kuruz Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 sine moj, pa ti nisi gledao TV Metropolis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Jebo te sin više u dupe, nema u Prokuplju Metropolis, gledao sam ga u Beogradu 2008 kad je Despot na njemu u kasnim satima hvalio novi Hate Eternal mrtvi. Mada tebi verovatno super leži? Dobro da mi je pustio posle toga The Loss and Curse of Reverence da isperem uši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Hate Eternal je smeće jedino taj helikopterski zbuk bubnja valja sine moj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 (edited) Durmiš moj... jedino taj helikopterski zbuk bubnja valja Edited April 30, 2015 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 Dobro je sto ne odoh....izgleda da kasni jedno 2 sata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Svirka je bila: Pozdrav za YuMetal ekipu sa certa, više metalaca na nemetal svirci nego metalaca na metal svirki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Zmajevi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 (edited) Fenomenalno, ne secam se kada sam se izigrala kao sinoc... Transcendentalno... Pozdrav za ekipu takodjer Edited May 1, 2015 by Face Of Melinda Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 sjajno veče Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Moram i ovde... erplaaaaand http://www.youtube.com/watch?v=UVZxpoq166Q&list=PL888D869537DB0985 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 pokidali skroz sam izgubio svest o vremenu, koliko su svirali, jedno tri sata sigurno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 1, 2015 Author Report Share Posted May 1, 2015 genijalna svirka. nema sta da se prica. odrzali predavanje. sjajan zvuk bio takodje. ToS imao los zvuk pa sam se malo plasio, ali tonac Ih vrhunski spakovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 2:15, čini mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Počeli su u 00:30, završili u 02:45. Brutalna vožnja. Inače, zvuk je bio mnogo bolji napred, doduše bass se nije baš čuo najbolje, ali ovaj Drugstore je najgore mesto za svirke. Highlight večeri mi je neki trenser koji je sve vreme igrao na mestu gde je njegov ortak bacio peglu pre toga, pa je sve vreme igrao na povraćki i raznosio je po dragstoru. Fenomenalno, ne secam se kada sam se izigrala kao sinoc... Osetili smo Lou i ja, bitchslapom kosom po našim facama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 higlight večeri je ona visoka riba u beloj majici klanjamo se njenom dečku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Jedan od specifičnijih koncerata na kojima sam ikad bio, zanimljivo u svakom slučaju, doživljaju je doprinelo i to što sam se nagutao second hand dima. Vizuelni efekti su bili brutalni a zvuk onako, na momente više buke nego mjuze, nisam se naročito oduševio zvukom. By the way, jel' normalno u Drugstore-u da koncert kasni dva sata? Da znam za ubuduće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Mislim da je ovo namenski bila ovakva satnica, da bi onaj DJ na kraju pičio do 4AM To posle isto bilo kul, Kruševac zatvorio kafanu. Kad se osvesti Shooter ima da vas počasti dobrim pričama. Baš dobro veče u pičku materinu, raspič. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 higlight večeri je ona visoka riba u beloj majici klanjamo se njenom dečku Ako pitaš Čedu (Vitamin K), reći će ti da je bila i visoka riba u crvenoj majici Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 nju već nisam primetio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Senzualno je njihala ramenima dok se nije okrenula i pretvorila u muškarca. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Počeli su u 00:30, završili u 02:45. Brutalna vožnja. Inače, zvuk je bio mnogo bolji napred, doduše bass se nije baš čuo najbolje, ali ovaj Drugstore je najgore mesto za svirke. Highlight večeri mi je neki trenser koji je sve vreme igrao na mestu gde je njegov ortak bacio peglu pre toga, pa je sve vreme igrao na povraćki i raznosio je po dragstoru. Osetili smo Lou i ja, bitchslapom kosom po našim facama. Sorry guys Jbga da sam vas ranije opalila osetili biste i arome arganovog ulja za kosu, ovako samo smrad od cigara Ukratko kada hocete sebi da napravite prostor za igru, razmasitd se kosom ako je imate i prostor zagarantovan. Mada kada ste se sklonili lik koji je bio iza vas me je tresnuo svojom glavom dok se razmahivao takodjer... instant karma Anyway kada se kockice slegnu... neverovatna svirka bila... toliko da mi lose ozvucenje zaista nije smetalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Vrhunska atmosfera i izuzetno veče. Loš zvuk na domaćima i za trunku bolji na gostima. Pozdrav za ekipu. Osetili smo Lou i ja, bitchslapom kosom po našim facama. http://www.youtube.com/watch?v=ie2xGANE1aM Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 4, 2015 Author Report Share Posted May 4, 2015 mora da sam se ja mnogo boljo napio od vas jer mi je zvuk na OT bio skoro pa savrsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts