Jump to content

Fapstronaut izazov, nema više samozadovoljavanja 8===D~ ~~

Recommended Posts

Posted

Žao mi da stoji nazad :haha:

Ne vidim kakve veze ima sex sa noFap?

Ili je (vama) drkadžijama ...

:haha: :haha: :haha:

A npr. ako drkaš a žena te gleda (i čeka :obrv: ), kako se to računa?

• 8 months later...
Posted

A npr. ako drkaš a žena te gleda (i čeka :obrv: ), kako se to računa?

kad vec moram na blagdan o tome

ali mozda covek nije nikada imao tu privilegiju, mozda je zatucani hriscanin pa nije osetio te cari ili pak mu nije dozvoljeno pupupu

Posted (edited)

Ili jos gore, mozda on nije zatucan, ali zena jeste :(

Kad vec moras :haha:

Eija se jutros omrsio, srecan praznik svima

Edited by Demon Seed
Posted

Naslov ove teme bi stvarno bilo cool probati, sve dok takmičarima Nada Macura ne postane privlačna.

Naravno sa utiscima iz dana u dan... pravo takmičenje... bonusi koji se dodeljuju ljudima koji posećuju teme "najlepše žene" (i nekim članovima koji posećuju temu o najlepšim muškarcima), a i forum da da neku nagradu (administratorka da smisli :) ).

Evo, izazivam Faprila na duel!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

:haha:

Nisam jos dosao do sadrzaja gornjeg posta, polako :D

A kad dodje dotle, kultni bend Mrtva Piša da svira na brakorazvodnom veselju

Al' moraju na crni metal da predju

• 6 months later...
Posted

Opet e moi radar za posasti modernog doba detektovao neki haip vrste DAYS WITHOUT SEX ...i neko satro odbroiavanje, za svaki dan se opisue stanje maloumnika u zikri

UKINITE HESTAGOVE

Posted

Zimus sam preziveo mononukleoze, encefalitise, male i velike boginje i ko zna koe viruse, ali ove internet nuspoiave cu tesko

Ae i ti hestegovi

Nego svaki dan neko nesto PREPORUCUE...preporucuiu zivotno osiguranje, kuvare, fitnes programe, jahanje paraglaidinga i surfanje kaita, preporucuiu neki FIGARO da ispravim kosu iakoe savrseno kratka ko pamet

Na krau naravno preporuka SERIA kao ultimativno zadovoljstvo u 21.veku

Izmilila se gamad, zesci od Jehovinih svedoka, muke vaskolike na mene

Prvo moram naci broi Sase Curcica, da mi prosledi broi Crva Rodmana, da mi sredi boravak u Korei vrste Nord...samo da se sklonim od advrtaizinga

Nego, Kriz - koi si stih iz pesama Tuse Amorea...ja sam MOE OCI SU PREVELIKE ZA MOI STOMAK

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Zimus sam preziveo mononukleoze, encefalitise, male i velike boginje i ko zna koe viruse, ali ove internet nuspoiave cu tesko

Ae i ti hestegovi

Nego svaki dan neko nesto PREPORUCUE...preporucuiu zivotno osiguranje, kuvare, fitnes programe, jahanje paraglaidinga i surfanje kaita, preporucuiu neki FIGARO da ispravim kosu iakoe savrseno kratka ko pamet

Na krau naravno preporuka SERIA kao ultimativno zadovoljstvo u 21.veku

Izmilila se gamad, zesci od Jehovinih svedoka, muke vaskolike na mene

Prvo moram naci broi Sase Curcica, da mi prosledi broi Crva Rodmana, da mi sredi boravak u Korei vrste Nord...samo da se sklonim od advrtaizinga

Nego, Kriz - koi si stih iz pesama Tuse Amorea...ja sam MOE OCI SU PREVELIKE ZA MOI STOMAK

Mi, cyber hacker teroristi, radimo na tome da spržimo servere Instagrama tj. Fejsbuka, pošto je Instagram u vlasništvu one nakaze. Sporo se radi ali biće. Jednog dana biće.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...