Demon Seed Posted May 5, 2017 Report Posted May 5, 2017 Žao mi da stoji nazad Ne vidim kakve veze ima sex sa noFap? Ili je (vama) drkadžijama ... :haha: A npr. ako drkaš a žena te gleda (i čeka ), kako se to računa?
PajatheTrut Posted January 6, 2018 Report Posted January 6, 2018 A npr. ako drkaš a žena te gleda (i čeka ), kako se to računa? kad vec moram na blagdan o tome ali mozda covek nije nikada imao tu privilegiju, mozda je zatucani hriscanin pa nije osetio te cari ili pak mu nije dozvoljeno pupupu
Demon Seed Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 (edited) Ili jos gore, mozda on nije zatucan, ali zena jeste Kad vec moras Eija se jutros omrsio, srecan praznik svima Edited January 7, 2018 by Demon Seed
Dark_Elf Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 Naslov ove teme bi stvarno bilo cool probati, sve dok takmičarima Nada Macura ne postane privlačna. Naravno sa utiscima iz dana u dan... pravo takmičenje... bonusi koji se dodeljuju ljudima koji posećuju teme "najlepše žene" (i nekim članovima koji posećuju temu o najlepšim muškarcima), a i forum da da neku nagradu (administratorka da smisli ). Evo, izazivam Faprila na duel! 1 1
Dark_Elf Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 Što nije kul? Veće uzdržanje vodi ka većem zadovoljstvu. Nema šta ko da izgubi.
Demon Seed Posted January 9, 2018 Report Posted January 9, 2018 Tako je, tantra Ili npr. pre toga neko ili nesto da ubije svu zelju za svim u tebi, pa te mrzi i da ga bacis, onda nema sta se izgubi
Demon Seed Posted January 9, 2018 Report Posted January 9, 2018 Nisam jos dosao do sadrzaja gornjeg posta, polako A kad dodje dotle, kultni bend Mrtva Piša da svira na brakorazvodnom veselju Al' moraju na crni metal da predju
Kumodraski Vo Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 (edited) Edited July 31, 2018 by Kumodraski Vo
KazimKazim Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Opet e moi radar za posasti modernog doba detektovao neki haip vrste DAYS WITHOUT SEX ...i neko satro odbroiavanje, za svaki dan se opisue stanje maloumnika u zikri UKINITE HESTAGOVE
Antikristina Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Day neznamkoji without sex: hejtujem po jumetalu ko KayimKayim 1 5
KazimKazim Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Zimus sam preziveo mononukleoze, encefalitise, male i velike boginje i ko zna koe viruse, ali ove internet nuspoiave cu tesko Ae i ti hestegovi Nego svaki dan neko nesto PREPORUCUE...preporucuiu zivotno osiguranje, kuvare, fitnes programe, jahanje paraglaidinga i surfanje kaita, preporucuiu neki FIGARO da ispravim kosu iakoe savrseno kratka ko pamet Na krau naravno preporuka SERIA kao ultimativno zadovoljstvo u 21.veku Izmilila se gamad, zesci od Jehovinih svedoka, muke vaskolike na mene Prvo moram naci broi Sase Curcica, da mi prosledi broi Crva Rodmana, da mi sredi boravak u Korei vrste Nord...samo da se sklonim od advrtaizinga Nego, Kriz - koi si stih iz pesama Tuse Amorea...ja sam MOE OCI SU PREVELIKE ZA MOI STOMAK 1 1
Antikristina Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Ajoj čoveče pa šta ti je, ko neka nadžak baba, nisu preporuke izum instagram doba Ne znam koji je taj, ali taj stih sam i ja
SkullKrusheR Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 imam osećaj kao da jobo ove no fap dane broji u hiljadama.
vudun Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Zimus sam preziveo mononukleoze, encefalitise, male i velike boginje i ko zna koe viruse, ali ove internet nuspoiave cu tesko Ae i ti hestegovi Nego svaki dan neko nesto PREPORUCUE...preporucuiu zivotno osiguranje, kuvare, fitnes programe, jahanje paraglaidinga i surfanje kaita, preporucuiu neki FIGARO da ispravim kosu iakoe savrseno kratka ko pamet Na krau naravno preporuka SERIA kao ultimativno zadovoljstvo u 21.veku Izmilila se gamad, zesci od Jehovinih svedoka, muke vaskolike na mene Prvo moram naci broi Sase Curcica, da mi prosledi broi Crva Rodmana, da mi sredi boravak u Korei vrste Nord...samo da se sklonim od advrtaizinga Nego, Kriz - koi si stih iz pesama Tuse Amorea...ja sam MOE OCI SU PREVELIKE ZA MOI STOMAK Mi, cyber hacker teroristi, radimo na tome da spržimo servere Instagrama tj. Fejsbuka, pošto je Instagram u vlasništvu one nakaze. Sporo se radi ali biće. Jednog dana biće.
In The Flesh Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 imam osećaj kao da jobo ove no fap dane broji u hiljadama. Lako mi je za tebe sad...
Demon Seed Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Mislim da je dovoljno da iskljucis fejsbuk i da se skine crna madjija I da ga bačiš u dalj, u trokorak
SkullKrusheR Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Lako mi je za tebe sad... otiš'o si dragane, ostala je tuga uvek će te voleti bilo je 10:2 grupa 4
Grobodan Posted July 31, 2018 Report Posted July 31, 2018 Dragane moj, kad dodjes opet ti Kada zagrme trube
Demon Seed Posted August 1, 2018 Report Posted August 1, 2018 Kada zagrme hrdjavi tromboni i sve zadrhtiii
Recommended Posts