 1: Booyagh! Boy, Earthlings, is this a party or what?? 2 : Oh! Oh, that's it baby! You're getting my jagon hard! 1: Wohh. Yeah, let's party 2:Yeah, suck my jagon! 1: Yeah! Now you suck on my jagon! Oh yeah!! Stick your finger in my thrusher!Oh yeah, suck it. Suck that jagon! 2:Oh yes!! Oh yeah yeahyeah! Oh yeah! ---- 2: Oh, God. Eh eh, my head. What did we do? 1: Oh man, I can't believe I sucked your jagon. ************ btw, ova tema je zakon: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=21249&st=20 ********* Okay. Last night, all four of us were at the bowling alley until about 7:30, at which time we noticed Ally Sheedy, the Goth chick from the Breakfast Club, was bowling in the lane next to us, and we asked her for her autograph, but she didn't have a pen, so we followed her out to her car, but on the way we were accosted by five Scientologists who wanted to give us all personality tests, which were administered at the Scientology Center in Denver until 10:45, at which time we accidentally boarded the wrong bus home and ended up in Rancho de Burritos Rojos, south of Castle Rock, and finally got a ride home with a man who was missing his left index finger, named Gary Bushwell, arriving home at 11:46. Edited March 25, 2005 by KRANG Quote
Out Of Time Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Koza 4Ever!!! ipak, Aria bolja bulja... Quote
Recommended Posts